Η Μαρίνα μου φάνηκε ξηγημένη κοπέλα και είναι και καρακουκλάραη κατριν εχει κανει μεγαλες αλλαγες στην εμφανιση της.Δουλευε πριν ερθει στο γκολντ στο athens number one και τη σεζον 2006-2007 εμφανιζοταν στις αυπνιες της πανιας μαζι με την αννα(σβετλανα),την αντα την πολωνεζα και 4 μπαζακια ακομη...εχει τρελλο πατο,απομακρη δεν ειναι,απλα το παιζει πολυ Pool moor Αλλα για μενα αν ερχοταν στο μαγαζι ο ντορσελ ή ο david perry ας πουμε θα την διαλεγαν οπωσδηποτε για τις παραγωγες τους...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Η Μαρίνα μου φάνηκε ξηγημένη κοπέλα και είναι και καρακουκλάρα
πολυ ξηγα.φτου και ελα!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Kε Βασο..το Νο 25 νομιζω οτι ειναι στο Αλκατραζ.
Για το Νο 19 την Σαμπινα, νομιζω τα ειπαμε πιο παλια οτι σταματησε.
α,ναι για την σαμπινα το ειχα ξεχασει....παντως την λιζα δεν την εχω δει στο αλκατραζ...στελνω και ανταποκριτες εκει,αλλα αυτοι δεν μου μοιαζουν ρε νοκια...ουτε ενα ονομα δεν θυμουνται!τί να κανω?να διακτινιζομαι σε ολα τα μαγαζια?
τί να κανω?να διακτινιζομαι σε ολα τα μαγαζια?
Eχεις και την θεληση και την δυναμικη και τις καταλληλες προυποθεσεις να εισαι παντου ταυτοχρονα..
billaras22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
καυλιαριδες πηγα χτες Baby Gold,πηρα την μουναρα με τα γυαλακια για 2 χορους 20 ευρω....στους οποιους μου τον ειχε βγαλει τον πουτσο και τραβαγε μεχρι που εβγαλα τοσο γαλα που στην εξοδο με κοιταγαν γελωντας!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αυτές οι 2 κοπέλες που κάνανε το λεσβιακό με τα strap on (1 μελαμψή και 1 ξανθιά) ποιες ήταν? φοβερό show, και ιδίως η ξανθια και φοβερό μουνί
κατριν-χαρα φιλτατε!
αυτές οι 2 κοπέλες που κάνανε το λεσβιακό με τα strap on (1 μελαμψή και 1 ξανθιά) ποιες ήταν? φοβερό show, και ιδίως η ξανθια και φοβερό μουνί
οι γνωστες η σαρα και η μαρα εκ ουκρανιας ορμομενες. ;) ;)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
οι γνωστες η σαρα και η μαρα εκ ουκρανιας ορμομενες. ;) ;)
καλο....
thanks Vaso, πάλι μας έδωσες τα φώτα σου,κατρίν είναι η ξανθιά??? για χορό ή κέρασμα τι λεει?? μήπως το παιζει τουπέ?κατριν-χαρα φιλτατε!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
thanks Vaso, πάλι μας έδωσες τα φώτα σου,κατρίν είναι η ξανθιά??? για χορό ή κέρασμα τι λεει?? μήπως το παιζει τουπέ?
ναι η ξανθια,πρωην athens number one ως κατερινα,ειναι πολυ καυλιαρα...μονο αυτο σου λεω....παρε και δεν θα χασεις...παρα μονο τα ευρω σου.
Επισκέπτης
καυλιαριδες πηγα χτες Baby Gold,πηρα την μουναρα με τα γυαλακια για 2 χορους 20 ευρω....στους οποιους μου τον ειχε βγαλει τον πουτσο και τραβαγε μεχρι που εβγαλα τοσο γαλα που στην εξοδο με κοιταγαν γελωντας!
Νομίζω πρέπει να λέγεται Ελβίρα ή Ελίνα
Επισκέπτης
Παθιαρη, Αιγλη λεγεται, αλλα ως νεος μπορειε να κανω και λαθος..
Μπορεί...
Επισκέπτης
εξαφανιστηκε ο νεοπας..
Έφυγα για BG!!!! Όχι τώρα αλλά μόλις νυχτώσει...Αίγλη I'm coming (to forget my problems)!!!!! ;)
Που πας βρε αδελφε..Ακομα δεν εχουν παει ουτε οι - κατα Βασον - βοθρατζης και οι γεροι του Μαπετ σοου..
papazoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και εγω εχω να παω πανω απο 2 μηνες. Θα ηθελα να ξεκινησω με την Μαρτα, Μαρινα και να τελειωσω στα γυαλακια της Αιγλης.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις