You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BBW - Για λάτρεις των... μεγάλων μεγεθών
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sprout
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 465
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Οκ.¨Εχει κανένας άλλος τίποτα να μου στείλει σε PM?
στειλε πμ στον μεγιστο bbwlover
Bi-polar Bear
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νόμιζα ότι δεν επιτρέπονται οι φότος
Εγώ γυναίκα είμαι αλλα διαβάζουμε και οι δυο το σάιτ. Απλα ως συνήθως εγώ κάνω τη γραμματέα του αφέντη και γράφω
Εγώ γυναίκα είμαι αλλα διαβάζουμε και οι δυο το σάιτ. Απλα ως συνήθως εγώ κάνω τη γραμματέα του αφέντη και γράφω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αντε βαλε καμια φωτο τοτε να παρουμε λιγο ματινόμιζα ότι δεν επιτρέπονται οι φότος
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αντε βαλε καμια φωτο τοτε να παρουμε λιγο ματι
Ορεξάτο σε κόβω δικέ μου ;) Ρε ποστάρετε να γελάσουμε άντε μην αργείτε
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
αντε βαλε καμια φωτο τοτε να παρουμε λιγο [size=10pt]ματι[/size]
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
σωστος τυπε
αν ειναι μαπα η φωτο να την παρουμε με τα αυγα
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Κοψε τα
και πιασε τα
τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω ενα προβλημα ας το πουμε , ενω δεν γουσταρω τις χοντρες γυναικες μεσα απο τα site γνωριμιων μου την εχουν πεσει αρκετες και απευθυνομε εδω σε εσας συντροφοι για οσους γουσταρουν αυτες τις γυναικες να δινετε μια βοηθεια στο να βρουν και να κανουν αυτο που θελουν δεν το κανω απο εξυπναδα αλλα το κανω γιατι οι περισοτερες απο αυτες δεν μπαινουν μεσα για γνωριμια αισθηματικου τυπου αλλα περισοτερο ειναι λυσαρες και το μονο που θελουν ειναι να βρουνε αντρες για να πηδηχτουνε ολοι οσοι εχουμε εμπειρεια απο κατι τετοιο μπορουμε να δοσουμε βοηθεια στους συντροφους που γουσταρουνε.
Καλησπερα , διαβασα το παραπανω μυνημα και μπορω να πω πως με ενδιαφερει πολυ μια τετοια γνωριμια , μια γυναικα δηλαδη ανεξαρτητου ηλικιας και"κιλων" για σεξ χωρις δεσμευσεις απο θεσσαλονικη , με εχεμυθεια.Αν εχεις οποιαδηποτε προταση στειλε μου msn , η κανενα email , δεν ξερω βεβαια αν επτρεπεται να γραφουμε email σε αυτο το φορουμ , τελος παντον απλα στειλε μου μια απαντηση και ευχαριστω
Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
δεν ξερω βεβαια αν επτρεπεται να γραφουμε email σε αυτο το φορουμ , τελος παντον απλα στειλε μου μια απαντηση και ευχαριστω
Υπάρχει και το ΡΜ
Υπάρχει και το ΡΜ
Ναι το ξερω μονο που ο συγκεκριμενος εγραψε ως επισκεπτης και ετσι δεν παει να του στειλω PM
νόμιζα ότι δεν επιτρέπονται οι φότος
Πάντως, στο avatar έχεις βάλει κοκκαλιάρα....... κάπου δεν κολλάει αυτό!
Γεια σας παιδες! εχω κ εγω κολημα με τισ πληθωρικες καβλιαρες γυναικες οπως σας παραθετω κ την συγκεκριμενη που θελω να δοκιμασω! εχω μια φορα με μια πανω η καπου στα 150 απ οσα ελεγε κ ακομη την θυμαμαι!![URL unfurl="true"]http://kentro.olx.gr/en/iid-102858957[/url]
νομιζω δεν υπαρχει μεγαλυτερη καυλα απο μια τροφαντη κωλαρα και δυο μεγαλαες φυσικες βυζαρες σε ενα σωματακι τροφαντοχοντρουτσικο αλλα αρκετα σφιχτο και με ισομερη κατανομη οχι πατσα. αυτες συνηθως ειναι και ομορφες, πως τυχαινει δεν ξερω. με χωρισε η κοπελα μου κι εχω πεσει σε καταθλιψη ρε μαγκες.
πως θα γινει να μου βρειτε μια τετοια να ξεχασω τη δικια μου;
πως θα γινει να μου βρειτε μια τετοια να ξεχασω τη δικια μου;
δεν ψαχνω μια οποιαδηποτε χοντρηΈλα ρε φίλε, σιγά το δύσκολο. Το να ψάχνεις χοντρή στην ελλάδα είναι σα να ψάχνεις κόκα στην Κολομβία
ψαχνω μια ομορφη χοντρη
και χοντρη με σωμα κολαστηριο κι οχι πατσαδες οσο οξυμωρο κι αν ακουγεται
rythmodamasths90
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τη γυναικα του bbwlover
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ξεκίνα να πηγαίνεις σε ταβέρνες και αν δεις καμμία που σου γυαλίσει στείλτης καμμιά χοιρινή για κέρασμα.Δέστο σαν να κερνάς καμμιά γκόμενα ποτό σε κανά κλαμπάκι