barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.018
- Πόντοι
- 5.506
Καλη η εικονα του κοσμου που σου δινουν τα βιβλια..
Αλλα καλυτερα βγες και ζησε εξω
Εστω και για λιγο
Μπορει να γινεις ανθρωπος
Εσύ δεν τα πολυκατάφερες.
Καλη η εικονα του κοσμου που σου δινουν τα βιβλια..
Αλλα καλυτερα βγες και ζησε εξω
Εστω και για λιγο
Μπορει να γινεις ανθρωπος
σε ποιο; σε αυτό που κάνουν προσευχές και παρελάσεις;Ήρθε η ώρα να πας για ύπνο αύριο έχεις σχολείο!
Καραγκιοζακο οι μαλακιες περι αξεστων Ναζι σε εμενα δεν περνανε
Ξερουν πολλοι στο φορουμ πως βγαζω το ψωμί μου και τι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΥΠΙΟΣ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟΣ εισαι εσυ.
Σπασε κακομαθημενε χομπιστα
το οτι δουλευεις σαν ειλωτας χωρις γιορτες και αργιες δε σημαινει οτι δεν εισαι βαθια αμορφωτοςΚαραγκιοζακο οι μαλακιες περι αξεστων Ναζι σε εμενα δεν περνανε
Ξερουν πολλοι στο φορουμ πως βγαζω το ψωμί μου και τι ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΥΠΙΟΣ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟΣ εισαι εσυ.
Σπασε κακομαθημενε χομπιστα
οι δυτικοι πανε στην κουβα ειναι αληθεια, χιλιαδες αμερικανοι πανε για να τους περιθαλψουν δωρεαν
οι πουτανες στην κουβα ειναι τουλαχιστον μορφωμενες
σε ποιο; σε αυτό που κάνουν προσευχές και παρελάσεις;
δεν έχω Γιαχβέ να μου απαγορεύει τι θα κάνω .Τυπε εσυ δεν εισαι λιγακι πουστης?
Πήγαινε κι εσύ. Με τα μετάλλια που έχεις, θα αναγνωριστείς αμέσως !!!!!!!!!!!
ή στη βενεζουέλα . Δεν θα σε χαλάσει που δεν έχει κωλόχαρτο . Οι μαυριδεροί , σας γουστάρουν μερεντιάρες.
το οτι δουλευεις σαν ειλωτας χωρις γιορτες και αργιες δε σημαινει οτι δεν εισαι βαθια αμορφωτος
η αγραμματοσυνη σου σπαει κοκκαλα
προφανως εχεις λαβει μηδενικη παιδεια απο το σπιτι σου και ελλιπη μορφωση απο το εκπαιδευτικο συστημα γι αυτο και καταντησες κομπλεξικος νεοναζι που μεταναστευσε για να βρει ενα κομματι ψωμι αντι να καθαριζεις 3 χιλιαρικα το μηνα χωρις να φυγεις απο το σπιτι σου οπως εγω
το οτι ολη δυση θαυμαζε και ζηλευε και ονειρευονταν να ζησει και να παρει την βυζαντινη κωνσταντινουπολη, με τον ιπποδρομο, τα παλατια, τους ναους, ενω ΚΑΝΕΝΑΣ ναπολεωντας-ελισαβετ-βικτωρια-μεγας πετρος-μπισμαρκ δεν ενδιαφερθηκαν να πανε και να παρουν την βρωμικη οθωμανικη κωνσταντινουπολη που φτυναν στους δρομους οι αξυριστοι μουσουλμανοι σου λεει κατι ή μπα?τι αφησε ακριβως την αγια σοφια????
εσύ τι είσαι; Χριστιανόπουλο; Τηρείς τις εντολές του Μωυσή;Τυπε εσυ δεν εισαι λιγακι πουστης?
Τυπε εσυ δεν εισαι λιγακι πουστης?
δεν έχω Γιαχβέ να μου απαγορεύει τι θα κάνω .
το οτι ολη δυση θαυμαζε και ζηλευε και ονειρευονταν να ζησει και να παρει την βυζαντινη κωνσταντινουπολη, με τον ιπποδρομο, τα παλατια, τους ναους, ενω ΚΑΝΕΝΑΣ ναπολεωντας-ελισαβετ-βικτωρια-μεγας πετρος-μπισμαρκ δεν ενδιαφερθηκαν να πανε και να παρουν την βρωμικη οθωμανικη κωνσταντινουπολη που φτυναν στους δρομους οι αξυριστοι μουσουλμανοι σου λεει κατι ή μπα?
πχ το αμερικανικο παιχνιδι "medieval total war" της microsoft για ολα τα εθνη χριστιανικα και μουσουλμανικα εχει ιστορικα ορθα και μελετημενα τελικο και ανωτερο στοχο... την Κατακτηση της κωνσταντινουπολης των ΕΛΛΗΝΩΝ,
εχεις δει σε κανενα ιστορικο-κειμενο καμμια ιστορικη εκτιμηση- ακομη και παιχνιδι, μετα το 1453 ΝΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?
Το πούστης δεν τον χαλάει μάλλον !
Το φασίστας τον χαλάει !!!!!
ο αδερφος μου ειναι στρατιωτικος (κανονικος, οχι σαν κι εσενα ποθ σε διωξανε στα 8 χρονια γιατι εκανες πιπες στις τουαλετες) και μετα απο 1 μεταπτυχιακο στην ελλαδα κανει δευτερο μεταπτυχιακο στην αγγλια πληρωμενοΕλα ρε τυπε ποια δουλεια σου δινει 3k χαλαρα?
Γιατι δεν την σφυριξες και στον αδερφο σου να μην τρεχει Αγγλια?
τυπε ολοι εμεις εδω τηρουμε εντολες μωυσηεσύ τι είσαι; Χριστιανόπουλο; Τηρείς τις εντολές του Μωυσή;
Ποιος τα λέει αυτά ρε φίλε; Καλά τα πιστεύεις; Και μετά πας γκασταρμπάυτερ στην Γερμανία για να αποκτήσεις μια μέρα Mercedes .το οτι ολη δυση θαυμαζε και ζηλευε και ονειρευονταν να ζησει και να παρει την βυζαντινη κωνσταντινουπολη, με τον ιπποδρομο, τα παλατια, τους ναους, ενω ΚΑΝΕΝΑΣ ναπολεωντας-ελισαβετ-βικτωρια-μεγας πετρος-μπισμαρκ δεν ενδιαφερθηκαν να πανε και να παρουν την βρωμικη οθωμανικη κωνσταντινουπολη που φτυναν στους δρομους οι αξυριστοι μουσουλμανοι σου λεει κατι ή μπα?
πχ το αμερικανικο παιχνιδι "medieval total war" της microsoft για ολα τα εθνη χριστιανικα και μουσουλμανικα εχει ιστορικα ορθα και μελετημενα τελικο και ανωτερο στοχο... την Κατακτηση της κωνσταντινουπολης των ΕΛΛΗΝΩΝ,
εχεις δει σε κανενα ιστορικο-κειμενο καμμια ιστορικη εκτιμηση- ακομη και παιχνιδι, μετα το 1453 ΝΑ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ?