xxxnikos69
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 1
Φίλη μου παντρεμένη θέλει να δοκιμάσει BBC και ως καλός φίλος ανάλαβα να της βρω. Οποιος έχει εμπειρία η πληροφορίες ας πει
Mαυρο ψαχνει;Φίλη μου παντρεμένη θέλει να δοκιμάσει BBC και ως καλός φίλος ανάλαβα να της βρω. Οποιος έχει εμπειρία η πληροφορίες ας πει
Γιατί στον δικό σου θα μπει ...μαύρη πουτσα θέλει μαύρη θα της πας ....τι θα την πειράξει εάν την γαμισει καλά ....γιατί τους άλλους μαύρους που θα τους βρεις στην παραλία η στο νοσοκομείο...Σιγά μην ψάχνω από τον δρόμο
Καμία σχέση αλλά ευχαριστώ για το εποικοδομητικό σχόλιο και που δεν μας σπαταλάς τον χρόνο μαςΣυγγνώμη. Απλά για να διευκρινήσουμε.
Νίκο...είσαι καλά ρε φίλε;
- έχεις μία φίλη που είναι παντρεμένη.
- αυτή η φίλη σου είπε: "Πω, πω να είχα μία μαύρη πούτσα τώρα...."
- της είπες: "Μην ανησυχείς Τασία μου! Μαύρη πούτσα? Εγώ! Δεν χρειάζεται καν να ενοχλήσουμε τον Αναξίμανδρο!(τον άντρα της)
- Σου απάντησε κάτι του στυλ: "Να'σαι καλά! Το ήξερα ότι μπορώ να βασίζομαι σε σένα!"
Στο δικό μου σχόλιο δεν απάντησεΓιατί στον δικό σου θα μπει ...μαύρη πουτσα θέλει μαύρη θα της πας ....τι θα την πειράξει εάν την γαμισει καλά ....γιατί τους άλλους μαύρους που θα τους βρεις στην παραλία η στο νοσοκομείο...
Δυστυχώς έχεις δίκιοΚοίτα φίλε με τέτοιο θέμα που άνοιξες θα φουλ το τρολαρισμα
Καμία σχέση αλλά ευχαριστώ για το εποικοδομητικό σχόλιο και που δεν μας σπαταλάς τον χρόνο μας
Ναι αλλά δεν πρέπει, γιατί υπάρχει βιασύνη. Μπορεί για αυτό να ανέλαβε ένας φίλος να βοηθήσει.Εμείς η αργοσχολοι τέτοια ψάχνουμε
Εννοείται πως όχιΟ άντρας της ξέρει ότι ψάχνει μαύρο