Επισκέπτης
γιατι πας μακρια? για παμβοχαικο πες
Eεεεεεεεεεπ
Λίγα με τους θεσμούς..
γιατι πας μακρια? για παμβοχαικο πες
[/quote[/URL]]
Ζυγιζε κοντα δυο τονους στεγνο αν θυμαμαι καλα...
αν συνυπολογίσεις το πότε κατασκευάστηκε και τι ειχε απάνω της μιλάμε για το τέλειο σε συσκευασία του ενός.Ζυγιζε κοντα δυο τονους στεγνο αν θυμαμαι καλα...
ΥΓ
20 χρόνια αυτοκίνητο και εάν το βγάλεις και σήμερα όξω θα γυρίζουν απο παντού τα κεφάλια τους.
αυτός είναι ο μόνος τρόπος ναδώσεις τον ορισμό του ολ τάιμ κλάσικ.
μάστερπις.ακριβως.
μάστερπις.
τότε ακόμα το ιντιβιντουαλαιζέισιον μετρούσε ακόμα και στο αμάξι που καβάλαγες.
τώρα έχουν κάνει το γκουντ καρ τόι απ το σούπερ μαρκετ.... όλα ουνα φατσα ούνα ράτσα..
οποιος γύφτος έχει φράγκα παίρνει έτοιμο οφδεσελφ ενα καγιένες και νιωθει ξεχωριστός.
δες εδώ....
[URL unfurl="true"]http://www.dtmpower.net/forum/attachments/8-series/19151d1041196031-searching-some-rare-beamer-rides-just-850-really-e31-widebody2.jpg[/img[/URL]]
τσεντερ ζαντικά, φουσκώματα και βουαλά το τέλειο τελειοτερο.
[/quote]
Ιερόσυλε.
Το σχεδόν τέλειο βγήκε στην μορφή της CSi, η οποία παρά τρίχα δεν ονομάζεται M8.
Την οποία M8, εάν είσαι καλό παιδί, ξυρισμένο, κουρεμένο, γυαλισμένο και μετανοημένο, μπορεί να σε πάω να δεις σε ένα Μουσείο στο Μόναχο.
σε αυτήν αναφέρομαι...Ιερόσυλε.
Το σχεδόν τέλειο βγήκε στην μορφή της CSi, η οποία παρά τρίχα δεν ονομάζεται M8.
Την οποία M8, εάν είσαι καλό παιδί, ξυρισμένο, κουρεμένο, γυαλισμένο και μετανοημένο, μπορεί να σε πάω να δεις σε ένα Μουσείο στο Μόναχο.
βαυαρούλη εάν δεν εχεις μπει σε V12 με σχέση συμπίεσης περίπου 10:1 απλά δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε.Καυλα η 8 ...
ειδικα η 840 που λογω V8 ακουγεται απιστευτα..
Αυτος ο ηχος κανει τα v8 να ακουγονται σαν μηχανες του γκαζον
φιλε εσυ πιστευεις οτι αν μπορουσα να παρω και να συντηρω την 840 η την 850 θα παιρνα ε30 και θα μπλεκα με μετατροπες???
αμα θες να μου την πεις ρε ηλίθιε στεγνά κάντο.Φιλαράκο ειμαι μαζί σου. Εισαι γνήσιος. Τωρα κάτι άλλοι με "απόλυτες" απόψεις και αποφθέγματα ημιμάθειας, ειναι για γέλια.
αμα θες να μου την πεις ρε ηλίθιε στεγνά κάντο.
νετ είναι ρε αδέρφω.
δε θα σε κάνω ντα.
αστείε τύπε.
παλιαδερφές.
Σαλτα γαμίσου ρε καραγκιόζη που ζεις στο νετ εχοντας γραψει χιλιάδες μηνύματα
με τρύπα στη μέση κάνουμε δουλειά;Μόνο κέρματα.
έτσι αγορίνα μου.
βγάλτο απο μέσα σου.
και ξαναπες μας ότι είσαι με τον τυπά που είναι "γνήσιος"¨ενώ παραδέχεται ότι ασχολείται με τροπέτα και μετατροπές.