Σκέφτομαι προς το καλοκαίρι, αφού ομαλοποιηθεί η κατάσταση να πάρω ένα αυτοκίνητο.
Budget γύρω στα 5 χιλιάρικα, πάντα μεταχειρισμένο.
Βέβαια, μπορούμε να φέρουμε και από το Βέλγιο ένα opel astra του 12' για 2000, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο και πόσα θα κοστίσει σε τελωνείο. Αυτή είναι η εναλλακτική.
Έχετε καμία πρόταση;
με το καλό φίλε αλλά προσοχή πολύ στο τι θα πάρεις. εννοώ σε τι κατάσταση θα ειναι...
πρόταση για ποιο ή περί της διαδικασίας?
Να σαι καλα φίλε!
1) Πρόταση για μοντέλα. Γιατί εγώ σκεφτόμουν για γερμανικό ή ιαπωνικό. Ωστόσο δεν έχω κάνει test drive ακόμα.
2) Αν ξέρουμε καθόλου τι παίζει με τα τελωνεία για χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πόσο αναίμακτη είναι αυτή η διαδικασία.
3) Αν θα πάρω από εδώ σίγουρα θα πάω με κάποιον που ξέρει για παν ενδεχόμενο!
τελωνειο θα πληρωσεις απλα κοιτα να ειναι euro4 και μετα οχι euro3 γιατι με γιουρο 3 δεν σε συμφερει θα πληρωσεις παραπανω φορο στο τελωνειο λογο οτι ειναι ρυπογονο.
Για μενα γιουρο4 η γιουρο5 με λιγα λογια μοντελο 06 και μετα.
Επισης κοιτα τα χιλιόμετρα αν ειναι λιγα πάλι θα πληρωσεις παραπανω παρε απο 60χιλιαδες εως 120 ειναι μια χαρα και το αμαξι ακομα καινουργιο.
Astra 2.0 του 12 δεν θα το λεγα καλη επιλογη μιας και τα οπελ εχουν καποια κατασκευαστικα θεματακια,εγω θα σου λεγα να κοιταξεις για φοκους ιδιας χρονιας και με τον κινηταρα ecoboost στον οποιο δεν υπαρχει ανταγωνισμος,αν θες ιδιο φοκους με λιγο πιο πριμιουμ χαρακτηριστικά κοιτα για v40 Volvo exei και αυτο ecoboost.