Νέα

αυτοι που που πανε με TRANS τι ειναι? gay,bi,str?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενας αντρας παει με τρανσεξουαλ,και σε πολες περιπτωσεις θελει να τον γαμησει. πιστευω οτι ειναι στην ουσια γκει,κ θελουν να γαμηθουν. εσεις το θεωριτε φυσιολογικο να παει καποιος αντρας με τρανς κ να του κρεμοντε τα παπαρια οταν θα τοντην γαμαει?

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενας αντρας παει με τρανσεξουαλ,και σε πολες περιπτωσεις θελει να τον γαμησει. πιστευω οτι ειναι στην ουσια γκει,κ θελουν να γαμηθουν. εσεις το θεωριτε φυσιολογικο να παει καποιος αντρας με τρανς κ να του κρεμοντε τα παπαρια οταν θα τοντην γαμαει?
τι να πεις γιατρε αβυσσος η ψυχη του ανθρωπο :grin:
γκεουλες του κερατα :grin:

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
Γούστα είναι αυτά..Προσωπικά δε γουστάρω πούτσες να κρέμονται αν και έχω δοκιμάσει με γκόμενα με αλλαγμένα υδραυλικά!!

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
κωστακη το εχουμε ξανασυζητησει κεφια ειναι αυτα.καποιοι γαμανε και πουτανες και τρανς ετσι απλα γιατι γουσταρουνε. εγω ειμαι ενεργητικος και γαμαω και τρανς και τανες απο επιλογη και σε βεβαιωνω οτι εαν βγουμε παρεα για μουνια θα μαθεις αρκετα...... οπως αρκετα με αυτην την καραμελα του γιατι και πως με τις τρανς..δεν βαρεθηκατε να  ψαχνεστε μια παρτη με τις ψωλες των αλλων? πειτε καμμια γνωμη για κανα καλο μουνι η κανα καλο τραβελλι να παμε να γαμησουμε και να γλυτωσουμε καμμια φολα αλλωστε αυτος ο σκοπος του σαιτ και αφηστε τις αμπελοφιλοσοφιες.

φιλικα και με εκτιμηση
Μιχαλης

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
πριν χρονια που μουν ποιο μικρος  στην οδο σαρρη ειχα παρει τρεις τεσσερις φορες μια Αλικη ξανθια εχιριζμενη,δε το ξερα ,μτην τελευτεα φορα που την γαμησα με παραξενεψαν τα βογγητα της κ την ρωτησα,και μοθ ειπε ναι. ξενεροσα χαλαστικα πολυ τοτε. ενοιτε οτι ΔΕΝ πηγα ξανα

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αν πας με τρανς και έχεις ενεργητικό ρόλο τότε τυπικά είσαι straight, αν και εγώ δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω με πρωην άνδρα σε οποιοδήποτε ρόλο για εμένα η εκείνον/εκείνη.

αν πας με τρανς και έχεις παθητικό ρόλο τότε είσαι σαφώς gay. πολύ απλά τον παίρνεις από μία ύπαρξη που έχει εμφάνιση γυναίκας αλλά γεννητικά μόρια άνδρα τα οποία τα χρησιμοποιεί όπως ένας άνδρας.

γενικά η δεύτερη περίπτωση για μένα είναι ένα σκέτο ξερατό.  :S

gmakro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2012
Like
16
Πόντοι
16
κωστακη το εχουμε ξανασυζητησει κεφια ειναι αυτα.καποιοι γαμανε και πουτανες και τρανς ετσι απλα γιατι γουσταρουνε. εγω ειμαι ενεργητικος και γαμαω και τρανς και τανες απο επιλογη και σε βεβαιωνω οτι εαν βγουμε παρεα για μουνια θα μαθεις αρκετα...... οπως αρκετα με αυτην την καραμελα του γιατι και πως με τις τρανς..δεν βαρεθηκατε να  ψαχνεστε μια παρτη με τις ψωλες των αλλων? πειτε καμμια γνωμη για κανα καλο μουνι η κανα καλο τραβελλι να παμε να γαμησουμε και να γλυτωσουμε καμμια φολα αλλωστε αυτος ο σκοπος του σαιτ και αφηστε τις αμπελοφιλοσοφιες.

φιλικα και με εκτιμηση
Μιχαλης
Πολύ σωστό Μιχάλη!!Αυτό είπα κι εγώ..Όλα είναι θέμα γούστου!Δεν κρίνω για να μην κριθώ!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
στην πρώτη περίπτωση γιατί είσαι straight; σε κάθε περίπτωση η απάντηση είναι gay...

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Πολύ σωστό Μιχάλη!!Αυτό είπα κι εγώ..Όλα είναι θέμα γούστου!Δεν κρίνω για να μην κριθώ!!

μα γαμω γαμω επιτελους.εχω παρει τραβελλια που εχουνε τετοιο κορμι που τον παιζουνε οι μισοι εδω μεσα καθε βραδυ και  κανουνε τετοιο γαμησι που δεν θα το βρεις σε τανα της σειρας ουτε με σφαιρες.ελα παναγια μου κατι θρεντ που βρισκετε και ανοιγετε καθε 3 και 2.

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ποταποι ελεεινοι γκεουλες γιατρε τι να πει κανεις :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Απ: αυτοι που που πανε με TRANS τι ειναι? gay,bi,str?

5 πόντους μακριά από τον κώλο μας κι όπου θέλει ας είναι.

Δεν με νοιάζει πως λέγονται αυτοί πάνε με ΤΡΑΒΕΛΙΑ. Αν τους ευχαριστεί να τον παίρνουν, εμένα στα αρχίδια μου....

Οι σεξουαλικές πεποιθήσεις του καθενός είναι αποκλειστικά δική του υπόθεση.

Εμένα πάλι μου αρέσει το μουνί.

Η θέα και μόνο οποιασδήποτε ψωλής εκτός της δικιάς μου, μου προκαλεί αηδία.  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
στην πρώτη περίπτωση γιατί είσαι straight; σε κάθε περίπτωση η απάντηση είναι gay...

είσαι πολύ αυστηρότερος από εμένα.

είμαι βέβαιος οτι αρκετοί εδώ μέσα, και κάποιοι που γράψαν λίγο πριν δεν είναι ενθουσιασμένοι με την άποψη σου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μα γαμω γαμω επιτελους.εχω παρει τραβελλια που εχουνε τετοιο κορμι που τον παιζουνε οι μισοι εδω μεσα καθε βραδυ και  κανουνε τετοιο γαμησι που δεν θα το βρεις σε τανα της σειρας ουτε με σφαιρες.ελα παναγια μου κατι θρεντ που βρισκετε και ανοιγετε καθε 3 και 2.
Γουστα ειναι αυτα ρε μαικ.Εμενα και μονο η ιδεα οτι ο τραβελος ειναι αντρας με απωθει.Δεν θα μπορουσα να παω ποτε οσο καλα κρυμενος και να ηταν σε γυναικεια αμφιεση.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Γουστα ειναι αυτα ρε μαικ.Εμενα και μονο η ιδεα οτι ο τραβελος ειναι αντρας με απωθει.Δεν θα μπορουσα να παω ποτε οσο καλα κρυμενος και να ηταν σε γυναικεια αμφιεση.

ναι ρε μαστερ αλλα γουστα ειναι αυτα..... παω να κοιμηθω γιατι φωναζει η κυρα. καλο βραδυ σε ολους. :s&m_2:

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
ειναι φουστηδες δλδ οχι ακριβως πουστηδες αλλα κοντα :grin: :grin:

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
οι τρανς ειναι ενας σουρεαλισμος ενα οξυμωρο ,ενα διαφορετικο ,ενα αποτελεσμα επιστημονικης εξελιξης,
με τις ορμονες και τις πλαστικες πολλα τρανς εγιναν ανωτερα και απο καποιες γυναικες,συν το οτι κανουν καλυτερες πιπες και γενικα κανουν αλλου ειδους γαμησι ισως γιατι δεν εχουν καταναγκασμους και αναστολες που εχουν οι γυναικες(οσο πουτανες και αν ειναι) και ακομα γιατι πρεπει να αποδειξουν την "θυληκοτητα " τους,

Eπισης το οτι εμπεριεχει μια gay ταση ειναι αληθεια αλλα φευγαλεα και υποσυνειδητη για τον str8 γαμια που εξιταρεται στο οτι εκπληρωνει μια ζωωδη  κυριαρχικη σεξουαλικη πραξη συγκεκαλυμμενα ανευ κοινωνικων στερεοτυπων που μας φορτωνουν

δηλαδη ενα ενεργητικο  σεξ με  ladyboy ειναι το ιδιο με εναν τριχωτο νταλικερη κωλομπαρα με φαλακρα? που σου γαμει τον κωλο (..."τοτε γινε συ ladyboy...)

επισης αλλο μπετατζης με περουκα φουστα κτλ. και αλλο βραζιλιανα τρανs full standards

πιστευω οτι η ομορφια αναγνωριζεται και πολλοι που λενε οτι δεν γουσταρουν εχουν κρυφοκοιταξει και φαντασιωσει σεξ με τρανς

τωρα αν καποιος γαμαει τρανς ισως να ειναι λιγακι gay συμφωνα με τον Kinsey,αλλα οχι ο gay που εμαθες στο σχολειο και χλευαζες με τα φιλαρακια ,η λουγκρα ,αλλα πιο πολυ επιστημονικα gay

εξαλλου οι κωλομπαραδες ειχαν ανεκαθεν μια ανοχη ...λιγο πολυ ολοι εχουν μια gay εκφανση μεσα τους... ακομα και ο ακρατος ναρκισσισμος-μετροσεξουαλισμος ή και το body building(ανευ επαγγελματικου λογου) αποτελei  ψηγμα gay τασης
,οι φυλακες ,τα μοναστηρια,τα πλοια ,τα οικοτροφεια ,ο στρατος ειναι χωροι οπου εκδηλωνεται η περιστασιακη ομοφυλοφυλια ,οι οποιοι αφου γαμανε απειρους κωλους βγαινουνε εξω και συνεχιζουν ανετα την str8 ζωουλα τους.

καλα για τις γυναικες και τον biσεξουαλισμο τους ας μην μιλησουμουμε τωρα γιατι κανα 80% το εχει κανει και το 99% θελει .. τετριμμενα πραγματα...

τελος δεν θεωρω "λουγκρα" καποιον που κανει αποκλειστικα ενεργητικο σεξ με τρανς

φυσικα υπαρχουν και οι κομπλεξικοι... οι "ανδρες" οι γαμιαδες ,μικροαστικα δοχεια γεματα σκατα που επιβεβαιωνονται μεσω της κακιας ...ας παει καποιος και να το πει  να δειτε καζουρα και χλευασμο απο αυτους που αν τους εβαζες σε ενα δωματιο με ενα τρανς οχι μονο θα του τιναζαν τα πεταλα αλλα μπορει να τους τιναζε και αυτο...

γι αυτο αφηστε τις υποκρισιες και τις ταμπελες και ...γουστα ειναι αυτα...

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Και αυτοί που γαμάνε εγχειρισμένες στα μπουρδέλα τι είναι? bi sexual?  :think:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
οι τρανς ειναι ενας σουρεαλισμος ενα οξυμωρο ,ενα διαφορετικο ,ενα αποτελεσμα επιστημονικης εξελιξης,
με τις ορμονες και τις πλαστικες πολλα τρανς εγιναν ανωτερα και απο καποιες γυναικες,συν το οτι κανουν καλυτερες πιπες και γενικα κανουν αλλου ειδους γαμησι ισως γιατι δεν εχουν καταναγκασμους και αναστολες που εχουν οι γυναικες(οσο πουτανες και αν ειναι) και ακομα γιατι πρεπει να αποδειξουν την "θυληκοτητα " τους,

