jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εχω απειρες ιστοριες να σου πω με υποψηφιους αγοραστες κλπ.σκασε ρε τσιρακι που θα μου πεις γουστο τους και καπελο τους,που το καθε ξεκωλακι σαν και σενα παιρνει ενα suv και δεν ξερουν ουτε να παρκαρουν αλλα και ουτε να το πανε εκτος δρομου.Ρε Τζων .... ειλικρινά τώρα .... από τα suv και τα 4Χ4 που κυκλοφορούν στην αττική τουλάχιστον ...
ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΧΩΜΑ ;;;;;;
Τα παίρνουν όλες αυτές οι κότες επειδή ... χρειάζονται εκτός δρόμου δυνατότητες ;;;
ή επειδή αρέσουν σε κάποιες μαλακισμένες και για να πουλάνε μούρη στα ...σουσάδικα ....
ΕΛΕΟΣ ....
Και βέβαια τους κατασκευαστές τους συμφέρει . Πουλάνε πιο ακριβά περιφερειακά και συντήρηση , σε ανθρώπους που δεν χρειάζεται ... ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΙΡΟΥΣ ...
Ρε ηλίθιε, όλη η ζωή σου είναι ένα σεατ λεόν, σταμάτα πια, κουράζεις. Γούστο τους και καπέλο τους όσοι παίρνουν suv και 4Χ4, δε σου ζήτησαν δανεικά.
Ερχεται ενας αγοραστης δημοσιος υπαλληλος και μου λεει θελω να μου φερεις με 15χιλιαρικα ενα καγιεν μετα το 08 μοντελο και του λεω τι το θες μου λεει να πηγαινω στο χωριο και να ανεβαινω πανω στο καταφυγιο,του λεω αν το θες γ αυτη τη δουλεια παρε ενα range rover εχει καλυτερη τετρακινηση τελος παντων δεν τα βρικαμε με τον τυπο και δεν του εφερα.
Καγιεν για να ανεβαινει στα βουνα και στα λασπονερα,δεν ξερει οτι το. Range εχει τουλαχιστον 50% καλυτερο συστημα τετρακινησης και πιο παραμετροποιησιμο για αναβασεις και καταβασεις
ας πούμε ότι η ιστορία είναι αληθινή, βλέπω ζαν έχεις τον πωλητή μέσα σου
Απλα σχεδον το 90% δεν ξερουν απο αμαξια και το 40% αυτων νομιζουν οτι ξέρουν.
Αν τα χερια σου δεν μουτζουρωθουν φτιαχνοντας εστω και τα πιο απλα μερη του αυτοκινητου δεν ξερεις απο αμάξια οπως και αν δεν έχεις οδηγησει τουλαχιστον 10 διαφορετικα αμαξια για να δεις τις διαφορες.
Εγω σερβις κανω μονος μου στα αμαξι και ξερω να αλλαζω μεχρι τακακια τωρα θα επιχειρησω να αλλαξω και δισκοπλακες,εχω δουλεψει σε μηχανουργειο μικρος και ξερω 3 μηνες επι 2 χρονιες