xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Τι σημασία έχει;Τι εξυπηρέτηση έγινε να ξέρουμε τουλάχιστον
Τι σημασία έχει;Τι εξυπηρέτηση έγινε να ξέρουμε τουλάχιστον
Οχι δεν είναιΤι λες τώρα...εκεί είναι η ουσία
Από το δρόμο φίλε; Δεν είναι το στυλ τηςΠλατεια Αμερικης
Μα δεν θα είναι το δικό της στυλ. Το δικό σου θα είναι. Εσύ που είσαι καλός φίλος, θα πας πλατεία Αμερικής, θα βρεις έναν, θα τον βάλεις στο αμάξι, βάλτου και μια κορδέλα στο κεφάλι, και πήγαινέ τον.Από το δρόμο φίλε; Δεν είναι το στυλ της
Για μαύρο δεν έχω κάτι.. αλλά άμα θέλει έναν μελαμψό με καλά προσόντα, για να γίνει πιο ανώδυνα η μετάβαση στον μαύρο, είμαι εδώ για σένα..Φίλη μου παντρεμένη θέλει να δοκιμάσει BBC και ως καλός φίλος ανάλαβα να της βρω. Οποιος έχει εμπειρία η πληροφορίες ας πει
Ναι ναι σαν δώροΜα δεν θα είναι το δικό της στυλ. Το δικό σου θα είναι. Εσύ που είσαι καλός φίλος, θα πας πλατεία Αμερικής, θα βρεις έναν, θα τον βάλεις στο αμάξι, βάλτου και μια κορδέλα στο κεφάλι, και πήγαινέ τον.
Οι οδηγίες μου που δόθηκαν είναι σαφείς. Νά'σαι καλά πάντωςΓια μαύρο δεν έχω κάτι.. αλλά άμα θέλει έναν μελαμψό με καλά προσόντα, για να γίνει πιο ανώδυνα η μετάβαση στον μαύρο, είμαι εδώ για σένα..
1. Φωτιά έχει πάρει το θρεντ..
2. Η Τέταρτη είναι σαν να λέμε Κυριακή μεσοβδόμαδα;
Τι ρωτάς σε τέτοιες περιπτώσεις; Ποιός είναι ο γαμιάς της κοινότητας σας;Ποιον δρόμο; Απλά εκεί θα πας και θα βρεις. Θα ρωτήσεις και θα σου πουν.
Να της πει κιολας « επειδη ο Σιντεϊ Πουατιε πεθανε και ο Γουιλ Σμιθ ειναι απασχολημενος με τα οσκαρ σου εφερα τον μαυρο πρωτοξαδελφο του Τζον Μακενροου»Μα δεν θα είναι το δικό της στυλ. Το δικό σου θα είναι. Εσύ που είσαι καλός φίλος, θα πας πλατεία Αμερικής, θα βρεις έναν, θα τον βάλεις στο αμάξι, βάλτου και μια κορδέλα στο κεφάλι, και πήγαινέ τον.
Του σηκώνεται ακόμα;Να της πει κιολας « επειδη ο Σιντεϊ Πουατιε πεθανε και ο Γουιλ Σμιθ ειναι απασχολημενος με τα οσκαρ σου εφερα τον μαυρο πρωτοξαδελφο του Τζον Μακενροου»
Ναι ναι σαν δώρο
Εγώ δεν φαίνομαι πουθενά τύπε. Ούτε που με ξέρειΕ μα γλυκά και μαλακίες τώρα.....Βασικά εγώ σκέφτομαι το μπέρδεμα του άντρα της που θα προσπαθεί να καταλάβει όλη αυτή την κατάσταση.
"Ρε αλήτη μου γαμάς τη γυναίκα?"
- "Εγώ όχι! Ποτέ!"
Ποιός τότε?
- Ο Αλή!
Και εσύ τι κάνεις?
- Εγώ έφερα τον Αλή!
Με κατέστρεψες ρε μαλάκααααα ΓΙΑΤΙΙΙΙ
-.....Μου έκανε μια εξυπηρέτηση ....
Σε ευχαριστώ που αντιμετώπισες αξιοπρεπώς την πρόταση μου.. δυστυχώς δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω.. μου λείπουν 3-4 πόντοι σε μήκος, κ 5 ώρες στο σολαριουμ.. στο πάχος είμαι μια χαρά..Οι οδηγίες μου που δόθηκαν είναι σαφείς. Νά'σαι καλά πάντως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΩραίοςΣε ευχαριστώ που αντιμετώπισες αξιοπρεπώς την πρόταση μου.. δυστυχώς δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω.. μου λείπουν 3-4 πόντοι σε μήκος, κ 5 ώρες στο σολαριουμ.. στο πάχος είμαι μια χαρά..
Αγνωστο, εδω προμοταρουμε τη κορδελλα στο μαλλια, για τα υπολοιπα δεν ξερω….Του σηκώνεται ακόμα;
Και το κατσαρό μαλλί, ασχέτως χρώματοςΑγνωστο, εδω προμοταρουμε τη κορδελλα στο μαλλια, για τα υπολοιπα δεν ξερω….