είναι γρί μεταλλικό σε αψογη κατάσταση αν θυμάμαι καλά τα χλμ πρέπει νάναι γύρω στα 89.000 αυτόματο . είναι του αδελφού μου.Τό δίνει λόγω στενότητας ,έχει αλλα δύο μικρότερα ;)άμα θές κατι παραπάνω πάμε σε π.μ. ;)για πες περισσότερα ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 252K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.473
- Πόντοι
- 25.467
είναι γρί μεταλλικό σε αψογη κατάσταση αν θυμάμαι καλά τα χλμ πρέπει νάναι γύρω στα 89.000 αυτόματο . είναι του αδελφού μου.Τό δίνει λόγω στενότητας ,έχει αλλα δύο μικρότερα ;)άμα θές κατι παραπάνω πάμε σε π.μ. ;)
Γρί;;; Τι είναι πάλι τούτο;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.091
- Πόντοι
- 22.785
Ηθελα νά τό άγοράσω πρίν τό καλοκαίρι άλλά
ό τύπος πού τό είχε ήτανε μαλλλλλάκας !!!!www.iimmgg.com/image/f883a63e6d69168972f33ac26e816956] [/URL]
ό τύπος πού τό είχε ήτανε μαλλλλλάκας !!!!www.iimmgg.com/image/f883a63e6d69168972f33ac26e816956] [/URL]
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.473
- Πόντοι
- 25.467
αυτό είναι ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το δικό σας είναι δίπορτο;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
είτε σύντμηση του "δεν καταλαβαίνω γρί" είτε συντομογραφία του "ορθογραφικό λάθος"
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Το δικό σας είναι δίπορτο;
τετράθυρο...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.091
- Πόντοι
- 22.785
τετράθυρο...
Μού θύμησες τά νιάτα μου ......... άχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
[/quote
...τράμμυ.... θ'ελει βόλτα ..ο σεντάκος πρωί πρωί
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θα στα πάρουν αλλιώςπριν ενα χρονο ημουν μεταξυ volvo s30, bmw116 σε μεταχειρισμενο
με την κριση το παγωσα και κρατησα τα λεφτα
Το ξέρεις ότι μερικές φορές γινεσαι πολύ συναισθηματικοςΜού θύμησες τά νιάτα μου ......... άχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Ηθελα νά τό άγοράσω πρίν τό καλοκαίρι άλλά
φιλε μου συγνωμη για την εκφραση που θα χρησιμοποιησω αλλα ετσι και το επερνες θα τραβουσες τα βυζια σου.δεν θελω να σε προσβαλω,φιλικα στο λεω.εχει ο πατερας μου μια citroen ds pallas του 72 injektion οχι καρμπυρατερ.εξωτερικα το αμαξι ειναι σε καλη κα;τασταση και μηχανικα αψογο αλλα η καροτσα ειναι πληγωμενη.κατι σαπισματα στο πατωμα του πορτ μπακγαζ και το τελαρο του ουρανου χαλανε την εικονα.ανταλακτικα βρησκω αλλα για να αλλαξω το τελαρο του ουρανου ο φαναρτζης που ειναι και φιλος μου ζηταει οσα μαλλια του λειπουν απο το κεφαλι.καλη η ανακατεσκευη αλλα απαιτει πολυ χρονο,χρημα και μαστορα που να εχει δουλεψει πολυ το αμαξι που θες να φτιαξεις!!!
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
ναι πολυ καλαΕχοντας τη δυνατότητα να εχω ξένες πινακίδες, σκεφτομαι να παρω ενα φτηνο cherokee 2004-2005. Ξερει κανεις αν είναι αξιόπιστα;
εαν εννοεις αυτα με τα στρογγυλα φωτα μπροστα
το εχει ξαδερφος απο το 2003-2004
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
χααχααχθα στα πάρουν αλλιώς
τα εχω βαλει σε σημειο που ουτε κι εγω θυμαμαι που ειναι..
οποτε αποκλειεται ν μ τα παρουν
RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι πολυ καλα
εαν εννοεις αυτα με τα στρογγυλα φωτα μπροστα
το εχει ξαδερφος απο το 2003-2004
Αυτό εννοούσα. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φιλε μου συγνωμη για την εκφραση που θα χρησιμοποιησω αλλα ετσι και το επερνες θα τραβουσες τα βυζια σου.δεν θελω να σε προσβαλω,φιλικα στο λεω.εχει ο πατερας μου μια citroen ds pallas του 72 injektion οχι καρμπυρατερ.εξωτερικα το αμαξι ειναι σε καλη κα;τασταση και μηχανικα αψογο αλλα η καροτσα ειναι πληγωμενη.κατι σαπισματα στο πατωμα του πορτ μπακγαζ και το τελαρο του ουρανου χαλανε την εικονα.ανταλακτικα βρησκω αλλα για να αλλαξω το τελαρο του ουρανου ο φαναρτζης που ειναι και φιλος μου ζηταει οσα μαλλια του λειπουν απο το κεφαλι.καλη η ανακατεσκευη αλλα απαιτει πολυ χρονο,χρημα και μαστορα που να εχει δουλεψει πολυ το αμαξι που θες να φτιαξεις!!!
Φιλε ασχολούμαι με κλασσικά αυτκινητα από το 1991. Το αμάξι που έχεις ειναι παρα πολύ καλό και αξίζει να το φτιάξεις. Αν σου ζητάει πολλά για ανακατασκευή τότε υπάρχει λύση
μονος μου το φτιαχνω αδερφε μονο το τελαρο θελω να αλαξω γιατι εινα το μονο πραγμα που δεν εχω κανει σε αμαξι.ολα τα αλλα τα φτιαχνω εγω και ο πατερας μου.Φιλε ασχολούμαι με κλασσικά αυτκινητα από το 1991. Το αμάξι που έχεις ειναι παρα πολύ καλό και αξίζει να το φτιάξεις. Αν σου ζητάει πολλά για ανακατασκευή τότε υπάρχει λύση
RPM
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μονος μου το φτιαχνω αδερφε μονο το τελαρο θελω να αλαξω γιατι εινα το μονο πραγμα που δεν εχω κανει σε αμαξι.ολα τα αλλα τα φτιαχνω εγω και ο πατερας μου.
Πολύ σωστός. Ετσι πρέπει. αμα βρεις κάποιο αμάξι σαν το δικό σου για πούλημα πες μου!
μπες στο car.gr εχει καμια δεκαρια αλλα πανακριβα.αν ακουσω τιποτα απο καναν γνωστο θα στο πω.Πολύ σωστός. Ετσι πρέπει. αμα βρεις κάποιο αμάξι σαν το δικό σου για πούλημα πες μου!
Επισκέπτης
Πάντα ήθελα ένα Opel Manta κ όσο περνάει ο καιρός όλο και φεύγει μακριά το όνειρο... :-