Επισκέπτης
φοβερη ευκινησιαδες κινηση που κανει στο 0:40 να τρελαθεις
φοβερη ευκινησιαδες κινηση που κανει στο 0:40 να τρελαθεις
Χτες εσκυψα να δεσω τα κορδονια μου στην Ιασωνος και αμεσως ηρθε ενας απο πισω μου γυρευοντας να κλεψει ή να επιτεθει.
εχω ενα παλτο, φτηνο, των 100 ευρω, το οποιο ομως εχει πολυ ιδιαιτερο σχεδιο. Οσες φορες το εβαλα Μεταξι με ακολουθησαν μεσα στον οικο πρεζονια. Φυσικα τους πηρα ειδηση. Τους μεν γιατι εκαναν ηλιθια σχολια για την κοπελα που προδωσαν αμηχανια και αγνοια ως προς την πορνεια (μμμ πολυ ωραια και τετοια) τους δε γιατι με κοιταζαν και δεν εφευγαν απο το σαλονι μετα το σαλοναρισμα της κοπελας.στις πιατσες και περιξ αυτων κυκλοφορει καθε καρυδιας καρυδι -με κοινο παρανομαστη την ανεχεια-, πραγμα που συνεπαγεται, ενας μοναχικος και ευπρεπως ντυμενος μπουρδελιαρης να αποτελει εν δυναμει στοχο...
το νου σας ρεμαλια
Κολοκυθια!Λοιπόν... για να κλείσουμε και λίγο σοβαρά το θεματάκι... πέντε βασικά, απλά, πραγματάκια, για να μην κάνετε μπάμ για θύματα, ή στόχοι.
1) ΠΟΤΕ δεν αλλάζουμε ρυθμό περπατήματος, κυρίως όταν πλησιάζουμε επικύνδυνη/ες περιοχή/ες. Συνεχίζουμε την πορεία μας, στον ίδιο ρυθμό, και αν πρέπει να αυξήσουμε ταχύτητα, το κάνουμε πολυ σταδιακά. Το απότομο τρέξιμο είναι χαρκτηριστικό ενός φοβισμένου ατόμου, και ένα φοβισμένο άτομο ξεχωρίζει αν υποψήφιο θύμα.
2) Εφαρμόζουμε μια γλώσσα σώματος που δηλώνει κυνηγό και όχι θήραμα. Αργές και ρυθμικές κινήσεις κεφαλιού, όχι απότομες αλλαγές πορείας, όχι σπασμωδικές κινήσεις. Με λίγα λόγια, δεν κάνουμε κάτι που πιθανον να τραβήξει την προσοχή.
3) Δεν έχουμε και τα δυο χέρια στις τσέπες. Χαρακτηριστική στάση ανθρώπου που "μαζεύεται".
Με λίγα λόγια, δεν κινούμαστε σαν το φοβισμένο ζώο, που ξεστράτισε απο το κοπάδι, δεν κάνουμε αφύσικες κινήσεις και δεν ξεχωρίζουμε απο τον κόσμο. Τα υπόλοιπα είναι για όταν όλα τα παραπάνω δεν αρκουν, και, όπως είπαν όλοι οι συναγωνιστές, το ζητούμενο, εαν στραβώσει η κατάσταση, είναι ο περιορισμός της ζημιάς, όχι να τη δούμε Τσακ Νόρις η Dirty Harry.
στις πιατσες και περιξ αυτων κυκλοφορει καθε καρυδιας καρυδι -με κοινο παρανομαστη την ανεχεια-, πραγμα που συνεπαγεται, ενας μοναχικος και ευπρεπως ντυμενος μπουρδελιαρης να αποτελει εν δυναμει στοχο...
το νου σας ρεμαλια
Ηρθε κοντα και κοιταζε ευθυγραμμισμενος.Που το ξερεις; Τι ακριβως σου εκανε δηλαδη;
Εδω βλεπουμε τακτικες μαχης εναντια σε πολλαπλους οπλισμενους αντιπαλους.
αν προλαβω τον ξαπλωσα....χωρις δευτερη σκεψη..θα το αδειασω (εχω φροντισει και εχω εξοικειωθει σε ικανοποιητικοτατο βαθμο με το εργαλειο) και οποιον παρει....
Σωστός. Απλά θα πρόσθετα μερικές λεπτομέρειες. Καλο είναι το εργαλείο να είναι όσο γίνεται λιγότερο εντυπωσιακό και να μην φαίνεται (πολύ) παράνομο. Και επίσης , να κελαηδίσει όσο γίνεται λιγότερο .
Εφόσον συναγερμοί , κάμερες κτλ σε έχουν ενημερώσει και εισαι στο δικό σου χώρο, πιθανότατα μόλις σε δει ο εισβολέας ότι είσαι καβατζωμένος γερά , να την κοπανήσει , χωρίς βαρελότα. Δεν είναι υποχρεωτικό δηλαδή να καπνίσει το εργαλείο . Μπορεί απλά να χρησιμεύσει για να τον πετάξεις έξω.
Λοιπόν... για να κλείσουμε και λίγο σοβαρά το θεματάκι... πέντε βασικά, απλά, πραγματάκια, για να μην κάνετε μπάμ για θύματα, ή στόχοι.
1) ΠΟΤΕ δεν αλλάζουμε ρυθμό περπατήματος, κυρίως όταν πλησιάζουμε επικύνδυνη/ες περιοχή/ες. Συνεχίζουμε την πορεία μας, στον ίδιο ρυθμό, και αν πρέπει να αυξήσουμε ταχύτητα, το κάνουμε πολυ σταδιακά. Το απότομο τρέξιμο είναι χαρκτηριστικό ενός φοβισμένου ατόμου, και ένα φοβισμένο άτομο ξεχωρίζει αν υποψήφιο θύμα.
2) Εφαρμόζουμε μια γλώσσα σώματος που δηλώνει κυνηγό και όχι θήραμα. Αργές και ρυθμικές κινήσεις κεφαλιού, όχι απότομες αλλαγές πορείας, όχι σπασμωδικές κινήσεις. Με λίγα λόγια, δεν κάνουμε κάτι που πιθανον να τραβήξει την προσοχή.
3) Δεν έχουμε και τα δυο χέρια στις τσέπες. Χαρακτηριστική στάση ανθρώπου που "μαζεύεται".
Με λίγα λόγια, δεν κινούμαστε σαν το φοβισμένο ζώο, που ξεστράτισε απο το κοπάδι, δεν κάνουμε αφύσικες κινήσεις και δεν ξεχωρίζουμε απο τον κόσμο. Τα υπόλοιπα είναι για όταν όλα τα παραπάνω δεν αρκουν, και, όπως είπαν όλοι οι συναγωνιστές, το ζητούμενο, εαν στραβώσει η κατάσταση, είναι ο περιορισμός της ζημιάς, όχι να τη δούμε Τσακ Νόρις η Dirty Harry.
Καλησπέρα διαβάζω με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις απόψεις όντως δυστυχώς υπάρχουν καί τά φαινόμενα της εμπορίας του φόβου από κάποιους όπως να λένε πως αποφεύγουμε τυχόν απειλή επίθεση από μαχαίρι και άλλες ιστορίες,από την άλλη πλευρά κάθε άνθρωπος πολίτης άνδρας ή γυναίκα έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα και αυτοπροστασία από κάποιον που θα επιχειρήσει να τον βλάψει το όλο ζήτημα είναι πως θα εκπαιδευτεί σωστά κάποιος που θα θέλει να έχει κάποια εφόδια προκειμένου να αντιμετωπίσει μια δυσκολη κατάσταση που θα του τύχει δηλαδή κάποιος μαθαίνει ένα σύστημα αυτοάμυνας είτε karate,aikido,krav maga που είναι και της μόδας τελευταία και προσελκύει αρκετό κόσμο.Δηλαδη κάποιος κάποια θα προσέλθει στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων από απωθημένο παρασυρόμενος ή θα έχει νιώσει την βαθύτερη ανάγκη να ασχοληθεί σοβαρά με αθλητικό πνεύμα για τόνωση προσωπικότητας και αυτοπεποίθησης μέσα όμως από ένα σωστό εκπαιδευτη και σε ένα υγιές περιβάλλον και όχι τοξικό που επικρατεί σε πολλές σχολές.Η μεγαλύτερη πλάνη που πωλείται από εμπόρους του χώρου, που βγάζουν μεροκάματο , είναι να νομίζει κάποιος ότι τέχνες με πούμσε , θα τον βοηθήσουν σε καυγά στον αληθινό κόσμο .
αν τους ελεγες βρωμο........ με αναφορα στην εθνικοτητα τους θα σε πηγαιναν για εγκλημα μισους.ετυχε να μπαινω στο σπιτι μου στην αυλη περι τις 4 το μεσημερι Κυριακης και εκεινη την στιγμη να ειναι δυο τυποι γονατιστοι με κατσαβιδια να προσπαθουν να ανοιξουν την μπαλκονοπορτα. Ουτε μασκες ουτε τιποτα, ουτε γαντια,
Το ειχα επανω μου το εργαλειο ....και αρχισα να ουρλιαζω ξελαρυγκιαστηκα να τους βριζω ολα τα καντηλια, το εβγαλα και αρχισα να τρεχω προς τα εκει και αφησαν τα κατσαβιδια και αρχισαν να σπρψχνουν ο ενας τον αλλον και να τρεχουν σαν τρελλοι...αλλος απο εδω και αλλος απο εκει....ο ενας χτυπησε γιατι τον πηραν οι τριανταφυλλιες στην μαντρα και παραπατησε ....
πηρα τα κατσαβιδια με γαντια και πηγα αστυνομικο τμημα, μου ειπαν και πηγα ητν αλλη μερα στα κεντρικα και μου εδειξαν περι τις 100 φωτογραφιες....αλλα δεν ηταν αυτοι