Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Εγω προσωπικα,εργενης,ηθελα ενα αυτοκινητο με χωρους,επιβατικο,το οποιο να μπορω ριχνοντας τα καθισματα να το κανω κρεβατοκαμμαρα για τα ταξιδια εν μεσω covid.

Ταξιδευοντας κ μενοντας αποκλειστικα σε hostel ή camping σε σκοινακι,ειπα να αναβαθμιστω μενοντας σε mini van.

Το αμαξι που μ προτεινε ο μαστορας μου,ειναι αυτο π πηρα.

Mercedes Citan'15 αρι diesel.Μ πε οτι στην ουσια ειναι ενα Renault Kangoo με αστερι,αλλα δανειζει το μοτερ στα Nissan και Bmw.Το χω λιγο καιρο στα χερια μ αλλα το κανα καμποσες χιλιαδες χλμ.Τ αμαξακι γαμησε.Τρελο γκαζακι κ απιστευτη οικονομια.

Κρεβατοκαμαρα ή γαμιστρωνα; :wink:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Επισης πολυ καλοι κινητηρες αλλα ζημιαρικοι ηταν και οι ιταλικοι twin spark της alfa romeo
Κινητηρες πολυστροφοι και με ωραιο ηχο μεταξενιο και με πολυ καλες επιδοσεις για την εποχη τους.
Παμε στο 1998 με την 156 1.6 να βγαζει 120hps και να εχει ανταγωνισμο τους εξης κινητηρες.
1.6 vag 100hps
1.6 316i 100hps
1.6 vvti 110hps
Aυτους,θυμαμαι σε 1.6 δεν υπηρχε τοτε ισχύροτερος κινητηρας.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.095
Πόντοι
2.606
Επισης πολυ καλοι κινητηρες αλλα ζημιαρικοι ηταν και οι ιταλικοι twin spark της alfa romeo
Κινητηρες πολυστροφοι και με ωραιο ηχο μεταξενιο και με πολυ καλες επιδοσεις για την εποχη τους.
Παμε στο 1998 με την 156 1.6 να βγαζει 120hps και να εχει ανταγωνισμο τους εξης κινητηρες.
1.6 vag 100hps
1.6 316i 100hps
1.6 vvti 110hps

Είχε και η Ρενώ εκείνη την εποχή, ίδια κυβικά και ιπποδύναμη σε 16v.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
1.6 vag 100hps
1.6 316i 100hps
1.6 vvti 110hps

ο 1.6 110hps εβγαζε η ρενο θυμαμαι.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.095
Πόντοι
2.606
1.6 vag 100hps
1.6 316i 100hps
1.6 vvti 110hps

ο 1.6 110hps εβγαζε η ρενο θυμαμαι.

Σωστά, τους 110 ίππους εννοούσα.
Και εχω την εντύπωση ότι σε 2λιτρο τότε έπιανε τους 180, χωρίς να είμαι και πολύ σίγουρος όμως.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ανισόρροπο αμάξι , καλό γκάζι , αντί πουλ μουρ και αντισυμβατικό , είναι το γιάρις που βγάλαν με τα 260ps 1.6 !!!!!!!
Βέβαια 43 χιλιάρικα για γιάρις ... είναι λίγο γεια σας, αλλά θα έχει μεγάλη αφασία να το έχεις.
Κάνει 0-100 κάπου 5.5 διάβασα.
Κανείς δεν θα σε υπολογίζει στην ελλάδα και θα τους παίρνεις τα σώβρακα όλων .

Με 43000 σου φέρνει 5 μερτσέντες ο βιτάμ...:confused:
Και μπόνους 15 κιλα χοτ ντόγκια :confused:
Τι πηρες τη cla??
Η ακομα καθυστερει στο τελωνιο.
Χαχαχαχαχαχχα
Βολεψου ρε με το σαξο και οταν παμε κοντρα θα σε σαξω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο μπραμπους μουχει πει μέλος που τον ξέρει ότι κυκλοφορεί ακριβά σπορ αμάξια
Δεν ξέρω αν έχει κ χρήμα
Αλλά.αμαξια έχει
Συνήθως Ελλάδα έχουν σπορ αμάξια άτομα που ζουν για το αμάξι χωρίς να χουν αντίστοιχο εισόδημα
Όταν κατεβαίνω Ελλάδα μοθβλςν όλοι την κλασική μλκια γιατί δεν παιρνεισ ένα Q7 η ένα Cayenne κλπ κλπ

Τι να το κάνω λέω
Οι απαντήσεις έχουν να κάνουν με πουλ μούρ κλπ
Άτομα που δεν βγάζουν ούτε 1000 το μήνα
Κι όμως θέλουν αμάξια που Ευρώπη ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Η ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ τα αγοράζουν άτομα με σταθερά 100κ νεττο...

Και μετα δεν έχουν να φάνε....
aυτοι ειναι κατι νδ σαν και σενα.
Αλλο που εσυ δεν μπορεις να αγορασεις καγιεν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ναι ρε βλακα προμοτορα ειχα καντινα γιατι κακο ειναι.
Ειχα βρει ενα τρανσιτ πετρελαιοκινητο υπερυψωμενο πηγα σε ηλεκτρολογο μου περασε δικτυο πισω στη καροτσα εκοψα τα πλαισια στη καροτσα και τα εκανα παραθυρα εβαλα μεσα ψυγειο καταψυκτη και φουρνο με ματι μια γεννητρια βενζινοκινητη και αποθηκευτικους χωρους για τα προιοντα,ολα αυτα στοιχισαν 5000 χιλιαρικα σερβις του εκανα μονος μου λαδια φιλτρα μπουζι και ξεκινησα το τουρ στη πελ/σο απο παραλια σε παραλια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ειχα βρει ενα τρανσιτ πετρελαιοκινητο υπερυψωμενο πηγα σε ηλεκτρολογο μου περασε δικτυο πισω στη καροτσα εκοψα τα πλαισια στη καροτσα και τα εκανα παραθυρα εβαλα μεσα ψυγειο καταψυκτη και φουρνο με ματι μια γεννητρια βενζινοκινητη και αποθηκευτικους χωρους για τα προιοντα,ολα αυτα στοιχισαν 5000 χιλιαρικα σερβις του εκανα μονος μου λαδια φιλτρα μπουζι και ξεκινησα το τουρ στη πελ/σο απο παραλια σε παραλια.

Μαύρα όλα...
Αλλά θες κοινωνικό κράτος κι επιδόματα...
Αριστερέ της πούτσας...
εισαι εντελως χαζος.
Δεν εδινε αδεια ο δημος ο νδ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.206
Πόντοι
5.506

Μαύρα όλα...
Αριστερέ της πούτσας...
εισαι εντελως χαζος.

Σίγουρα θα δήλωσες την εγκεκριμένη μετατροπή του αγροτικού σε καντίνα στο Συγκοινωνιών, Υγειονομείο κλπ, τι, όχι;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

Μαύρα όλα...
Αριστερέ της πούτσας...
εισαι εντελως χαζος.

Σίγουρα θα δήλωσες την εγκεκριμένη μετατροπή του αγροτικού σε καντίνα στο Συγκοινωνιών, Υγειονομείο κλπ, τι, όχι;
το αγορασα ως επαγγελματικο και θα το μεταβιβαζα ως καντινα μετα αλλα εφοσον δεν μου διναν αδεια δουλευε ως επαγγελματικο.
Εγω κλαιν ο δημος δεν εδινε γτ τα μαγαζια δεν το αφηναν.
Στην ελλαδα η καντινα ειναι αρκετα δυσκολη για αδειοδοτηση γτ οι δημοι ειναι δεσμιοι του εμπορικου συλλογου.
Τωρα δεν μ ενδιαφερει τη πουλησα στο συνεταιρο που ειχα και ετρεχε 6 μηνες με τη κωλογραφειοκρατεια.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
σιγά μην είχε δηλώσει τίποτα...
του είπαν τι διακιολογητικά απαιτούνται και το μετέφρασε "ο δήμος ο νδ :confused: με απέρριψε εμένα τον κατατρεγμένο αριστερό :confused: "
ποσο ασχετος εισαι σε ολα ρε βλακακο.
Οταν πηγα στο δημο στα σημεια που ηθελα δεν μ αδειοδοτουσε και μονο θα με αδειοδοτουσε εξω απο τη πολη σ ενα σημειο που δεν περναγε ψυχη.
Εγω τοτε δεν δεχτηκα να χαλασω λεφτα να χρεωνομαι τεβε τελη δημοτικα και ρευμα για να μην δουλευω και ειπα θελω 1 2 3 σημεια αν δεν δεχεσαι τελος τελικα οταν περασε απο δημοτικο συμβουλιο απερριφθει ξέροντας οτι εχω χαλασει λεφτα για να τη παρω.
Με ξαναπαιρνουν τηλ μου λενε δέχεσαι για εκει τους λεω οχι συγκεκριμενα του υπαλληλου που ηταν υπευθυνος και έτσι εκανα τουρ ολη τη πελ/σο ενα καλοκαιρι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
Βλέπω ο ξυπόλητος λορδος τραλαλακης έδωσε πάλι ρεσιτάλ :grin:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
κι εσένα και τα τουτού σου :confused:
Ολα τα ξερεις και εσυ εισαι σαν το πολιτη τον παντογνωστη τρομαρα σας,σουργελα.
Ειμαι ολη μερα στα αμαξια εχω σπουδασει οικονομικα και ερχεστε να μου κωλοτριφτηται.
Που αν σου πω παρε και αλλαξε μπουζι δεν ξερεις,εγω ειχα δουλεψει κανα 3αρι καλοκαιρια σε μηχανουργείο και εμαθα απο εκει.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Να πας Ιάσωνος εκεί τριγύρω να το παρκάρεις να σου βγει σε cabrio με την μία.
:shit::zombie::shit::zombie:

vostanis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
1
Με τριαντα χιλιαρικα στο χερι,
θα αγοραζα τογιοτα κορολα χιλια διακοσια τουρμπο με τα δεκαεφτα.
και με τα δεκατρια που μενουν θα αγοραζα μοτοσυκλετα αφρικα τουιν 1100.
βεβαια κανει δεκατεσσερα.
αλλα θα εβρισκα καπου το χιλιαρικο.
ετσι θα ημουν καλυμμενος γιατι μου αρεσουν και οι μοτοσυκλετες αλλα και το αυτοκινητο ειναι απαραιτητο

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
101
Like
14.923
Πόντοι
25.186
Με τριαντα χιλιαρικα στο χερι,
θα αγοραζα τογιοτα κορολα χιλια διακοσια τουρμπο με τα δεκαεφτα.
και με τα δεκατρια που μενουν θα αγοραζα μοτοσυκλετα αφρικα τουιν 1100.
βεβαια κανει δεκατεσσερα.
αλλα θα εβρισκα καπου το χιλιαρικο.
ετσι θα ημουν καλυμμενος γιατι μου αρεσουν και οι μοτοσυκλετες αλλα και το αυτοκινητο ειναι απαραιτητο

Kαλά τα Τουοτα αλλά απο εμφάνιση παπουδίστικα αμαξια

Ιδίως το σενταν κορολα ,πιο αντιγκομενικό αμάξι δεν υπάρχει

vostanis

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
47
Πόντοι
1
εως προσφατα τον κινητηρα χιλια διακοσια τουρμπο τον εβαζαν μονο στο χατσμπακ.
τωρα ειπαν θα μπει και στο σενταν.
οποτε το χατσμπακ εννοω που κατασκευαζεται στη μεγαλη βρετανια.
το σενταν φτιαχνεται στην τουρκια οποτε δεν το εχω ουτε στα υπ οψι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εως προσφατα τον κινητηρα χιλια διακοσια τουρμπο τον εβαζαν μονο στο χατσμπακ.
τωρα ειπαν θα μπει και στο σενταν.
οποτε το χατσμπακ εννοω που κατασκευαζεται στη μεγαλη βρετανια.
το σενταν φτιαχνεται στην τουρκια οποτε δεν το εχω ουτε στα υπ οψι
το θεμα ειναι οτι η τεχνολογια στους κινητηρες εχει αλλαξει πολυ τελευταια.
Οπως ειπες πεφτουν οι κυβισμοι πεφτουν οι κυλινδροι απο 4 σε 3 και εχουμε αμαξια 1000αρια 3κιλυνδρα με 100 εως 120 ιππων.
Το θεμα ειναι αξιζουν αυτοι οι κινητηρες??
Φορολογικα ναι.
Απο οικονομια καταναλωση?οχι ενα 3κυλινδρο μοτερ οταν εχει να κουβαλησει ενα αμαξι 1300κιλων ζορίζεται και εκει που ο κατασκευαστης δινει 5 λιτρα στα 100 η πραγματικη καταναλωση πηγαινει στο 8 και αν το ζορισεις στο 10 οποτε δεν φαινεται καμια οικονομια στη καταναλωση.
Αξιοπιστια,οι τουρμπατοι κινητηρες θελουν προσοχη μιας και ειναι πιο ευαισθητοι,π.χ καλο ζεσταμα και οταν γυριζουμε απο ταξιδι που εχει ζεσταθει αρκετά θελει ενα 10λεπτο ρελαντι να ρηξει λιγο θερμοκρασια.
Συχνοτατες αλλαγες λαδιων ανα 10χιλιαδες και όχι 20χιλιαδες που λενε οι κατασκευαστες.
Αντεχουν στα πολλα χιλιομετρα???οχι μεσο ορο ζωης των νεων συγχρονων κινητηρων γυρω στα 250χιλιαδες το πολυ ενω οι παλιοι ατμοσφαιρικοι εφταναν και 400χιλιαδες απροβληματιστα.
Επιδοσεις .ολη τη δουλεια στα 3κιλυνδρα 1000ρια τη κανει το τουρμπο,αποδιδει καλα και ροπατα στο φασμα των στροφων του τουρμπο αλλα μετα χωλενει η και πριν στις χαμηλες στροφες,οποτε για να εχουμε επιδοσεις στο φασμα της τουρμπινας.

Αξιοπιστια ατμοσφαιρικοι και με πολλα κυβικα 1.6 και πανω

Επιδοσεις υπερτροφοδοτουμενα τουρμπο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom