Calico cat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.021
- Πόντοι
- 456
Θυμίζει το τραγούδι της Πρωτοψάλτη.
Τι να το κάνες ρε φίλε το βενζινάδικο με το Tesla?tesla μαγκες αμαξαρα,αν ειχα φραφκα και δικο μου βεντζιναδικο θα το αγοραζα πραγματικα.
κοιταξε εχει και ηλεκτρικα εχει και κανονικα που τους βαζεις βεντζινη οποτε αφηστε τη ειρωνεια εξυπνακηδες.Τι να το κάνες ρε φίλε το βενζινάδικο με το Tesla?
Δες και για suzuki vitara αν θες σαν αυτό εδω για παράδειγμα , έχει αρκετά στο car ενδεικτικά αυτό εδωνα ρωτήσω τους έμπειρους παίκτες,
ψάχνω 4x4 το οποίο να πηγαίνει άνευ θέματος σε άγριους χωματόδρομους (που εξέχουν πέτρες, έχει λακούβες ενίοτε με χώμα ή νερό, στενοί κλπ.). Τα καινούρια μοντέλα τα βλέπω κάπως ¨φλώρικα¨, ιδανικά αυτοκίνητο που να αντέχει έχω ακούσει πως θα πρέπει να είναι 2003-4, μετά τα κάνανε ακόμη πιο καταναλωτικά.
αν έχει κάποιος πρόταση τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προϋπολογισμός μέχρι 10Κ
Που έχει Tesla με βενζίνη, ρε τύπε;κοιταξε εχει και ηλεκτρικα εχει και κανονικα που τους βαζεις βεντζινη οποτε αφηστε τη ειρωνεια εξυπνακηδες.
δε ξερω παντως ειναι και ηλεκτρικα και με βεντζινη,παντως ειναι γαματα αυτοκινητα ωφειλουμε να πουμε.Που έχει Tesla με βενζίνη, ρε τύπε;
Στην Αμαλιάδα;
Η Τεσλα απο οτι ξέρω έχει μόνο ηλεκτρικά , άλλες μάρκες μπορεί να έχουν plug in hybrid κτλ. Βέβαια και το να έχεις βενζινάδικο δεν είναι άσχημο , θα έχεις έτσι τα λεφτά να αγοράσεις το Τέσλα.κοιταξε εχει και ηλεκτρικα εχει και κανονικα που τους βαζεις βεντζινη οποτε αφηστε τη ειρωνεια εξυπνακηδες.
γαμαει το τεσλα σα αμαξι φιλε αμα ειχα λεφτα θα το αγοραζα δε κανω πλακαΗ Τεσλα απο οτι ξέρω έχει μόνο ηλεκτρικά , άλλες μάρκες μπορεί να έχουν plug in hybrid κτλ. Βέβαια και το να έχεις βενζινάδικο δεν είναι άσχημο , θα έχεις έτσι τα λεφτά να αγοράσεις το Τέσλα.
κοιταξε εχει και ηλεκτρικα εχει και κανονικα που τους βαζεις βεντζινη οποτε αφηστε τη ειρωνεια εξυπνακηδες.
εγω ηξερα οτι εχουν οι τεσλα και με βαντζινη και χωρις τωρα τι λετε εσεις.πες τους ρε φιλε οτι τρολαρεις ...
υβριδικα εννοεις.H Tesla δεν εχει τετοιου ειδους οχηματαεγω ηξερα οτι εχουν οι τεσλα και με βαντζινη και χωρις τωρα τι λετε εσεις.
η τεσλα εχει και βεντζινοκινητα και ηλεκτροκινητα ξερωυβριδικα εννοεις.H Tesla δεν εχει τετοιου ειδους οχηματα
Ναι και εμένα μου αρέσει , όσες φορές είδα απο κοντά μου άρεσε πιο πολύ σε σχέση με βίντεο που έχω δει στο youtube.γαμαει το τεσλα σα αμαξι φιλε αμα ειχα λεφτα θα το αγοραζα δε κανω πλακα
θελει λεφτα ομως 40.000 ευρω και πανω και εδω που τα λεμε δε γουσταρω να αγορασω αμαξι το οποιο κοστιζει 2 ακινητες περιουσιες.Ναι και εμένα μου αρέσει , όσες φορές είδα απο κοντά μου άρεσε πιο πολύ σε σχέση με βίντεο που έχω δει στο youtube.
To πιο πιθανό είνα να θέλει να το κανει μπουρλότο!!!!!Βενζινάδικο και Tesla...
Να φωνάξει και τον Έλον, να το δοκιμάσουν παρέα.To πιο πιθανό είνα να θέλει να το κανει μπουρλότο!!!!!
Ισως η καλύτερη λύση να είναι το Terios 1.5 2006/2009. Αρκετά δυνατό, σχετικά ελαφρύ και με πολύ καλό σύστημα τετρακίνησης με κεντρικό διαφορικό.ευχαριστώ,
ο χώρος είναι μία αναγκαία παράμετρος.
οπότε το Panda, αν και sexy δεν το βλέπω στην άσκηση
Κυβικά, μάλλον για κάτω από 2λιτρο, αλλιώς ανεβαίνουν τα τέλη. Και με αυτά που έρχονται νομίζω δύσκολος ο μεγάλος κυβισμός.
κι εδώ είναι που με μπερδεύει η ιστορία και ψάχνω επιλογές.
..αλλά καίνε πολύ πετρέλαιοδε ξερω παντως ειναι και ηλεκτρικα και με βεντζινη,παντως ειναι γαματα αυτοκινητα ωφειλουμε να πουμε.