Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
xe xe....και σε λευκό αμαλάχει....
[URL unfurl="true"]http://img15.imageshack.us/img15/9590/dsc2231pq5.png[/img[/URL]]
[/quote]
Vanessoulaaaaaaaaaaaaaaaa
xe xe....και σε λευκό αμαλάχει....
[URL unfurl="true"]http://img15.imageshack.us/img15/9590/dsc2231pq5.png[/img[/URL]]
[/quote]
Vanessoulaaaaaaaaaaaaaaaa
Εντάξει, σε πειράζω, καλά είναι και τα turko-Benz....για τον μπαμπά μου!
[youtube=212,175]iD9cev252rs[/youtube]
Μα γι'αυτο είπα
Δεν είμαι ανημέρωτος ;)
προσωπικα εχω ενα evo
δεν οδηγω μηχανεςπροσωπικά έχω ένα σκουτεράκι εβο....
Ίσως αυτή εδώ απεικονίζει καλλίτερα το πνεύμα του:
άσε το άλογο έξω...Λες και θα καταλάβαινε ο Persona από πνεύμα....
Δεν τον βλέπεις, αυτοκινητάκια από το Grand Turismo δείχνει να του αρέσουν.
Τον πήρε χαμπάρι και ο iblis, και τον κοροϊδεύει με τα evo!
Ρε persona, σοβαρά τώρα...μας δείχνεις την SLR σαν αντιπροσωπευτικό δείγμα της Mercedes? Δλδ, όποιος σκέφτεται Mercedes, σκέφτεται SLR, ή μήπως κανένα παππού να τρώει φέτα οδηγώντας?
Άσε μας τώρα. Ασχολήσου με καμία σοβαρή εταιρεία και μην συγκρίνεις πούτσες με βούρτσες. Εκτός και εάν σου αρέσουν βάρκες με πολλά δέρματα που τις οδηγούνε τουρκαλάδες.
ΟΚ, σοβαρεύουμε. Γαμώ τα αυτοκίνητα είναι, δεν λέω, ειδικά το αγαπημένο σου, μουνάρα κανονικότατη, αλλά μην κολλάμε σε ένα top of the range μοντέλο μόνο.... Το οποίο το απολαμβάνουν 500 άτομα στο κόσμο.
Ξεκόλλα, η σύγκριση είναι άστοχη ούτως η αλλιώς, το αστέρι υποκλίνεται στο οικόσημο με το άλογο και αυτό σε κοινωνίες με προηγμένη αυτοκινητιστική κουλτούρα (και όχι μόνο).
το αστέρι υποκλίνεται στο οικόσημο με το άλογο και αυτό σε κοινωνίες με προηγμένη αυτοκινητιστική κουλτούρα (και όχι μόνο).
άσε το άλογο έξω...
εδώ μιλάμε για κόντρα που άρχισες εντός πόλεως.
δε με ενδιαφέρει να ψάξω καμμιά γκάμα αυτοκινήτων της πόρσε....Τώρα τι σχέση έχει η φιγούρα και το καμάκι με την συζήτηση περί αυτοκινήτων....ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω. Επίσης τι σχέση έχει το τι διάλεξες εσύ να οδηγείς και για πιο λόγο....επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ.
Συμπεραίνουμε ότι δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου, και δεν χρειάζεται άλλωστε. Δικό σου είναι, ότι θέλεις το κάνεις.
Καταλαβαίνω όμως πλέον, τι λογική ακολουθείς όταν κάνεις συγκρίσεις, κοιτάς τα top top of the range. Είναι μία εκδοχή.
To Υ.Γ. 1 το αφήνω ασχολίαστο, θυμίζει κουβέντα λυκείου. Θα σε προλάβω, είμαι ακριβώς ένας από αυτά τα τυπάκια και είμαι αρκετά συνηθισμένος σε τέτοια σχόλια. Τα αφήνω πίσω μου...(επίσης συνηθισμένος)
Σχετικά με τις κανέλες και τις πόλεις, ειδικά για την συγκεκριμένη, έχεις κενά ενημέρωσης.
Επίσης θα σου πρότεινα να ψάξεις καλύτερα την γκάμα των αυτοκινήτων της Porsche, γιατί ακόμη και εκεί αυτοκίνητο Grand Turismo διάλεξες και όχι κάτι σοβαρό.
Αυτά για την ώρα, πάω να παίξω με τα ηλεκτρικά καθίσματά μου.
Υ.Γ. 1
τα πορσικά δεν είναι για πιλότους ούτε για πραγματικούς οδηγούς.
εδω εισαι οφ-σάιτ και τραβας και φανελα απο συνηθεια..[size=10pt]... αφού γυροφέρνεις στο μπουρδέλα στο ίδιο καζάνι βράζεις...[/size]
εδω εισαι οφ-σάιτ και τραβας και φανελα απο συνηθεια..
κοκκινη καρτα για να μαθεις..
γιατι εχεις την ταση να ισοπεδωνεις τα παντα?γιατί δεν κατάλαβα;
όλοι στο ίδιο αντικείμενο δε γυροφέρνουμε;
κάνω κάπου λάθος;
είναι κανένας εδώ μέσα για να αγοράσει αυτοκίνητο;