Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 255K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antouanb1982

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Like
68
Πόντοι
0
Για τα καινούτια Skoda τι λέτε ρε παιδιά... το Kamiq με ενδιαφέρει να πω τη αλήθεια ...

(τιμές ανταλλακτικών? είναι σε καλό επίπεδο ??)

έχουν ανέβει πολύ σε πωλήσεις δεν έχουν ανέσεις αλλά γενικά στο μηχανικό κομμάτι πολύ καλά. Όχι σαν τα γιαπωνέζικα και κορεάτικα αλλά σίγουρα από τα καλύτερα Ευρωπαικά

Agios Gypaetos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2021
Like
25
Πόντοι
0

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.869
Πόντοι
5.506
Τον λαστιχα να μην τον εμπειστευεστε, σας προτεινει οποια εταιρια εχει μεγαλυτερο κερδος για αυτον, τα toyo ηταν καλα πριν 10-20 χρονια, το σαιτ που εστειλες ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις, και εγω απο εκει τα βλεπω και ας εχω κολλητο λαστιχα.

Παντως χρονια εβαζα goodyear και εγω, και επειδη ακριβηναν ειπα να δοκιμασω τα potenza sport, οντως το λαστιχο δεν παιζετε, αυτο και το goodyear f1 supersport ηταν τα μονα λαστιχα που δεν σπινιαρε το αμαξι μου(450hp πισω ροδες)
Αλλα μεσα σε 6 μηνες τα brigdestone μου σαπισανε ενω τα goodyear μου βγαζαν 2 χρονια.. αρα ειναι πολυ σημαντικο να κοιταμε για τα reviews για το «wear» μερικα ακριβα ειναι πιο «φθηνα» τελικα.
Ρε τύπε, λογικό, όσο πιο μαλακή είναι η γόμα τόσο πιο καλά ζεσταίνεται και πατάει το ελαστικό, δε σπινιάρει τόσο, πολύ καλύτερο στη βροχή αλλά λιώνει η γόμα στα μισά χιλιόμετρα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Λύστε μου μια απορία, ή να κάνω σχόλιο τελος πάντων.
Οι χειρότεροι χλεχλέδες οδηγοί έχουν Skoda και Τoyota.
Φωτάκια κινέζικα που βαράνε στο θεό χωρίς να έχουν κανονική δέσμη, απο τα μαιμού φιμέ τζάμια δεν μπορούν να δουν ούτε την μύτη τους νύχτα και απο τα κινεζικα φώτα που στραβώνουν όλους τους οδηγούς βλέπεις ένα χάος, αναμένα προβολάκια λες και ταξιδεύουν στην ομίχλη, λούτρινα κρέμονται απο πίσω και από μπρος, ψεύτικες εξατμίσεις. ψευτοσποιλερ και κάθε μαλακία που υπάρχει μαζεμένη.
Ειλικρινά Skoda και Toyota, το όνειδος, σπάνιο να δεις άλλη μάρκα να είναι τέτοιοι καρνάβαλοι.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Mokka ? Opel στην κατηγορία SUV ? μήπως καλά κάθεται στα κουρσάκια η Opel ? πάει και μπλέκει με Suv ?

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
suv είπαμε : δεν ασχολείσε χωρις 30 χιλιάρικα ,εννοείται...Ας πούμε οτι 35-40 είναι μια ρεαλιστική αναφορά..

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Και τα Hyundai είναι καλά δεν αντιλέγω αλλά τα πιο αξιόπιστα από όλα για μένα είναι τα Toyota και θα σου πω το λόγο!Έχω corolla g6 στρογγυλοφάναρη από κουτιού της την έχω και όσο και να μην το πιστεύεις δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!Το '99 αγοράστηκε το αμάξι για να σου δώσω να καταλάβεις!
Άκουγα πολλά για τα Τοyοτα...Το 2018 αγόρασα ένα ντίζελ Αygο του 2009...

Ειλικρινά τέτοιο αμάξι δεν ξαναοδηγησα...Αν εξαιρέσεις τους πίσω χώρους που δεν με απασχολούσαν, το αυτοκίνητο ήταν απίστευτο.

Το μεταπουλησα σε μια θεία καύλα με την οποία έχουμε επικοινωνία που και που για να μου υπενθυμίσει πόσο τέλειο αμάξι της πούλησα.

Η δικιά μου αφού της ζαλισα το μεμε παρέλαβε προσφάτως το Aygo X ...Μια καύλα αμαξάκι.... Ελπίζω η Τοyota να με επιβεβαιώσει και να μην με εκθέσει.

atapos21

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Νοε 2021
Like
6.175
Πόντοι
1.046
Παλιά είχα bmw 116i το πούλησα και έχω Mercedes a class 180..και τα,2 καινούρια τα πηρα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.705
Πόντοι
736
Mokka ? Opel στην κατηγορία SUV ? μήπως καλά κάθεται στα κουρσάκια η Opel ? πάει και μπλέκει με Suv ?
Η opel είχε και παλιότερα το frontera , τώρα απο οτι βλέπω έχει 3 μοντέλα suv , crossland , grandland και mokka , το τελευταίο βγαίνει και σε ηλεκτρικό.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.480
Πόντοι
8.345
Γνώμες για seat ibiza η opel corsa;Τι απόψεις παίζουν;
Ibiza FR του 18, πολύ ικανοποιημενος. Μόνη ζημιά που έχει βγάλει ήταν οι υλοκαθαριστηρες.
Καίει λίγο γενικά και με πάει σφαίρα. Βέβαια έχω κανει λίγα χιλιόμετρα, 24000 μονο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Και τι παίζει ρε παιδιά 1 χρόνος αναμονή μιλάμε που ζούμε λες και παραγγέλνεις φρεγάτες και Ραφαλ....
Έχει να κάνει με τα chips, σπάνιες γαίες κλπ.

Πολυσύνθετο πρόβλημα, με γεωπολιτικές προεκτάσεις.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
παντως αν με βαζανε σημερα σε μια μαντρα και μου λεγανε να διαλεξω τσαμπα οτι θελω μεχρι 10.000, νομιζω θα επαιρνα σμαρτ :2funny: Να παρκαρω σχεδον οπου καβλωσω στο ασφυκτικο κεντρο, να μην καιω μισο μισθο βενζινη, να μην ειμαι "ταριφας" για πανω απο 1 ατομο, να το πλενω σε 10 λεπτα...

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.561
Πόντοι
736
ρε μαγκες, απο περιεργια. Το φθηνοτερο αμαξι καινουριο στο κουτι, ποσο παει; Κυριολεκτικα, αν καποιος θελει ενα αμαξι καινουριο και να δωσει τα ελαχιστα, ποιο αμαξι θα ηταν αυτο και με τι κοστος;
Στο γκουγκλ μου βγαζει το chevrolet spark (σε δολλαρια 13.000), υπαρχει κατι αντιστοιχο και φθηνοτερο; ελλαδα παντα.
το citroen το ηλεκτρικό που κάνει 7 χιλιάρικα :grin::grin::grin:

Agios Gypaetos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2021
Like
25
Πόντοι
0
Λύστε μου μια απορία, ή να κάνω σχόλιο τελος πάντων.
Οι χειρότεροι χλεχλέδες οδηγοί έχουν Skoda και Τoyota.
Φωτάκια κινέζικα που βαράνε στο θεό χωρίς να έχουν κανονική δέσμη, απο τα μαιμού φιμέ τζάμια δεν μπορούν να δουν ούτε την μύτη τους νύχτα και απο τα κινεζικα φώτα που στραβώνουν όλους τους οδηγούς βλέπεις ένα χάος, αναμένα προβολάκια λες και ταξιδεύουν στην ομίχλη, λούτρινα κρέμονται απο πίσω και από μπρος, ψεύτικες εξατμίσεις. ψευτοσποιλερ και κάθε μαλακία που υπάρχει μαζεμένη.
Ειλικρινά Skoda και Toyota, το όνειδος, σπάνιο να δεις άλλη μάρκα να είναι τέτοιοι καρνάβαλοι.
Περισσότερους καρνάβαλους έχω δει με γερμανικά παρά με ιαπωνικά!Smart,VW κλπ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom