aυτοί είναι διαγωνισμοί όχι γιουροβίζιον και μαλακίες !
Μπορώ να είναι στη κριτική επιτροπή.....
aυτοί είναι διαγωνισμοί όχι γιουροβίζιον και μαλακίες !
σιγά μη σε κάνουμε και ΨινάκηΜπορώ να είναι στη κριτική επιτροπή.....
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μη σε ακούσει ο Μποργκ μαλάκα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Μπορώ να είναι στη κριτική επιτροπή.....
Ακούει ... αλλά δεν ανταποκρίνεται ... είναι σε νιρβάνα μάλον ....
Θεά...Vitsi πρέπει να γίνεις Θεά για να μπεις στην επιτροπή ...
Θα τα πουμε μόλις σταματήσεις τη γιογκα
πάντως καλό οριεντάλ βρίσκεις πολυυυυυυυυυυυυυυ δύσκολα
να ζητήσω μια χάρη: θα κατέβω Αθήνα και μιας και από ότι κατάλαβα από διάβασμα στα threads πρόκειται για το καλύτερο στριπτιτζαδικο, θα είχε κάποιος την ευγενή καλοσύνη να προτείνει τις καλύτερες για χορό; δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για φραπεδιά, απλά να με καυλώσει full!!
να ζητήσω μια χάρη: θα κατέβω Αθήνα και μιας και από ότι κατάλαβα από διάβασμα στα threads πρόκειται για το καλύτερο στριπτιτζαδικο, θα είχε κάποιος την ευγενή καλοσύνη να προτείνει τις καλύτερες για χορό; δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για φραπεδιά, απλά να με καυλώσει full!!
kai κάτι ακόμη μιας και δεν έχω πάει πολλές φορές σε Αθήνα: το gold θεωρείτε το καλύτερο εσείς οι γνώστες ή κάποιο άλλο; ευχαριστώ και πάλι
Τελικα το μαγαζακι αξιζει καθημερινες ή ειναι πολυ ψοφια τα πραγματα οπως λεει ο απο πανω? (Δευτερα-Πεμπτη)
Όλες τις μέρες τα ίδια προσφέρει...άκρως επαγγελματικό μαγαζί...κατά την ταπεινή μου άποψη...απ'τις λίγες φορές που έχω περάσει...(καθώς δεν είμαι φαν του ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε,ούτε κ της πολυκοσμίας)!
Όλες τις μέρες τα ίδια προσφέρει...άκρως επαγγελματικό μαγαζί...κατά την ταπεινή μου άποψη...απ'τις λίγες φορές που έχω περάσει...(καθώς δεν είμαι φαν του ψεκάστε-σκουπίστε-τελειώσατε,ούτε κ της πολυκοσμίας)!
εσύ από φα-νάτικ στριπκλάμπερ έχεις καταντήσει νι-φαν Τενκάτε.