Επισκέπτης
δασκαλεεεεεεεεεεεεεεεεε εγχαριστο μονο εσι με αγαπασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δασκαλεεεεεεεεεεεεεεεεε εγχαριστο μονο εσι με αγαπασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εγο εχο μεγαλιτερα βιζα κε δε στα διχνο,να ροσιτσο το ορεο μαγαζι σταρ στι σιγρου γιατι εκλισε?
εγο εχο μεγαλιτερα βιζα κε δε στα διχνο,να ροσιτσο το ορεο μαγαζι σταρ στι σιγρου γιατι εκλισε?
να τουσ εβαζαν στο πεζοδρομιο εκι με το τραβελιΕίχε πολύ κόσμο
φιλε δασκαλε μακ να ροστιξο κατι αλο,γιατι στο λιντο ινε τοσο ακριβα?ήταν ποιοτικό...μόλις έβγαλε και τη σχάρα...έκλεισε...έφυγαν οι λιγοστοί πελάτες που παρέμεναν για τις μυρωδιές...;)
φιλε δασκαλε μακ να ροστιξο κατι αλο,γιατι στο λιντο ινε τοσο ακριβα?
νε οντοσ εχι πολι φτοχοκαμινεδεσ το μαγαζι μονο διο,ενο το λολιτα καρε του καμπινεΓια να μην πηγαίνουμε...εμείς οι φτωχομπινέδες...;) ;)
νε οντοσ εχι πολι φτοχοκαμινεδεσ το μαγαζι μονο διο,ενο το λολιτα καρε του καμπινε
να μι κλεσ αφτι δε κλενε τα πλιντιρια δουλεβουνε καλα, το κακο ινε μι χασι τι πελατια ο ΚΟΤΟπουλασΤο πατρακλεο κ το ρουμπινι-ρουμπίνι...έχουν καλούς καμινέτους....
να μι κλεσ αφτι δε κλενε τα πλιντιρια δουλεβουνε καλα, το κακο ινε μι χασι τι πελατια ο ΚΟΤΟπουλασ
κεροσ να ασπρισισ κε λιγο ,εχισ δι ποτε μαβρο φλοκιοΜα δεν υπάρχει διεύθυνσις σε αυτό το site γιατι γεμίσαμε μαλακίες σήμερα !
Μακλειν μονο εσι με αγαπασ,θαμε το καττικιδιο σου κιμαμε κε σεχαλακι αρκι να ινε αλταικι εμείς έχουμε πλυντήρια...ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ....Παντώς τύπου...μπίζνες...;)
κεροσ να ασπρισισ κε λιγο ,εχισ δι ποτε μαβρο φλοκιο
Μακλειν μονο εσι με αγαπασ,θαμε το καττικιδιο σου κιμαμε κε σεχαλακι αρκι να ινε αλται
να με κανισ κε κουνα μπελαΣε κούνια θα σε βάλω αγορίνα...μην μου στεναχωριέσαι....
θα νε απο τι πινα ,εγοδε εχο ποτε γιατι παντα τροο πριν κιμιθοΒλέπω καλά ή έχω εφιάλτες;;;
Σε κούνια θα σε βάλω αγορίνα...μην μου στεναχωριέσαι....