barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.257
- Πόντοι
- 5.506
Βλέπω ο ξυπόλητος λορδος τραλαλακης έδωσε πάλι ρεσιτάλ
Βλέπω ο ξυπόλητος λορδος τραλαλακης έδωσε πάλι ρεσιτάλ
Ρε Ζαν με 10000 και λιγότερα βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο καγιέν του 05 (και σε τίμια κατάσταση). Σιγά τα ωά! Οι τιμές των 4λιτρων και άνω οχημάτων έχουν πέσει κατά πολύ λόγω τεκμηρίων και φορολογίας. Εγώ είχα ένα ΡΑΒ4 2.0 του 07, του είχα περάσει και υγραέριο και ήταν άψογοaυτοι ειναι κατι νδ σαν και σενα.Ο μπραμπους μουχει πει μέλος που τον ξέρει ότι κυκλοφορεί ακριβά σπορ αμάξια
Δεν ξέρω αν έχει κ χρήμα
Αλλά.αμαξια έχει
Συνήθως Ελλάδα έχουν σπορ αμάξια άτομα που ζουν για το αμάξι χωρίς να χουν αντίστοιχο εισόδημα
Όταν κατεβαίνω Ελλάδα μοθβλςν όλοι την κλασική μλκια γιατί δεν παιρνεισ ένα Q7 η ένα Cayenne κλπ κλπ
Τι να το κάνω λέω
Οι απαντήσεις έχουν να κάνουν με πουλ μούρ κλπ
Άτομα που δεν βγάζουν ούτε 1000 το μήνα
Κι όμως θέλουν αμάξια που Ευρώπη ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ τα αγοράζουν άτομα με σταθερά 100κ νεττο...
Και μετα δεν έχουν να φάνε....
Αλλο που εσυ δεν μπορεις να αγορασεις καγιεν.
8 ετιας φορντ με 90 ιππους πιο εχεις??Μια ερωτηση γιατ΄ί πραγματικά δεν εχω ιδέα
Θέλω να αυξησω τους ίππους του αυτοκινητου μου και βρηκα αυτο,φαινονται καλοι(8ετιας Ford με 90 αλογα)
Υπάρχει κάποιος κινδυνος,να χαλάσει η μηχανη, ο εγκέφαλος ή οτιδήποτε??...δεν γνωριζω ειμαι ασχετος
Απλά σκέφτομαι αν ηταν τοσο ευκολο και φτηνο γιατι δεν το κάνουν ολοι???
αυτο θελει αντρικά χερια να οδηγηθει προμοτορα.αυτό είναι...γήινο και εξαιρετικό...
με 100 στην εθνικη θα το οδηγουσες ρε βλακακο.αυτο θελει αντρικά χερια να οδηγηθει προμοτορα.αυτό είναι...γήινο και εξαιρετικό...
Βολεψου με σαξο η με 500ακι και εισαι κοκκετης
όχι ρε ζαν..τι είπες τώρα ??
κι αν ας πούμε είχα πως θα το οδηγούσα?
με βάζεις σε σκέψεις...
το συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
Σου ειπα θελει αντρικα χερια και πουτσα πανω απο 16 εκ
τότε ρε ζαν εσύ δεν μπορείς, έχεις τον πουτσοκόφτη
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
το συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
ε τότε τι μιλάς ρε ζάνουλα?
τι μας γράφεις, νούμερα από περιοδικά και το μάνιουαλ?
ήμαρτον...
πάρε κανα niva και καλά σου είναι...κοπελίτσα
μπαρόκ παίρνει τούρμπο αυτό?
αλλοιώς δεν θα το θέλει ο ζαν...
μπαρόκ παίρνει τούρμπο αυτό?
αλλοιώς δεν θα το θέλει ο ζαν...
Έχει αλλάξει κυλινδροπίστονο και φιλτροχοάνη. Α, έκοψε και την ποδιά, ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
ρε μπουλακο σου λεω δεν θα εδινα για την gla am g 80χιλιαρικα.το συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
ήμαρτον...
ρε μπουλακο σου λεω δεν θα εδινα για την gla am g 80χιλιαρικα.το συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
ήμαρτον...
Σου φερνω πορσε απο βουλγαρια με 20χιλιαρικα που την γονατίζει
συγκρίνεις τις βούρτσες με τις μπατανόβουρτσες για να μην πω κάτι άλλο...
καινούργια amg του '20, με μεταχειρισμένη ας πούμε 911 του '10...
όπως ΄πάντα άκαιρος.
οι τελικές και οι ροπές σε αυτό το επίπεδο και για τη χρήση που κάνουμε καταλαβαίνεις, αν..., ότι δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.
έτσι κι αλλιώς λεφτα δεν εχεις...
χαζουλη συγκρινεις ενα 6λιλυνδρο κινητηρσ με τον 4κυλινδρο με το τουρμπο?ρε μπουλακο σου λεω δεν θα εδινα για την gla am g 80χιλιαρικα.το συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
ήμαρτον...
όπως ΄πάντα άκαιρος.
οι τελικές και οι ροπές σε αυτό το επίπεδο και για τη χρήση που κάνουμε καταλαβαίνεις, αν..., ότι δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.
Τελικά Ζαν είσαι μπεμβεδάκιας ε? Ελπίζω μόνο να μην είχες ποτέ μαύρη μπέμπα 316 με ψεύτικο σήμα Μ3 να πουλάς μούρη εκεί στους συγχωριανούςτο συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
520 e60 εχω 2.0 την εχω πειραξει λίγο και εχει φτασει 200 αλογα,γαμω τα αμαξια αλλα εκανα μαλακια επρεπε να επαιρνα τπν παλιοτερο κινητηρα τον 6κυλινδρο 2.2 ιδια ιπποδύναμη αλλα ο ηχος π μεταξενιος ολα τα λεφταΤελικά Ζαν είσαι μπεμβεδάκιας ε? Ελπίζω μόνο να μην είχες ποτέ μαύρη μπέμπα 316 με ψεύτικο σήμα Μ3 να πουλάς μούρη εκεί στους συγχωριανούςτο συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
Τελικά Ζαν είσαι μπεμβεδάκιας ε? Ελπίζω μόνο να μην είχες ποτέ μαύρη μπέμπα 316 με ψεύτικο σήμα Μ3 να πουλάς μούρη εκεί στους συγχωριανούςτο συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
Στο διόρθωσα!Τελικά Ζαν είσαι μπεμβεδάκιας ε? Ελπίζω μόνο να μην είχες ποτέ μαύρη μπέμπα 316 με ψεύτικο σήμα Μ3 να πουλάς μούρη εκεί στους συγχωριανούςτο συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
Κανένα τέτοιο χρέπι λες τύπε;; Ούτε στα όνειρά του, παπί 50αρι μετατροπή σε 80ρι έχει, όπου του καίει λάδια.
εγω ρε βλακακο σου ειπα να τα στησουμε εχω τη 5αρα με φα 200 αλογα,φτιαξε το σαξο και παμε κοντραχαζουλη συγκρινεις ενα 6λιλυνδρο κινητηρσ με τον 4κυλινδρο με το τουρμπο?ρε μπουλακο σου λεω δεν θα εδινα για την gla am g 80χιλιαρικα.το συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
ήμαρτον...
όπως ΄πάντα άκαιρος.
Παμε να τα στησουμε το καλοκαιρι με 38 βαθμους απο κορινθο μεχρι αθηνα καο θα δεις ποιο τρεχει και πιο οχι?
είσαι εντελώς χαζός έτσι?
εσύ βλέπεις επιδόσεις ΜΟΝΟ, εγώ βλέπω αυτοκίνητα.
γρήγορα αυτοκινητα αλλά αυτοκίνητα.
ΔΕΝ κάνω κόντρες στην παραλιακή, ούτε στηνω παπαριές κόρινθο - αθήνα στους 38 βαθμούς - ήμαρτον η βλακεία σου.
ξέρεις γιατί?
γιατί καταρχάς δεν είμαι βαρεμένος 20ρης και κατα δεύετρον γιατί μιλάω για πράγματα που έχω ή σκοπεύω να κάνω, όχι θεωρητικά σαν εσένα που ποτέ δεν θα τα αποκτήσεις...γκε γκε?
χαζουλη συγκρινεις ενα 6λιλυνδρο κινητηρσ με τον 4κυλινδρο με το τουρμπο?ρε μπουλακο σου λεω δεν θα εδινα για την gla am g 80χιλιαρικα.το συγκεκριμενο οχι αλλα για 80χιλιαρικα και να τα ειχα δεν θα τα εδινα για το συγκεκριμενο.250 τελικη κοφτης
387 αλογα 48 ροπη
4.1 0-100
το έχεις οδηγήσει ποτέ?
G20 340i bmw θα επαιρνα
ήμαρτον...
όπως ΄πάντα άκαιρος.
Παμε να τα στησουμε το καλοκαιρι με 38 βαθμους απο κορινθο μεχρι αθηνα καο θα δεις ποιο τρεχει και πιο οχι?
είσαι εντελώς χαζός έτσι?
εσύ βλέπεις επιδόσεις ΜΟΝΟ, εγώ βλέπω αυτοκίνητα.
γρήγορα αυτοκινητα αλλά αυτοκίνητα.
ΔΕΝ κάνω κόντρες στην παραλιακή, ούτε στηνω παπαριές κόρινθο - αθήνα στους 38 βαθμούς - ήμαρτον η βλακεία σου.
ξέρεις γιατί?
γιατί καταρχάς δεν είμαι βαρεμένος 20ρης και κατα δεύετρον γιατί μιλάω για πράγματα που έχω ή σκοπεύω να κάνω, όχι θεωρητικά σαν εσένα που ποτέ δεν θα τα αποκτήσεις...γκε γκε?