Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Καλημέρα σε όλους μάγκες.
Λοιπόν χρειάζομαι τα φώτα σας.
Κάθε έτος πριν την ετήσια αλλαγή λαδιών κτλ. μου βγάζει στο ταμπλό ένδειξη (μια αντίστροφη μέτρηση 20 ημερών για την ακρίβεια).. ενημερώνοντάς με.
Ποιο είναι το ερώτημα λοιπόν.. εάν μηδενίσει κι εγώ ΔΕΝ το έχω πάει για την ετήσια αλλαγή λαδιών.. {στο συνεργείο αυτοί με κάποιο πρόγραμμα μπαίνουν στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και το μηδενίζουν κάθε φορά συμπληρώνω} διότι έχω ξεμείνει λόγω της όλης κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, το αυτοκίνητο ΔΕΝ θα παίρνει μπροστά υπάρχει τέτοια περίπτωση;;;;
Ενδεχομένως να ρωτάω κάτι χαζό αλλά πραγματικά ΔΕΝ γνωρίζω απ'αυτά γι'αυτό και ζητώ γνώμες από μέλη του σάι που είτε γνωρίζουν λόγο εργασίας είτε λόγο εμπειρίας.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τιποτα δεν θα γινει τυπε, απλα θα σου βγαζει στην οθονη μηνυμα οτι το service ηταν πριν 2-3-50 (οσες ημερες εχουνε περασει),service exceeded θα σου το κανουν reset oταν το πας για service. αλλα ειναι ευκολο να το κανεις και μονος σου αν θες :S :S :S
Γραψε στο youtube στην αναζητηση πχ reset service message και το αυτοκινητο σου, μπορει καποιος να εχει κανει καποιο βιντεακι.
Καλημέρα σε όλους μάγκες.
Λοιπόν χρειάζομαι τα φώτα σας.
Κάθε έτος πριν την ετήσια αλλαγή λαδιών κτλ. μου βγάζει στο ταμπλό ένδειξη (μια αντίστροφη μέτρηση 20 ημερών για την ακρίβεια).. ενημερώνοντάς με.
Ποιο είναι το ερώτημα λοιπόν.. εάν μηδενίσει κι εγώ ΔΕΝ το έχω πάει για την ετήσια αλλαγή λαδιών.. {στο συνεργείο αυτοί με κάποιο πρόγραμμα μπαίνουν στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και το μηδενίζουν κάθε φορά συμπληρώνω} διότι έχω ξεμείνει λόγω της όλης κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, το αυτοκίνητο ΔΕΝ θα παίρνει μπροστά υπάρχει τέτοια περίπτωση;;;;
Ενδεχομένως να ρωτάω κάτι χαζό αλλά πραγματικά ΔΕΝ γνωρίζω απ'αυτά γι'αυτό και ζητώ γνώμες από μέλη του σάι που είτε γνωρίζουν λόγο εργασίας είτε λόγο εμπειρίας.
Όπως και να έχει σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δεν θα συμβει τιποτα περα απο τη φθορα στη μηχανη.
Οσο πιο καμμενα ειναι τα λαδια, τοσο λιγοτερο προστατευουν τη μηχανη μας απο φθορες.
Ασε τι λενε αυτοι, δεν θα πληρωνουν αυτοι μετα τις ζημιες.
Εγω αλλαζω λαδια+φιλτρο καθε 7000χλμ και παντα με φουλ συνθετικο σοβαρης εταιριας που τηρει και τις προδιαγραφες του κατασκευαστη του οχηματος. Εχει σχετικες οδηγιες πανω στη ταπα αλλα και στο βιβλιο maual του αυτοκινητου σου.
Τωρα, αν δεν εχεις τα λεφτα, κανεις αυτο που μπορεις να κανεις.
Προσπαθησε τουλαχιστον να κανεις τις εντελως απαραιτητες διαδρομες, τα αναγκαια.
Απο περιεργεια, τι μαρκα ειναι το αμαξι;
Συμφωνώ απόλυτα @Christos Savvidis κι εγώ κάθε Μάϊο από το καλοκαίρι του 2014 όπου και το αγόρασα κάνω το ετήσιο σέρβις και όλα τα συναφή όσον αφορά την σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου κτλ.
Απλά φέτος με την όλη κατάσταση σκέφτομαι να το πάω λίγο παραπίσω διότι οικονομικά είμαι δύσκολα.
Seat Leon
Να υποθεσω ηθελες να γραψεις 80.000χλμ;
Στα ντιζελ οι αλλαγες στα λαδια ειναι ακομα πιο σημαντικες, ασκουνται πιο μεγαλες πιεσεις στη μηχανη.
Βεβαια ειναι διαφορετικα και τα μεταλλα, οκ.
Κανε τα εντελως απαραιτητα χιλιομετρα τουλαχιστον εως να κανεις την αλλαγη στα λαδια και το φιλτρο.
cΜόλις το πήρα. Και μετά, απαγόρευση κυκλοφορίας...Το έχω να το βλέπω στο γκαράζ... > > >
c63 amg coupe;Μόλις το πήρα. Και μετά, απαγόρευση κυκλοφορίας...Το έχω να το βλέπω στο γκαράζ... > > >
Mόνο εγώ καυλώνω με αυτό τελευταία;
δυνατό το Ranger, το είχα οδηγήσει σε μια έκθεση πριν κανα 2 χρόνια. Αλλά αν ήταν να διαλέξω τύπου αγροτικό, θα διάλεγα Dodge RAMMόνο εγώ καυλώνω με αυτό τελευταία;
mx5 αλλά μην αρχίσεις τις ερωτήσεις να χαρείς τα μάτια σουΜε 12 χιλιάρικα ποιο διθέσιο μεταξύ slk-tt-mx5 προτεινετε;
mx5 αλλά μην αρχίσεις τις ερωτήσεις να χαρείς τα μάτια σου