Νέα

BBW - Για λάτρεις των... μεγάλων μεγεθών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sprout
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε κοριτσια τι εγινε το ωραιο πιπινι που ανοιξε το θρεντ; εφυγε; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ενας αντρας σωστος βρεθηκε που να μην βαζει τον πουτσο του για φωτο και τον εδιωξαν κι αυτον  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Ρε κορίτσια αν είναι να γνωριστούμε καλίτερα ας ανοίξουμε ένα θρεντ με τις φωτό μας.... Εμπρός τι περιμένετε λοιπόν  :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε κορίτσια αν είναι να γνωριστούμε καλίτερα ας ανοίξουμε ένα θρεντ με τις φωτό μας.... Εμπρός τι περιμένετε λοιπόν  :huh:

εξαρταται με τι θα γνωριστουμε.....μεταξυ μας τα γκομενακια? με τους φακερζ του φορουμ? με τον εαυτο μας και τη συνειδηση μας? πρεπει να ξερουμε για να βαλουμε και τις αναλογες φωτοζ :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχουμε κ τετοιο
αλλα δεν ειναι το ιδιο
ειναι σαν να λεμε.. μισο στοπ δε φαιτ παμε στο προαυλιο πρωτα... εμ δυσκολο...

επι του θεματος:

νιτσα κ ευα ωραιο το γκομενακι ειπαμε αλλα ειτε χαθηκε ειτε οχι δεν πληρειτε τις προυποθεσεις που εθεσε
οποτε η ομορφια του μενει :tooth:

ρεεεεεεεεεεεεεεεε σε παρακαλω εγω ειμαι ελλεινηδα Β κατηγοριας με μπολικη κυτταριτιδα και κρεμασμενο κωλο

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εξαρταται με τι θα γνωριστουμε.....μεταξυ μας τα γκομενακια? με τους φακερζ του φορουμ? με τον εαυτο μας και τη συνειδηση μας? πρεπει να ξερουμε για να βαλουμε και τις αναλογες φωτοζ :2funny:
Καταρχήν να γνωριστούμε μεταξύ μας.... Να ξέρουμε πρώτααπό όλα με ποιους μιλάμε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Καταρχήν να γνωριστούμε μεταξύ μας.... Να ξέρουμε πρώτααπό όλα με ποιους μιλάμε

καλα εγω να σου πω ψιλοσκασιλα μου.....μην το παρεις προσωπικα δηλαδη.....δεν ενδιαφερομαι ιδιαιτερα να μαθω με ποιους μιλαω.....ξερω την μπαιτ και με εχει υπερκαλυψει χαχαχαχαχαχαχαχα
καλυπτει ολους τους τομεις :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλα εγω να σου πω ψιλοσκασιλα μου.....μην το παρεις προσωπικα δηλαδη.....δεν ενδιαφερομαι ιδιαιτερα να μαθω με ποιους μιλαω.....ξερω την μπαιτ και με εχει υπερκαλυψει χαχαχαχαχαχαχαχα

κι εγω μουνιτσα  :'( :'( :'( :'( :'( :'( δεν με θες εμενα; ουτε καν για γιουσουφακι;

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχεις απορία καθόλου να δεις πως έίναι 'ολοι αυτοί που βρίσκονται εδώ μέσα δλδ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
κι εγω μουνιτσα  :'( :'( :'( :'( :'( :'( δεν με θες εμενα; ουτε καν για γιουσουφακι;

χμμμμμμμ κοιτα....θα πας πρωτα στο θρεντ που αναρωτιεται αν οι ελληνιδες δινουν κωλο.....θα κανεις μια ειλικρινη εξομολογηση εκει....αν διαπιστωσουμε οτι δινεις κωλο κατι θα κανουμε :2funny: (ειναι γνωστη η ιδιοτητα των γιουσουφακίων ετσι? :P :P )

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
μα αυτο ειπα και εγω πριν!!!! ακριβως το ιδιο ρε ευα!!!! ενας βρεθηκε που ειναι ομορφουλης και μοιαζει και συμπαθητικο παιδι και δε μας δειχνει το πουλι του και εξηφανισθει χαχαχαχαχαχα

ρε μπαιτ μην του μιλας....θα βαρεθει και θα το βουλωσει το ρημαδι.....δεν τον βαρεθηκες πια? 400 μηνυματα και στα μισα ασχολειται μαζι μας....αστον.....

Για να δούμε ποιος θα βουλώσει το ρημάδι πρώτος. Ελεηνιδικό κατινάκι.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
χμμμμμμμ κοιτα....θα πας πρωτα στο θρεντ που αναρωτιεται αν οι ελληνιδες δινουν κωλο.....θα κανεις μια ειλικρινη εξομολογηση εκει....αν διαπιστωσουμε οτι δινεις κωλο κατι θα κανουμε :2funny: (ειναι γνωστη η ιδιοτητα των γιουσουφακίων ετσι? :P :P )

Τι κώλο να δώσετε ρε ΑΧΡΗΣΤΕΣ?? Ποιός βλάξ θα καταδεχτεί να σας γαμήσει. Ούτε τα 3 δεν ξέρετε που πάνε.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν έχεις απορία καθόλου να δεις πως έίναι 'ολοι αυτοί που βρίσκονται εδώ μέσα δλδ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

να σου πω την αληθεια οχι........δεν ξερω αν αυτο με κανει ανωμαλη αλλα ειλικρινα οχι......τωρα αν μου πουν οτι ξερεις εχω τη φωτο του ταδε να στον δειξω? δε θα πω οχι.......λογικο ειναι να εχω περιεργεια........απλα μαλλον δεν ειναι τοσο μεγαλη ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

για μερικους εγω εχω περιεργεια για να ειμαι ειλικρινης...
αλλα ξερεις τι επαθε η γατα... *P

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Εχασα κατι? :2funny: