brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.005
- Πόντοι
- 2.606
σε προχωρημένη σήψη που λένεἜχω μιὰ ξαδερφούλα ἀνύπαντρη ἀλλὰ εἶσαι ψιλομεγάλος.
σε προχωρημένη σήψη που λένεἜχω μιὰ ξαδερφούλα ἀνύπαντρη ἀλλὰ εἶσαι ψιλομεγάλος.
Δημοκρατικών φρονημάτων η ξαδερφούλα? Σε μενα που ειμαι εθνικοφρων θα την γνωριζες?Ἔχω μιὰ ξαδερφούλα ἀνύπαντρη ἀλλὰ εἶσαι ψιλομεγάλος.
Δημοκρατικών φρονημάτων η ξαδερφούλα? Σε μενα που ειμαι εθνικοφρων θα την γνωριζες?
σε προχωρημένη σήψη που λένε
Τέσπα, μεγαλοκοπέλα εἶναι, στὰ 36.
Τέσπα, μεγαλοκοπέλα εἶναι, στὰ 36.
Δεν ειμαι αρκετα δεξιος για τα γουστα της οικογενειας???Ὄχι, βρέ, τὶ δημοκρατικῶν φρονημἀτων, ἀν εἶναι δυνατόν. Ἐσὺ ὅμως εἶσαι ψευδοεθνικόφρων.
τυπε εχεις βγάλει άσχημη φήμη με την Μπάρμπι και δεν σε θέλουνε για γαμπρόΔεν ειμαι αρκετα δεξιος για τα γουστα της οικογενειας???
αυτο δεν ειναι μεγαλοκοπελα. μικροθεια ειναι
Τεσπα?? Πoθεν πως? Με εκπλησετε Κυριε Bakalhs!
Δεν ειμαι αρκετα δεξιος για τα γουστα της οικογενειας???
Τὴν (ἐ)φάγανε τὰ (ἐ)διαβάσματα.
η καθοδος των εννια βαλτινοςΜπακάλη, αν μπορείς, πρότεινέ μας ένα βιβλίο που εσύ θεωρείς καλό για τον ελληνικό εμφύλιο/συμμοριτοπόλεμο.
Η ιδιαιτεροτητα του ατομου, ειναι προσον! Ειναι θεμιτο να ξεχωριζεις απτο συνολο και οχι να συμπιπτεις παντα με το συνολο εκτος καποιων εξαιρεσεων βεβαιως βεβαιως!
Αλλα το ματι εχει συνηθισει στα greeklish ή εστω στην νεωτεριστικη ελληνικη γλωσσα και οταν εγω ομιλω την αργκο τοτε το να διαβασω μια τετοια κριτικη με δυσκολευει, κι οχι επειδη δε καταλαβαινω τι λεει, καταλαβαινω και πολυ καλα μαλιστα..αλλα ο εγκεφαλος μεχρι να δωσει σημα και να επεξεργαστει τις λεξεις εχει χαθει το νοημα ( της καυλας ) που προσπαθω να εισπραξω απο τη κριτικη.
Αναρωτιεμαι ομως..και αν θελει ο φιλτατος Bakalhs μπορει να απαντησει, γιατι επιλεγει να ομιλει ετσι?
Αυτα απο μενα
Γειά σου mon cheri, ο κύριος Μπακάλης, είναι μορφή στο site. Οι μορφές και οι φυσιογνωμίες δεν υποχρεούνται να δίνουν εξηγήσεις
για τα στοιχεία που συνιστούν την μοναδικότητά τους. Πίστευε και μή ερεύνα. Ας μείνει και λίγο σασπένς...
Αν ο Εμπειρίκος εκφραζόταν αλλιώς (επειδή τα λέγαμε κι αλλού) δεν θα είχαμε τον "Μεγάλο Ανατολικό", αλλά κείμενο για τα (πρώην)
περιοδικά του (πρώην) Κωστόπουλου..
Αν ο Εμπειρίκος εκφραζόταν αλλιώς (επειδή τα λέγαμε κι αλλού) δεν θα είχαμε τον "Μεγάλο Ανατολικό", αλλά κείμενο για τα (πρώην)
περιοδικά του (πρώην) Κωστόπουλου..