Νέα

bakalhs fun club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα is0vitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
Η ιδιαιτεροτητα του ατομου, ειναι προσον! Ειναι θεμιτο να ξεχωριζεις απτο συνολο και οχι να συμπιπτεις παντα με το συνολο εκτος καποιων εξαιρεσεων βεβαιως βεβαιως!

Αλλα το ματι εχει συνηθισει στα greeklish ή εστω στην νεωτεριστικη ελληνικη γλωσσα  και οταν εγω ομιλω την αργκο τοτε το να διαβασω μια τετοια κριτικη με δυσκολευει, κι οχι επειδη δε καταλαβαινω τι λεει, καταλαβαινω και πολυ καλα μαλιστα..αλλα ο εγκεφαλος μεχρι να δωσει σημα και να επεξεργαστει τις λεξεις εχει χαθει το νοημα ( της καυλας ) που προσπαθω να εισπραξω απο τη κριτικη.

Αναρωτιεμαι ομως..και αν θελει ο φιλτατος Bakalhs μπορει να απαντησει, γιατι επιλεγει να ομιλει ετσι?

Αυτα απο μενα  :smitten:

Σας διαβεβαιώ πως ο κ. Bakalhs δεν είναι απλώς ένας ιδιόρυθμος τύπος με ευχέρεια λόγου, όπως πρόχειρα και αφελέστατα έσπευσαν να χαρακτηρίσουν διάφοροι αξιωματούχοι.  Αν λοιπόν διαβάσετε και άλλες αναρτήσεις του, εκτός από τις κριτικές του, πιθανότατα θα λυθεί η απορία σας.  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Σας διαβεβαιώ πως ο κ. Bakalhs δεν είναι απλώς ένας ιδιόρυθμος τύπος με ευχέρεια λόγου, όπως πρόχειρα και αφελέστατα έσπευσαν να χαρακτηρίσουν διάφοροι αξιωματούχοι.  Αν λοιπόν διαβάσετε και άλλες αναρτήσεις του, εκτός από τις κριτικές του, πιθανότατα θα λυθεί η απορία σας.  :)
τυπε τι θες να πεις δεν πιστευω να αποπλανει κι αγορακια γιατι εχω εκφρασει ενδιαφερον να μπω στο μπακαλεικο  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: popov στις σήμερα στις 12:27
Αν ο Εμπειρίκος εκφραζόταν αλλιώς (επειδή τα λέγαμε κι αλλού) δεν θα είχαμε τον "Μεγάλο Ανατολικό", αλλά κείμενο για τα (πρώην)
περιοδικά του (πρώην) Κωστόπουλου..

:hi: :hi: :hi:
Και συμπληρώνοντας τον συλλογισμό !!! '' αλλά κείμενο για τα (πρώην)
περιοδικά του (πρώην) Κωστόπουλου, που αφορούν το θεμελιώδες ζήτημα ποιες ήταν οι πρώην γκόμενές του'''

:2funny: έγραψες...
:hi: :hi: :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467
τυπε τι θες να πεις δεν πιστευω να αποπλανει κι αγορακια γιατι εχω εκφρασει ενδιαφερον να μπω στο μπακαλεικο  :grin:

Καμία σχέση.

Έχετε υπ΄όψιν σας τον λόγιο Άγγελο Βλάχο;  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: The Saint! στις σήμερα στις 12:51
Σας διαβεβαιώ πως ο κ. Bakalhs δεν είναι απλώς ένας ιδιόρυθμος τύπος με ευχέρεια λόγου, όπως πρόχειρα και αφελέστατα έσπευσαν να χαρακτηρίσουν διάφοροι αξιωματούχοι.  Αν λοιπόν διαβάσετε και άλλες αναρτήσεις του, εκτός από τις κριτικές του, πιθανότατα θα λυθεί η απορία σας.  Smiley
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
τυπε τι θες να πεις δεν πιστευω να αποπλανει κι αγορακια γιατι εχω εκφρασει ενδιαφερον να μπω στο μπακαλεικο  Grin

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καμία σχέση.

Έχετε υπ΄όψιν σας τον λόγιο Άγγελο Βλάχο;  :)

Αν κάνατε, όμως, κάποιο παραλληλισμό με τον Ανέστη Βλάχο στις ταινίες του, ίσως και να βάζατε, όντως, τον φίλτατο brabus67 σε άσχημες σκέψεις :hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ἐσὺ εἶσαι ὁ Δούρειος ἵππος τοῦ κομμουνισμοῦ.
Δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται. Δεν ψηφιζω εγω ό,τι να' ναι για να βγαινουν πρωτο κομμα οι νεοκομμουνιστες, οπως ΥΜΕΙΣ.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν ειμαστε με τα καλα μας μου φαινεται. Δεν ψηφιζω εγω ό,τι να' ναι για να βγαινουν πρωτο κομμα οι νεοκομμουνιστες, οπως ΥΜΕΙΣ.

Tα τελευταία χρόνια, οι ηγέτες που έβαλαν αντιπολίτευση στην φυλακή ήταν ο Μαδούρο και ο Σαμαράς :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Tα τελευταία χρόνια, οι ηγέτες που έβαλαν αντιπολίτευση στην φυλακή ήταν ο Μαδούρο και ο Σαμαράς :S
Και η μονη αντιπολιτευση που εγκληματουσε και δολοφονουσε βρισκοταν στην Ελλαδα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Καμία σχέση.

Έχετε υπ΄όψιν σας τον λόγιο Άγγελο Βλάχο;  :)

Είναι εγγονός του Άγγελου Βλάχου που έγραψε το "Ο Κύριός μου ο Αλκιβιάδης"; Τότε ένα γκουκλάρισμα αποκαλύπτει ποιος είναι ο Μπακάλης. 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Και η μονη αντιπολιτευση που εγκληματουσε και δολοφονουσε βρισκοταν στην Ελλαδα.

Την αριστερή τρομοκρατία τύπου Marfin και επαναστατικών πυρήνων εννοείς?
Δεν νομίζω γιατι έξω είναι αυτοι που εκαψαν την εγκυο επειδή είχε το θρασος να δουλεύει.
Και τους υποστηρικτές τους στον Σύριζα?
Αφήνατε αριστερούς υπο την προστασία των συριζαιων και φυλακίσατε την ΧΑ με αφορμή ένα μαχαιρωμα σε καβγά χουλιγκάνων

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Δεν νομίζω γιατι έξω είναι αυτοι που εκαψαν την εγκυο επειδή είχε το θρασος να δουλεύει.
Αφήνατε αριστερούς υπο την προστασία των συριζαιων και φυλακίσατε την ΧΑ με αφορμή ένα μαχαιρωμα σε καβγά χουλιγκάνων

Στ' αρχίδια μας η Χρυσή Αυγή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσεις να ψηφιζετε την χρυση αυγη για να βγαινει πρωτος ο Τσιπρας. Ειστε το αγαπημενο του κομμα.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Μπακάλη, βάλε με και μένα μέσα αν θες.

Αν και διαβάζω τις κριτικές σου με λεξικό  :tooth:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.548
Πόντοι
26.096
Έχω την αίσθηση ότι το νήμα αυτό θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ευρύνοια, ευρυμάθεια, σπουδαία αίσθηση του χιούμορ και στον γλωσσικό πλούτο του κ. bakalhs και όχι στις πολιτικές πεποιθήσεις του. Υπάρχουν άλλα νήματα κατάλληλα για πολιτικές αντιπαραθέσεις.  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έχω την αίσθηση ότι το νήμα αυτό θα πρέπει να επικεντρωθεί στην ευρύνοια, ευρυμάθεια, σπουδαία αίσθηση του χιούμορ και στον γλωσσικό πλούτο του κ. bakalhs και όχι στις πολιτικές πεποιθήσεις του. Υπάρχουν άλλα νήματα κατάλληλα για πολιτικές αντιπαραθέσεις.  :hi:

:thumbsup:  :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.480
Πόντοι
25.467

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
:thumbsup:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
ενας <<ανοιχτοματης>> κυριος που βγενει μετα απο γκουγλαρισμα ειναι ο κυρ Μπακαλης??  αν και πολιτικα ειμαστε σε αλλα στρατοπεδα απλα  Ρισπεκτ!! :kneel: :kneel:

υ.γ. Απο τον τραμη χιλιες φορες!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom