Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εντάξει, σε πειράζω, καλά είναι και τα turko-Benz....για τον μπαμπά μου!  :boobies:

[youtube=212,175]iD9cev252rs[/youtube]

Μπαμπάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ο γιωργάκης λεει να αφήσεις το σι ελ ες και να πάρεις ένα τέτοιοοοοοοοοοοοοο.........
είναι καλό για εξαντάρηδεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς....
πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ μπαμπά άκου το γιώργο
πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

URL]]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
προσωπικα εχω ενα evo
http://[URL unfurl="true"]www.trackmania-carpark.com/images/skins/big/EvoAPREvil-R.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2006/12/evo_sketch.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μα γι'αυτο είπα

Δεν είμαι ανημέρωτος  ;)

δεν ξέρω τι κάνεις εσύ...
πάντως εγώ τις πεντάρες στο σκουτεράκι μου τις αλλάζω μόνο με έξι πέντε........

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

με πιάννεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θα το πουλησω ομως να παρω ενα lupo
lupo.jpg

URL]]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ίσως αυτή εδώ απεικονίζει καλλίτερα το πνεύμα του:

Λες και θα καταλάβαινε ο Persona από πνεύμα....

Δεν τον βλέπεις, αυτοκινητάκια από το Grand Turismo δείχνει να του αρέσουν.  :boobies:

Τον πήρε χαμπάρι και ο iblis, και τον κοροϊδεύει με τα evo!

Ρε persona, σοβαρά τώρα...μας δείχνεις την SLR σαν αντιπροσωπευτικό δείγμα της Mercedes? Δλδ, όποιος σκέφτεται Mercedes, σκέφτεται SLR, ή μήπως κανένα παππού να τρώει φέτα οδηγώντας?

Άσε μας τώρα. Ασχολήσου με καμία σοβαρή εταιρεία και μην συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες. Εκτός και εάν σου αρέσουν βάρκες με πολλά δέρματα που τις οδηγούνε τουρκαλάδες.

ΟΚ, σοβαρεύουμε. Γαμώ τα αυτοκίνητα είναι, δεν λέω, ειδικά το αγαπημένο σου, μουνάρα κανονικότατη, αλλά μην κολλάμε σε ένα top of the range μοντέλο μόνο.... Το οποίο το απολαμβάνουν 500 άτομα στο κόσμο.

Ξεκόλλα, η σύγκριση είναι άστοχη ούτως η αλλιώς, το αστέρι υποκλίνεται στο οικόσημο με το άλογο και αυτό σε κοινωνίες με προηγμένη αυτοκινητιστική κουλτούρα (και όχι μόνο).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λες και θα καταλάβαινε ο Persona από πνεύμα....

Δεν τον βλέπεις, αυτοκινητάκια από το Grand Turismo δείχνει να του αρέσουν.   :boobies:

Τον πήρε χαμπάρι και ο iblis, και τον κοροϊδεύει με τα evo!

Ρε persona, σοβαρά τώρα...μας δείχνεις την SLR σαν αντιπροσωπευτικό δείγμα της Mercedes? Δλδ, όποιος σκέφτεται Mercedes, σκέφτεται SLR, ή μήπως κανένα παππού να τρώει φέτα οδηγώντας?

Άσε μας τώρα. Ασχολήσου με καμία σοβαρή εταιρεία και μην συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες. Εκτός και εάν σου αρέσουν βάρκες με πολλά δέρματα που τις οδηγούνε τουρκαλάδες.

ΟΚ, σοβαρεύουμε. Γαμώ τα αυτοκίνητα είναι, δεν λέω, ειδικά το αγαπημένο σου, μουνάρα κανονικότατη, αλλά μην κολλάμε σε ένα top of the range μοντέλο μόνο.... Το οποίο το απολαμβάνουν 500 άτομα στο κόσμο.

Ξεκόλλα, η σύγκριση είναι άστοχη ούτως η αλλιώς, το αστέρι υποκλίνεται στο οικόσημο με το άλογο και αυτό σε κοινωνίες με προηγμένη αυτοκινητιστική κουλτούρα (και όχι μόνο).
άσε το άλογο έξω...
εδώ μιλάμε για κόντρα που άρχισες εντός πόλεως.
από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα.
εγώ κολλάω στα τοπ οφ δε ρέιντζ γιατί παντα θέλω το καλύτερο. Τα άλλα δε με ενδιαφέρουν...
όπως δε με ενδιαφέρει και η μπόξτερ και το κέιμαν και τα απλά 911.... μόνο το μπιτουρμπο τζι τι 3.
δεν έχω δει πολλούς παππούδες να τρώνε φέτα στο μερσεντέ.
έχω δει βεβαίως πολλούς μικρόψωλους κακομοίρηδες που κυκλοφοράνε κάτι ξανθά μαλακιστήρια για να δείξουν με το 911 ότι είναι γαμιάδες.
προσωπικά τα καλύτερα μουνιά μου τα έχω γαμήσει και τζάμπα στο ουνάκι των 7 χιλιάρικων (τότε) ευρώ ....
τα φράγκα τα έριξα σε εργαλείο όχι για να γαμήσω ή να πουλήσω μούρη στο Κεφαλάρι αλλά για να ξεκαβλώσω για την παρτη μου. Αλλωστε ποτέ μου δε θεωρούσα ότι κάνω κατόρθωμα άμα γαμήσω μουνί στο α με γκε.... Αυτό γκόους γουιθ δε τεριτορυ, αλλά εγώ ξενερώνω στα εύκολα.. Θέλω μεγάλο συντελεστή δυσκολίας για να αποδώσω........

κατάλαβες τώρα το πνεύμα μου ή θες να γίνω ακόμα πιο συγκεκριμένος;

Υ.Γ. 1
τα πορσικά δεν είναι για πιλότους ούτε για πραγματικούς οδηγούς.
Είναι για τυπάκια που θέλουν το κάθισμα να παγαίνει μπροστά αυτόματα και να βλέπουν στο κοντέρι να γράφει 300 στην άουτπμπαν, να βλέπουν τη γκόμενα να στάζει το μουνάκι της ή από κάβλα, ή από φόβο και να λένε. Σ αρέσει το σπορ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: εργαλείο μου μωρό μου;.... Οποία οδηγική ικανότις.........  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ. 2
με τον ιμπλιδάκο δεν ασχολούμαι είναι μπαριδάκι... Αμα με νευριάσει θα φωνάξω τον ασπρούλη να αναλάβει....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οσο να ναι παντως , τωρα που το σκεφτομαι,
στο evo εχω περρισοτερο χωρο δρασης...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
το αστέρι υποκλίνεται στο οικόσημο με το άλογο και αυτό σε κοινωνίες με προηγμένη αυτοκινητιστική κουλτούρα (και όχι μόνο).

Και οι δυο μαζι,παρεουλα, στο αλλο οικοσημο.....(μιας και πιασαμε τις ευγενικες
    καταγωγες...)

alfa-romeo-logo-001.jpg

alfa_romeo_8c_competizione_2007_02.jpg

....για να ξερουμε γιατι μιλαμε...

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
άσε το άλογο έξω...
εδώ μιλάμε για κόντρα που άρχισες εντός πόλεως.

Τώρα τι σχέση έχει η φιγούρα και το καμάκι με την συζήτηση περί αυτοκινήτων....ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω. Επίσης τι σχέση έχει το τι διάλεξες εσύ να οδηγείς και για πιο λόγο....επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ.

Συμπεραίνουμε ότι δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου, και δεν χρειάζεται άλλωστε. Δικό σου είναι, ότι θέλεις το κάνεις.

Καταλαβαίνω όμως πλέον, τι λογική ακολουθείς όταν κάνεις συγκρίσεις, κοιτάς τα top top of the range. Είναι μία εκδοχή.

To Υ.Γ. 1 το αφήνω ασχολίαστο, θυμίζει κουβέντα λυκείου. Θα σε προλάβω, είμαι ακριβώς ένας από αυτά τα τυπάκια και είμαι αρκετά συνηθισμένος σε τέτοια σχόλια. Τα αφήνω πίσω μου...(επίσης συνηθισμένος)

Σχετικά με τις κανέλες και τις πόλεις, ειδικά για την συγκεκριμένη, έχεις κενά ενημέρωσης.

Επίσης θα σου πρότεινα να ψάξεις καλύτερα την γκάμα των αυτοκινήτων της Porsche, γιατί ακόμη και εκεί αυτοκίνητο Grand Turismo διάλεξες και όχι κάτι σοβαρό.

Αυτά για την ώρα, πάω να παίξω με τα ηλεκτρικά καθίσματά μου.

Επισκέπτης
εχω  το Α3sportspack αλλα χαλβαδιαζω το Q5 :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα τι σχέση έχει η φιγούρα και το καμάκι με την συζήτηση περί αυτοκινήτων....ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω. Επίσης τι σχέση έχει το τι διάλεξες εσύ να οδηγείς και για πιο λόγο....επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ.

Συμπεραίνουμε ότι δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου, και δεν χρειάζεται άλλωστε. Δικό σου είναι, ότι θέλεις το κάνεις.

Καταλαβαίνω όμως πλέον, τι λογική ακολουθείς όταν κάνεις συγκρίσεις, κοιτάς τα top top of the range. Είναι μία εκδοχή.

To Υ.Γ. 1 το αφήνω ασχολίαστο, θυμίζει κουβέντα λυκείου. Θα σε προλάβω, είμαι ακριβώς ένας από αυτά τα τυπάκια και είμαι αρκετά συνηθισμένος σε τέτοια σχόλια. Τα αφήνω πίσω μου...(επίσης συνηθισμένος)

Σχετικά με τις κανέλες και τις πόλεις, ειδικά για την συγκεκριμένη, έχεις κενά ενημέρωσης.

Επίσης θα σου πρότεινα να ψάξεις καλύτερα την γκάμα των αυτοκινήτων της Porsche, γιατί ακόμη και εκεί αυτοκίνητο Grand Turismo διάλεξες και όχι κάτι σοβαρό.

Αυτά για την ώρα, πάω να παίξω με τα ηλεκτρικά καθίσματά μου.
δε με ενδιαφέρει να ψάξω καμμιά γκάμα αυτοκινήτων της πόρσε....
κάνα μουνάκι χαλαρά.....
παίξε με τα ηλεκτρικά.....
έχω πολύ πιο φθηνα και ενδιαφέροντα παιχνίδια όπως τι Γιουίιιιιιιιιιιι

δε με ενδιαφέρει τι τυπάκι είσαι... αφού γυροφέρνεις στο μπουρδέλα στο ίδιο καζάνι βράζεις... Να γαμήσεις ψάχνεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
τώρα είτε με πόρσε τζι τι 3, είτε με καγιέν μπι τούρμπο είτε με το πράσινο του βόθρου ο κοινός παρονομαστής αυτού του σάιτ είναι να μπει το πουλί στη φωλίτσα....
Συγγνώμη εάν σε διέκοψα από το παιχνίδι με τα ηλεκτρικά καθίσματα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Υ.Γ. 1
τα πορσικά δεν είναι για πιλότους ούτε για πραγματικούς οδηγούς.

Σωστα....
  Αλλωστε ο πολυς Βαλτερ δεν ειναι τιπιτα απο τα δυο
  Οπως και τα μερσεντε ειναι μονο για ταξι και νεκροφορες(μου αρεσουν ειδικα αυτες στο
  μπεζακι...)
  Να ξερουμε τι λεμε και παλι...

Και επισης να ξερουμε οτι το αστρο δεν ελαμψε μονο του...
  Δια της κλοπης του φωτος ελαμπε,δηλαδη δεν ηταν ποτε αυτοφωτο....

Ακομα και την εποχη που εχτιζε το "μυθο" του,πριν το ατυχημα του '55 (αν θυμαμαι
  καλα..)

Οι (τοτε..) οχτακυλινδροι εποχης ειχαν ονομα...και σαγως αντιγραφηκαν...σφοδρα...

http://[URL unfurl="true"]www.histomobile.com/histomob/internet/2/2001.jpg[/img[/URL]]

Αυτη αντιγραφηκε απο ...

αυτο....

[img]http://pro.corbis.com/images/42-18230480.jpg?size=67&uid=%7B65969827-4900-4843-989E-720ACBEA6FCC%7D

Για να ξερουμε να διαχωριζουμε την "Αυτη" και το "αυτο"....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αμα φερεις τον ασπρουλη παντως ,
θα σας παρω και τους δυο μαζι στο καπω του lupo!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εδω εισαι οφ-σάιτ και τραβας και φανελα απο συνηθεια..

κοκκινη καρτα για να μαθεις..  :grin:

γιατί δεν κατάλαβα;
όλοι στο ίδιο αντικείμενο δε γυροφέρνουμε;
κάνω κάπου λάθος;

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

είναι κανένας εδώ μέσα για να αγοράσει αυτοκίνητο;
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γκάμπα.....
ασε τις αντιγραφές και πες μας ποιός εφηύρε το πρώτο αυτοκίνητο.

Βοήθεια του κοινού...
Εγινε πολύ πριν το 1950.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γιατί δεν κατάλαβα;
όλοι στο ίδιο αντικείμενο δε γυροφέρνουμε;
κάνω κάπου λάθος;

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

είναι κανένας εδώ μέσα για να αγοράσει αυτοκίνητο;
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
γιατι εχεις την ταση να ισοπεδωνεις τα παντα?
δεν ειναι ολες τις ωρες η διαθεση ιδια,
ουτε ολες τις ωρες το μυαλο στις πουτανες.

[size=8pt]τις περρισοτερες, ναι.[/size] ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom