Νέα

BBW - Για λάτρεις των... μεγάλων μεγεθών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sprout
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
οχι ρε πας καλα? :P
εγω εμμενω στις θεσεις μου.........

ελλεηνις γεννηθηκα ελληνις θαποθανω........

πραουντ του χαβ σελουλαιτ :P :P

Φρόντισε να πεθάνεις γρήγορα. Και συ κι οι άλλες που βρωμίζετε με την παρουσία σας αυτό το ΑΝΤΡΙΚΟ site. ΥΓ. Το ρήμα είναι χεβ, όχι χαβ. Τενεκέδες ξεγάνωτοι (που λεγε κι ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ίσως έπρεπε να πω παντρεμένοι και πιο μεγάλοι σε ηλικία,sorry.
Αν κρίνω από τους παντρεμένους που ξέρω,σίγουρα έχουν βαρεθεί λίγο το ίδιο φαγητό κάθε μέρα.
Άρα στη θέα ενός νέου φρέσκου και μοσχομυριστού φαγητού,θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Εκεί αναφερόμουν
δεν  μπορεί...εμείς κάπου γνωριζόμαστε.......τέτοια σύμπτωση απόψεων.....να φροντίσουμε να την αναλύσουμε εκ του συστάδην........ ;) ;) ;) ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΛΥΣΣΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..........νίτσα και μπίτε......να τον φάτε πήγατε τον άνθρωπο......δεν έχετε ξαναδεί άντρα ρε?........καλά σας λένε αγάμητες....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ποιον πήγαμε να φάμε καλέ;
Απόψεις λέμε

talos43 όλοι πάνω κάτω στα ίδια είμαστε νομίζω...

raniathes

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καμιά καλή ευκαιρία να βρεθεί και να δεις πως πας από τη θεωρία στην πράξη,subito

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όλοι για αυτήν την ευκαιρία ψάχνουμε......

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Φρόντισε να πεθάνεις γρήγορα. Και συ κι οι άλλες που βρωμίζετε με την παρουσία σας αυτό το ΑΝΤΡΙΚΟ site. ΥΓ. Το ρήμα είναι χεβ, όχι χαβ. Τενεκέδες ξεγάνωτοι (που λεγε κι ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος)

πω ρε καψιμο
καλα δεν ντρεπεσαι τοσων χρονων ανθρωπος να γραφεις τετοιες βλακειες κ να "ευχεσαι" τετοια πραγματα?
σου εχουμε κανει προσωπικα κανενα κακο μηπως?
ελεος.. :idiot:

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Alohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oh lucky lucky  :2funny: :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
3 θηλυκά στο thread σου - ποιος τη χάρη σου ρε μπαγάσα steel.  :rockon:

Μη στείλεις όμως PM με το κινητό σου από τώρα - είναι πολύ νωρίς.  :2funny:

Δεν έχεις περάσει ακόμα το clone test.  :grin:

Τι είναι αυτό? Πως λέμε Turing test? Κάπως έτσι.  :cheesy:

Μπορείς όμως να κάνεις πολλά υπονοούμενα με το nicκ σου.  ;)

Με το μαλακό όμως γιατί ορισμένες εδώ μέσα δαγκώνουν.  :helpplea:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

χαχαχαχαχαχα σορρυ αλλα δε μπορω να κρατηθω......εισαι ΠΟΛΥ τραγικος..... :2funny:
ασχολεισαου με το "ΡΩΣΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ" και σταματητα να αυτοαναιρεισαι απευθυνοντας μας το λογο διαρκως και κυνηγωντας μας σε καθε θρεντ....καταντας γραφικος δεν το καταλαβαινεις? αφου βλεπεις....σημασια δε σου δινουμ...τι το παλευεις? :)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
πω ρε καψιμο
καλα δεν ντρεπεσαι τοσων χρονων ανθρωπος να γραφεις τετοιες βλακειες κ να "ευχεσαι" τετοια πραγματα?
σου εχουμε κανει προσωπικα κανενα κακο μηπως?
ελεος.. :idiot:

Μόνο εσείς έχετε δικαίωμα για πλακίτσες?? Ε?? Σε πείραξε και η ηλικία μου ε?? Βέβαια. Είναι η κατάλληλη που μου επιτρέπει να τη λέω σε κάτι τσόλια σαν εσάς. Τα ρωσιδάκια ΕΤΣΟΥΞΑΝ πάντως. Μιλάμε για πολλή πικρααααα!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν ετσουξαν........αυτο δεν καταλαβαινεις........απλα ειναι ενα θεμα το οποιο σε αφορα και δεν αφορα εμας......οποτε ασχολεισου με ΕΚΕΙΝΟ το θεμα και σταματα να μας κανεις συνεχεια παραθεσεις! ή δεν ασχολεισαι με ελλεηνιδες ή απλα μας ζαλιζεις με βλακειες.....διαλεξε και παρε.......οταν απαξιωνεις καποιον και δεν ασχολεισαι μαζι του απλα ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ......
οπως δε σου μιλαμε και εμεις....τουλαχιστον ποτε πρωτες ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
χαχαχαχαχαχα σορρυ αλλα δε μπορω να κρατηθω......εισαι ΠΟΛΥ τραγικος..... :2funny:
ασχολεισαου με το "ΡΩΣΙΔΑΚΙΑ ΜΟΝΟ" και σταματητα να αυτοαναιρεισαι απευθυνοντας μας το λογο διαρκως και κυνηγωντας μας σε καθε θρεντ....καταντας γραφικος δεν το καταλαβαινεις? αφου βλεπεις....σημασια δε σου δινουμ...τι το παλευεις? :)

Έννοια σου και με τα Ρωσιδάκια έχω κάνει διατριβή. Πουθενά δεν αυτοαναιρούμαι. Δεν διαβάζεις καλά τα μηνύματά μου. Σε πολλά απ' αυτά έχω δηλώσει ότι όπου πετυχαίνω εσένα και την κατινοπαρέα σου θα σας τινάζω στον αέρα. Γραφικές είστε εσείς, που μπήκατε σ' ένα καθαρά αντρικό site για να υπερασπίσετε τη μαλακία σας. Θα είμαι πάντα απέναντι. Τσούζει λίγο, αλλά δεχτείτε και τον αντίλογο. Δημοκρατία έχουμε...Άιντε καληνύχτα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε κοριτσια τι εγινε το ωραιο πιπινι που ανοιξε το θρεντ; εφυγε; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ενας αντρας σωστος βρεθηκε που να μην βαζει τον πουτσο του για φωτο και τον εδιωξαν κι αυτον  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Μόνο εσείς έχετε δικαίωμα για πλακίτσες?? Ε?? Σε πείραξε και η ηλικία μου ε?? Βέβαια. Είναι η κατάλληλη που μου επιτρέπει να τη λέω σε κάτι τσόλια σαν εσάς. Τα ρωσιδάκια ΕΤΣΟΥΞΑΝ πάντως. Μιλάμε για πολλή πικρααααα!!

ναι με πειραξε
κ θα βαλω κ τα κλαματα :rolleyes: :idiot:
η ηλικια σου θα επρεπε να σε εχει κανει τοσο ωριμο οσο να μην λες τοσες ηλιθιοτητες, κ να μην ασχολεισαι καθε ωρα κ στιγμη στο φορουμ με 2 κοριτσια που εχουν τα μισα σου χρονια κ τα οποια σου ειναι κ αντιπαθεστατα.
κατα τ αλλα ποσως μας ενδιαφερει η υπαρξη σου κ οταν σταματησεις ν ασχολεισαι μαζι μας κανοντας τετοιες "πλακιτσες" το ιδιο θα κανουμε κ εμεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε κοριτσια τι εγινε το ωραιο πιπινι που ανοιξε το θρεντ; εφυγε; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ενας αντρας σωστος βρεθηκε που να μην βαζει τον πουτσο του για φωτο και τον εδιωξαν κι αυτον  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

μα αυτο ειπα και εγω πριν!!!! ακριβως το ιδιο ρε ευα!!!! ενας βρεθηκε που ειναι ομορφουλης και μοιαζει και συμπαθητικο παιδι και δε μας δειχνει το πουλι του και εξηφανισθει χαχαχαχαχαχα

ρε μπαιτ μην του μιλας....θα βαρεθει και θα το βουλωσει το ρημαδι.....δεν τον βαρεθηκες πια? 400 μηνυματα και στα μισα ασχολειται μαζι μας....αστον.....

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Μορτες και μαγκισσες σορι που πεταγομαι σαν την τσαπου αλλα εχετε γαμησει ολα τα θρεντ...
Ανοιξτε ενα δικο σας να αλληλομπινελικιαζοσαστε να γουσταρετε...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχουμε κ τετοιο
αλλα δεν ειναι το ιδιο
ειναι σαν να λεμε.. μισο στοπ δε φαιτ παμε στο προαυλιο πρωτα... εμ δυσκολο...

επι του θεματος:

νιτσα κ ευα ωραιο το γκομενακι ειπαμε αλλα ειτε χαθηκε ειτε οχι δεν πληρειτε τις προυποθεσεις που εθεσε
οποτε η ομορφια του μενει :tooth:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εγω νομιζω οτι τα κοριτσια   αυτα ειναι κατα φαντασια τανες ........ θα το ηθελαν αλλα    βλεπεις οι κοινωνικες συμβασεις δεν τισ αφηνουν , γι αυτο πρεπει να χουν την κατανοηση μας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom