aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.724
- Πόντοι
- 11.956
Αααα μαζί θα το κάνετεΕννοείται πως όχι
Αααα μαζί θα το κάνετεΕννοείται πως όχι
ΙσωςΑααα μαζί θα το κάνετε
Δεν με αφορά. Και δεν έχω ξαναπάειΕσύ πως την βλέπεις την φάση με τον μαύρο ...έχεις ξαναπάει
Πολιτικός σχολιαστής;μιλα με μελος px75,εχει πολλες ακρες με την αφρικανικη κοινοτητα ,θα σε φτιαξει
Ισως να ψοφάει και η φίλη μουψωφαω να βλεπω ερασιτεχνικα βιντεο μαυρο να πηδαει γυναικα αλλου νου και αυτος να καθεται και να τραβαει βιντεο
Φίλε, ας πούμε ότι μου έκανε μία εξυπηρέτηση και προσπαθώ να της την ανταποδώσωΔεύτερη μαντεψια,
Θέλεις να βρεις ένα μαύρο να γαμάει την παντρεμένη σου φίλη, για να μπορείς να πάρεις μάτι;
Αλλη φορά να μην ζητάς εξυπηρετήσεις από φίλουςΌχι ρε φίλε....όχι ρε φίλε ...και εμένα εχτές μου έκανε ένας φίλος μια εξυπηρέτηση...λες να μου ζητάει το ίδιο
Αν είσαι τόσο άτυχος, πρέπει να ανοίξεις thread. Είναι παντρεμένος ο ΄φίλος σου;Όχι ρε φίλε....όχι ρε φίλε ...και εμένα εχτές μου έκανε ένας φίλος μια εξυπηρέτηση...λες να μου ζητάει το ίδιο
Ναι παντρεμένος...και μου λέει έχει πει ότι μπαίνει και σε διάφορα σάιτ....άμα είναι μέλος εδώ την γαμισα ....μαύρο θα θέλειΑν είσαι τόσο άτυχος, πρέπει να ανοίξεις thread. Είναι παντρεμένος ο ΄φίλος σου;
Γιατί μαύρη ...εδώ στον φίλο μαύρο ζητά...γιατί ο δικός μου να κάνει κάτι άλλο....θα πάω Γερανίου...θα βρω εκείας μην φτάνουμε στα άκρα...μπορεί να σου ζητήσει μαύρη...
Είδατε που μας έχουν καταντήσει πάντως; Να σκεφτόμαστε πάντα το χειρότερο.
σε καταλαβαίνουμε τυπε…λες στην αλλη « μου πιανεις το ντοσιε απο το δευτερο ραφι να μη σηκωνομαι?» σου απανταει «ευχαριστως, βρες μου τωρα να μαυρο να μου το κανει χοανη…»Φίλε, ας πούμε ότι μου έκανε μία εξυπηρέτηση και προσπαθώ να της την ανταποδώσω
σε καταλαβαίνουμε τυπε…λες στην αλλη « μου πιανεις το ντοσιε απο το δευτερο ραφι να μη σηκωνομαι?» σου απανταει «ευχαριστως, βρες μου τωρα να μαυρο να μου το κανει χοανη…»
ανθρωπινες καταστασεις της καθημερινοτητας, τι να λεμε…
Προκαταβολικά για να μην βρεθείς εκτεθειμένος. Καταλαβαίνω.Γιατί μαύρη ...εδώ στον φίλο μαύρο ζητά...γιατί ο δικός μου να κάνει κάτι άλλο....θα πάω Γερανίου...θα βρω εκεί
Καμία σχέση. Οπως γράφω και πιό πάνω, μου έκανε μία εξυπηρέτηση και θα ήθελα να της το ανταποδώσω. Αυτή μου το ζήτησεΜπαίνεις στο κόπο να ψάξεις για μαύρη ψωλή όσο αφορά ''την φίλη σου'' με σκοπό στο τέλος της εξυπηρέτησης να σου μπατώσει και εσένα κανένα?