Νέα

Baby Gold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
συνωνυμια... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ελα ρε τη Μαρια με τα τατου, πανω απτο νιμου κ χαμηλα πολυ χαμηλα στη μεση, τη Μαρια του βαβυ γολντ

σε εμφανιση δεν αρεσε σε πολλους, αλλα ειναι πολυ ξηγημενο τυπακι, σωματαρα δε τη λες, εχει χαλαρωσει κ λιγο βλ ηλικια, αλλα ειναι φακαμπλ με το πολυ παραπανω.

δεν εχω προσφατη εμπειρια, γιατι εμια στρατανιωτης, αλλα θα σου πω τι νομιζω

οι γκομενες που αξιζει να τις φορτωσεις, κριση ξεκριση, εχουν μια α ζητηση και δε νομιζω οτι θα υπαρχει τρελη εκπτωση, στη φραπεδια ολο κ κατι θα γινεται, στο φορτωμα, μαλλον οχι. ενα φιλος μου ειχε πει το εξης "η γκομενα που θα φορτωσεις θα πηδιοταν μαζι σου, χωρις τη φορτωτικη αν τη γνωριζες εξω και βγαινατε για λιγο καιρο, εδω σου πουλαει το παραμυθι της συναλλαγης." το πιστευω αυτο, για καποιο λογο...

τωρα για τις αλλες της β κατηγοριας, κατι καυλομπαζα δε ξερω, το πιο πιθανο ειναι ναι, ειδικα αν το δουλεψεις λιγο το μιλητο, ευκολα.

τωρα αν ειναι να φορτωσεις καμια σαυρα, πηγαινε σε καμια Ρομινα, καμια αλλη καυλα, βαλιου φορ μανι, αλλα αν θες την παραμυθα κ το μπλα μπλα δε ξερω, επενδυσε και ψαχτο

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτοί ήταν είναι και θα είναι άθλιοι.Απλά ήταν πολύ τυχεροί που στο μαγαζί τους δούλεψε κάποια μαρίνα,κάποια μάρτα,κάποια κατρίν και φυσικά το μαράκι που είναι ότι πιο σέξυ και καυλερό μωρό με τα όλα του!!!!!αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-ΚΤ-Ι-Κ-Ο-!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εμενα μου αρεσει και η μανουελλα πολυ ως κορμί και πρόσωπο έτσι ολίγον τί τσιγγανορουμανίζει,αλλά δε θέλει να παίξει φραπεδιά με τίποτα...τί να πώ?πώς να δουλέψει ρε πούστη μου?είναι σαν να πηγαίνεις στη βαρβάκειο και δίπλα στους πάγκους με τα κρέατα  να πουλάς καρέκλες :s&m_3:

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εμενα μου αρεσει και η μανουελλα πολυ ως κορμί και πρόσωπο έτσι ολίγον τί τσιγγανορουμανίζει,αλλά δε θέλει να παίξει φραπεδιά με τίποτα...τί να πώ?πώς να δουλέψει ρε πούστη μου?είναι σαν να πηγαίνεις στη βαρβάκειο και δίπλα στους πάγκους με τα κρέατα  να πουλάς καρέκλες :s&m_3:

:2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Η  ναυαρχίδα  κατήντησε  σαν  τον  Απόλλωνα  Αθηνών .

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
αυτοί ήταν είναι και θα είναι άθλιοι.Απλά ήταν πολύ τυχεροί που στο μαγαζί τους δούλεψε κάποια μαρίνα,κάποια μάρτα,κάποια κατρίν και φυσικά το μαράκι που είναι ότι πιο σέξυ και καυλερό μωρό με τα όλα του!!!!!αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-ΚΤ-Ι-Κ-Ο-!!!

την Κωνσταντινα ξεχασες ακα επι ακα επιστημη

δεν υπηρχε πιτσιρικας που να μη τη γουσταρε! περασε ο καιρος η επι εφυγε εγινε λουλουδου στην Κοκκινου, ξαναγυρισε, ξαναεφυγε, πηγε αλλου, οι πιτσιρικαδες ομως εμειναν γιατι ηρθε η Μαριναρα τι να λεμε τωρα, ΜΑΡΙΝΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑ τη θυμαμαι κ το g3 που κρατω στο σκοπετακι μου νομιζω θα γενει αντιεροπορικο και η Κατεριναρα κ η Ντενι(θ)ζ κ η Παολα το "τηλεοπτικο αστερι" και φυσικα οι παραμενοντες Μαρτα κ Μαρια, ναχα 4 χερια κ 2 πουλαδες

και το Μαπετ Σοου παραμενει Μαπετ Σοου....αλλιως θα ειχε ψοφησει κ θα ειχε σαπισει

loulis1975

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδες.. Ξερω οτι πολλοι εδω μεσα δεν την ειχατε-εχετε σε εκτιμηση αλλα μια Χαρα, Ελληνιδα νταρντανα, δουλευει ακομα κι αν οχι ξερετε που μπορω να την βρω?

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
343
Πόντοι
21
Η Χαρα απο ΑΡΜΕΝΙΑ? καλη,ακομα στο Gold...

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η  ναυαρχίδα  κατήντησε  σαν  τον  Απόλλωνα  Αθηνών .

Λες να βγαλουν προς πωληση τις μετοχες του Απολλωνα τωρα που ειναι στην Γ' Εθνικη η' λες να περιμενουν να πεσει στην Δ' ? :think:

demba

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Η Sheila εθεαθη με φαλακρο αντρα αγνωστου ταυτοτητος (και περιορισμενης νοημοσυνης)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom