Τύποι, η τιμή εκκίνησης στα €21.270 είναι ουσιαστικά η Active έκδοση που λέει στη συνέχεια;
Ξεκινά και στην ελληνική αγορά η εμπορική διάθεση του φρεσκαρισμένου Toyota Yaris με εμπλουτισμένο εξοπλισμό και μία επιπλέον υβριδική έκδοση 130 ίππων.
www.carandmotor.gr
Προσωπικά είχα άσχημη εμπειρία με Yaris Hybrid , το είχα με Leasing (ευτυχώς) καινούργιο , το πρώτο χρόνο είχε κάψει τα led του μπροστινού φαναριού (ολική αντικατάσταση) και ο κλιματισμός έμενε στην τελευταία θέση που τον είχες , αν ήταν στο ζεστό δεν γύριζε στο κρύο και το αντίθετο , είχες δηλαδή κρύο το χειμώνα και ζέστη το καλοκαίρι , στο συνεργείο το έφτιαχναν , αλλά πάλι κόλλαγε μετά , το δεύτερο χρόνο καίει και το άλλο led του φαναριού , ήταν βέβαια μέσα στην εγγύηση (ούτως ή άλλως δε θα τα πλήρωνα αφού ήταν leasing ) .
Στους 6 μήνες πριν τη λήξη του leasing , ξανακαίει το led (δεν πήγα ποτέ να το φτιάξω) . Το σιχάθηκα και το έδωσα πριν τη λήξη (πλήρωσα και τους υπόλοιπους μήνες) , να σημειώσω ότι ο κλιματισμός δεν λειτουργούσε κανονικά μέχρι που το έδωσα , το κάθε φανάρι είχε 600€ (αν έφευγες από την εγγύηση ), οικονομία (λόγω hybrid ) είχα μόνο μέσα στην πόλη , αν έβγαινες εθνική έκαιγε περισσότερο από έναν απλό θερμικό κινητήρα , από γκάζια δε θέλω να το συζητήσω , 1500cc με 2 κινητήρες ( έναν θερμικό και έναν ηλεκτροκινητήρα ) και πήγαινε χειρότερα από 600ράκι .
Δε θέλω να παρεξηγηθώ , τη γνώμη και την εμπειρία μου λέω