Eπισης το οτι εμπεριεχει μια gay ταση ειναι αληθεια αλλα φευγαλεα και υποσυνειδητη για τον str8 γαμια που εξιταρεται στο οτι εκπληρωνει μια ζωωδη  κυριαρχικη σεξουαλικη πραξη συγκεκαλυμμενα ανευ κοινωνικων στερεοτυπων που μας φορτωνουν

δηλαδη ενα ενεργητικο  σεξ με  ladyboy ειναι το ιδιο με εναν τριχωτο νταλικερη κωλομπαρα με φαλακρα? που σου γαμει τον κωλο (..."τοτε γινε συ ladyboy...)

επισης αλλο μπετατζης με περουκα φουστα κτλ. και αλλο βραζιλιανα τρανs full standards

πιστευω οτι η ομορφια αναγνωριζεται και πολλοι που λενε οτι δεν γουσταρουν εχουν κρυφοκοιταξει και φαντασιωσει σεξ με τρανς

τωρα αν καποιος γαμαει τρανς ισως να ειναι λιγακι gay συμφωνα με τον Kinsey,αλλα οχι ο gay που εμαθες στο σχολειο και χλευαζες με τα φιλαρακια ,η λουγκρα ,αλλα πιο πολυ επιστημονικα gay

εξαλλου οι κωλομπαραδες ειχαν ανεκαθεν μια ανοχη ...λιγο πολυ ολοι εχουν μια gay εκφανση μεσα τους... ακομα και ο ακρατος ναρκισσισμος-μετροσεξουαλισμος ή και το body building(ανευ επαγγελματικου λογου) αποτελei  ψηγμα gay τασης
,οι φυλακες ,τα μοναστηρια,τα πλοια ,τα οικοτροφεια ,ο στρατος ειναι χωροι οπου εκδηλωνεται η περιστασιακη ομοφυλοφυλια ,οι οποιοι αφου γαμανε απειρους κωλους βγαινουνε εξω και συνεχιζουν ανετα την str8 ζωουλα τους.

καλα για τις γυναικες και τον biσεξουαλισμο τους ας μην μιλησουμουμε τωρα γιατι κανα 80% το εχει κανει και το 99% θελει .. τετριμμενα πραγματα...

τελος δεν θεωρω "λουγκρα" καποιον που κανει αποκλειστικα ενεργητικο σεξ με τρανς

φυσικα υπαρχουν και οι κομπλεξικοι... οι "ανδρες" οι γαμιαδες ,μικροαστικα δοχεια γεματα σκατα που επιβεβαιωνονται μεσω της κακιας ...ας παει καποιος και να το πει  να δειτε καζουρα και χλευασμο απο αυτους που αν τους εβαζες σε ενα δωματιο με ενα τρανς οχι μονο θα του τιναζαν τα πεταλα αλλα μπορει να τους τιναζε και αυτο...

γι αυτο αφηστε τις υποκρισιες και τις ταμπελες και ...γουστα ειναι αυτα...

Ποιες υποκρισίες ρε αδήλωτη φτερού? Επειδή εσύ είσαι τρίπουστας του κερατά και κάθεσαι και ακούς τον κάθε άχρηστο προοδευτικό μαλάκα νομίζεις ότι οι άθλιες αντιεπιστημονικές απόψεις σου έχουν βάρος?
Άντε βάλε κωλοδάχτυλο και αυτοκτόνα σκουπίδι.

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
,μικροαστικα δοχεια γεματα σκατα που επιβεβαιωνονται μεσω της κακιας 

εδω ειμαστε παρουσιαστηκες ..γιατι σε πειραξε τοσο σου θιξαμε το σοι ?..."ψευδο επιστημονικα¨" το ξερεις .κανα επιχειρημα ξερεις?ή μονο βρισιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom