Νέα

Αυτοαμυνα: εργαλεια, τεχνικες και τακτικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
619
Πόντοι
81
αν τους ελεγες βρωμο........ με αναφορα στην εθνικοτητα τους θα σε πηγαιναν για εγκλημα μισους.

δεν το αναφερω για να περιαυτολογισω...αδιαφορο αυτο...απλα ενα περιστατικο να περιγραψω ακροθιγως....

πριν χρονια αρκετα, ακομα ανθυποπλοιαρχος ημουνα, νοικιαζα ενα διαμερισμα. Στην πολυκατοικια στην ταρατσα κανανε καποιες εργασιες και ριχνανε μπετα ...παρουσια του μηχανικου...οπου εγινε καποιο λαθος και αρχισαν να τρεχουν τα μπετα ποταμι στις σκαλες (ηταν μπετονιερα με την πρεσα που εχει την προβοσκιζα). Γεμισαν οι κοινοχρηστες χωροι κλιμακοστασια, πλατυσκαλα, χαμος πραγματικα....εγινε κολος η πολυκατοικια μεχρι να το σταματησουνε να βγαζει μπετο....τα διαμερισματα ακριβως κατω απο την ταρατσα που φαγανε ολο το ποταμι γινανε κολος....ενας απο τους ιδιοκτητες ηταν καπετανιος και ηταν εκει..και βγηκε εξω που γλιστραγε απο τα μπετα (μιλαμε πολυ μπετο στις σκαλες ποταμι) και ανεβαινει πανω στξην ταρατσα που ηταν ο μηχανικος , πατωντας μεσα στα μπετα, τον αρχιζεις στα χροστοπαρθενα , του ουρλιαζε, τον βουταζει απο τα πετα και τον σηκωνει στον αερα και τον πηγε κουτρουβαλωντας στις σκαλες κατω. Χεστηκαν ολοι, οικοδομοι, ενοικοι. Ημουνα παρων. Και ερχεται ενας οικοδομος και μου λεει τι ειναι αυτος , ειναι, αγριος, και του λεω ....ειναι καπετανιος....νορμαλ συμπεριγερεται.

εν ολιγοις...αυτα που βλεπει ο αλλος αγριες συμπεριγορες ο αλλος το βλεπει νορμαλ.

απο τετοια ατομα - που βλεπεις ΠΟΛΛΑ στα εμπορικα παπορια, αν σε απειλησουν ....το πιθανοτερο να σε ξαπλωσει αν εχει τα μεσα χωρις δευτερες σκεψεις

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
αυριο  στη πλατεια αυδη  δεν χωρανε  τσαμπουκαδες ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
αυριο  στη πλατεια αυδη  δεν χωρανε  τσαμπουκαδες ..

Έτσι μωρή λουκία, θα στήσετε τα "περήφανα" κωλαράκια σας και θα σας τα κάνουν τα λεσβιάκια ΧΩΝΙ με τους δονητές τους.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Έτσι μωρή λουκία, θα στήσετε τα "περήφανα" κωλαράκια σας και θα σας τα κάνουν τα λεσβιάκια ΧΩΝΙ με τους δονητές τους.

παιξε  με το Gay αβαταρ σου λιγο ακομα  και θα ερθει ο ποδολαγνος να στον σφυριξει ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
παιξε  με το Gay αβαταρ σου λιγο ακομα  και θα ερθει ο ποδολαγνος να στον σφυριξει ....

Μην αργήσεις στο ραντεβού με τα κορίτσια στην πλατεία Αυδη, σας περιμένουν.

d26-dildo-z-przyssawka-1417182919.jpg

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.117
Πόντοι
456

Όταν κυκλοφορήσεις στη Βικτώρια στις 3 τη νύχτα, και το πάρεις ποδαράτο απο Θησείο μέχρι Σεπόλια μετά τα μεσάνυχτα, έλα και πες μου "κολοκύθια".

4.  δεν κυκλοφορουμε με ελληνικες σημαιες, με στρατιωτικες ή κυνηγητικες στολες περιξ η εντος των εξαρχειων  :S
Και αυτό. Επίσης, αν πάς με κολλητό σορτσάκι έξω απο στρατόπεδο, άν πας με κουκούλα και κάνεις να ανέβεις τη μάντρα της Αμερικάνικης πρεσβείας... όρεξη να έχεις, βρίσκεις τέτοια δεκάδες...

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.117
Πόντοι
456
Σκληρη τσαρκα το λες αυτο γατακι;

Παρ'το όπως θέλεις. Μεγάλο παιδί είσαι, μυαλό έχεις (αν και έχω βάσιμες αμφιβολίες για αυτό), κατάλαβε ότι νομίζεις.

Υ.Γ.
Φρόντισε πάντως να βάλεις λίγο ρεαλισμό σε ότι πίνεις και δε μας δίνεις, γιατί βλέπω να σε κλαίνε οι δικοί σου, με τα μυαλά που κουβαλάς

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πω πω,πολύ αντριλα μυρίζει αυτό το θέμα...πεσιματα,τσαμπουκαδες,όπλα κρυφά και φανερά,πιστόλια,σουγιάδες,μαχαίρια,κυνηγετικά,μπαζούκας,f16κλπκλπ...τώρα βέβαια κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι το 90% των...ειδικών,εδώ μέσα είναι μεταξύ 12-16 χρόνων.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.117
Πόντοι
456
Πω πω,πολύ αντριλα μυρίζει αυτό το θέμα...πεσιματα,τσαμπουκαδες,όπλα κρυφά και φανερά,πιστόλια,σουγιάδες,μαχαίρια,κυνηγετικά,μπαζούκας,f16κλπκλπ...τώρα βέβαια κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι το 90% των...ειδικών,εδώ μέσα είναι μεταξύ 12-16 χρόνων.

:hi: :hi: :hi: :respect: :hi: :hi: :hi:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Όταν κυκλοφορήσεις στη Βικτώρια στις 3 τη νύχτα, και το πάρεις ποδαράτο απο Θησείο μέχρι Σεπόλια μετά τα μεσάνυχτα, έλα και πες μου "κολοκύθια".
Και αυτό. Επίσης, αν πάς με κολλητό σορτσάκι έξω απο στρατόπεδο, άν πας με κουκούλα και κάνεις να ανέβεις τη μάντρα της Αμερικάνικης πρεσβείας... όρεξη να έχεις, βρίσκεις τέτοια δεκάδες..
Τυπε εδω στα βορεια εχουμε βρει την λυση....φορας μια ζακετα που γραφει ΠΑΟΚ και δεν σε αγγιζει κανεις...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

έχω τέτοιο
Ακριβός αυτό είναι τύπε μου , είναι φοβερό εργαλείο , είναι χειρουργικό ατσάλι  σαν χοντρή βέρα , επισης μπορείς να το φοράς από την ανάποδη πλευρά σαν δαχτυλίδι και όταν συνέβη κάτι γυριζη σ τις μύτες προς τα έξω επισης πολύ σημαντικό : αν σε ελενξο η αστυνομία δεν Παΐζη να καταλάβουν τίποτα περνάει απαρατήρητο !!! Όσο αναφορά την μάχη , αν ρίξεις πολύ δυνατή μπουνιά με αυτό διαπερνάει κόκκαλο ....ανάλογα την δύναμη του καθενός ... Τον χειμώνα προτιμο να το φοράω  μέσα από γάντια ...

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
Σε μια εποχη που στην πρωην πατριδα μας εχουν ισα δικαιωματα ενα σωρο φυλες "καβατζωμενων" ειναι επιτακτικο για οσους περπαταμε στους δρομους να γνωριζουμε πως να αμυνθουμε οταν οι δραστες μας βαλουν στο στοχαστρο τους.

Εχω ακουσει ;) οτι κυκλοφορει πιστωτικη καρτα-μπρελοκ που γινεται μαχαιρι. Με ενα τιναγμα του χεριου ο εξασκημενος χρηστης ανοιγει την ανθρωπινη καρωτιδα σαν βρυση.

Έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με μαχητικά αθλήματα (judo ελεύθερα πάλη και λίγο,mma). Μόνο 2 φορές στη ζωή μου τα χρησιμοποίησα και αυτές τις φορές ήταν στο στρατό. Η ουσία είναι να μην χρησιμοποιείς τίποτα που να χαρακτηριστεί όπλο γιατί έμπλεξες. Και τώρα αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω αυτά που ξέρω θα είναι μόνο όταν δεν μπορώ να αποφύγω μια άσχημη κατάσταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις γρήγορα πόδια...

Manolis6969

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2018
Like
63
Πόντοι
1
Τα 2 γρήγορα πόδια για να φύγεις είναι το καλύτερο όπλο! :heavymetalbig:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
651
Πόντοι
96
Ειναι καλα ο τυπος Peter Van Norden;

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
Έχω ασχοληθεί αρκετά χρόνια με μαχητικά αθλήματα (judo ελεύθερα πάλη και λίγο,mma). Μόνο 2 φορές στη ζωή μου τα χρησιμοποίησα και αυτές τις φορές ήταν στο στρατό. Η ουσία είναι να μην χρησιμοποιείς τίποτα που να χαρακτηριστεί όπλο γιατί έμπλεξες. Και τώρα αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω αυτά που ξέρω θα είναι μόνο όταν δεν μπορώ να αποφύγω μια άσχημη κατάσταση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις γρήγορα πόδια...
Οτι και να χρησιμοποιησεις θα θεωρηθει οπλο...ζωνη,στυλο,καρτα κτλ... θα αναφερθει στο δικαστηριο ως "χρηση οπλου".. και γαμω τα νομικα συστηματα εχουμε...
Το μονο σιγουρο ειναι να μαθεις να χτυπας σε καιρια σημεια...και επειδη εχεις ασχοληθει,ξερεις τι μπορει να κανει ενα χτυπημα στο καρυδι του λαιμου,ενα χτυπημα στην μυτη απο κατω προς τα πανω,μπουνια στο αυτι ποναει απιστευτα,δαχτυλα στα ματια κτλ...
..και οσο για τους ηλιθιους εδω μεσα που λενε οτι οι πολεμικες τεχνες δεν κανουν τιποτα,εχουν μαυρα μεσανυχτα. Μονο να βλεπατε πως κρεμοταν το χερι του πορτιερη, που εκανε το λαθος να απλωσει, στον παλιο κολητο μου που εκανε Νιντζιτσου...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.950
Πόντοι
41.129
εγω τωρα που ειναι χειμωνας κυκλοφορω στην πιατσα με καπαρτινα, απο μεσα εχω καραμπινα κοντοκανη και φυσιγγια μονοβολα για αγριογουρουνα

για παν ενδεχομενο  :heavymetalbig:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
651
Πόντοι
96
...που λενε οτι οι πολεμικες τεχνες δεν κανουν τιποτα,εχουν μαυρα μεσανυχτα. Μονο να βλεπατε πως κρεμοταν το χερι του πορτιερη, που εκανε το λαθος να απλωσει, στον παλιο κολητο μου που εκανε Νιντζιτσου...

Λεμε για κακοβουλη επιθεση με σκοπο να σου κανει ο αλλος κακο, και συνηθως απο πολλα και οπλισμενα ατομα. Οχι για απλη σκηνη καυγα με πορτιερηδες σε ανοιχτους χωρους εξω απο κλαμπ κλπ
Εκει ναι οι πολεμικες τεχνες εχουν αποτελεσμα. Στην κακοβουλη επιθεση οι πιθανοτητες του αμυνομενου ειναι κατω του 1% και ας εχει 10 νταν σε 5 τεχνες. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom