givrgaras95
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 1.020
- Πόντοι
- 96
Γιατί?Μην πάρεις Fiesta
Γιατί?Μην πάρεις Fiesta
Θέσε τον κινητήρα σε λειτουργία, άνοιξε το καπό και κοίτα.Γιατί?
Ενώ, puma μπορεί να πάρει ;Μην πάρεις Fiesta
Άσε, του 90 είναι καλύτερο. Αν είναι και 16v ακόμα καλύτεραγκολφακι του 96 και ειναι πραγματικα σκυλι
Έχω δει Fiesta με ανοικτό καπό και τον κινητήρα να κάνει twerking. Αυτό τίποτα άλλο.Ενώ, puma μπορεί να πάρει ;
Σε ποιον κινητήρα αναφέρεσαι;
Με τις ιπποδυνάμεις που έρχονταν αυτά τα μοντέλα τότε στην Ελλάδα, καλύτερα να πάρει μεταχειρισμένο πατίνι.Άσε, του 90 είναι καλύτερο. Αν είναι και 16v ακόμα καλύτερα
Αδερφέ έχεις προσωπικη εμπειρία ή έχεις τουλάχιστον ακουσει παραπονα από άλλους κατόχους ; Σε διάφορα άρθρα αυτοκίνησης εχω διαβάσει πως ο κινητήρας Ecoboost χαρακτηρίζεται "διαμάντι". Δεν ισχύει ;Μην πάρεις Fiesta
Το 16v είχε 139ΗΡΜε τις ιπποδυνάμεις που έρχονταν αυτά τα μοντέλα τότε στην Ελλάδα, καλύτερα να πάρει μεταχειρισμένο πατίνι.
Πολλά αυτοκίνητα σήμερα είναι με 3 κυλίνδρους. Το 0,9 της Fiat είναι δικύλινδρο. Δεν έχουν πρόβλημα. Λίγους κραδασμούς παραπάνω έχουν κάποιαΑυτό που είδα με τα μάτια μου: όλο τον κινητήρα να τρέμει σαν να κάνει Twerking . Δεν το έχω δει σε άλλο αμάξι αυτό. Μεταχειρισμένο αμάξι, τετραετίας, υποψήφιο προς αγορά. Και η γνώμη του μηχανικού μου ήταν, επίσης, αποτρεπτική.
Το δικό μου είχε 60Το 16v είχε 139ΗΡ
Tο θυμάμαι, για κλάματα ήταν. Πούλαγαν δήθεν ποιότητα και ξέμενες από ηλ παράθυραΤο δικό μου είχε 60
Ποια ηλεκτρικά παράθυρα;;Tο θυμάμαι, για κλάματα ήταν. Πούλαγαν δήθεν ποιότητα και ξέμενες από ηλ παράθυρα
Αυτά πιάνονται ως επαγγελματικά και νομίζω ένας ιδιώτης δύσκολα μπορεί να το αποκτήσει.toyota hilux τυποι για σιγουρη νικη. εχει και μονοκομματο καθισμα για ακραια γουστα. αν γλιστρησεις καταλαθος μπορει να καρφωθει η ταχυτητα σε μερη που δεν θελουμε αλλα μας αρεσει να ζουμε με ρισκα στα ακρα.
ισχυει, επαγγελματικα - αγροτικαΑυτά πιάνονται ως επαγγελματικά και νομίζω ένας ιδιώτης δύσκολα μπορεί να το αποκτήσει.