Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Δες το video παλικάρι μου, και κόψε τις φαντασιώσεις. Τουλάχιστον, αυτές που δεν περιλαμβάνουν παρτούζα με τη Monica Belucci και τη Milla Jovovic...
Εχεις μπλεχτει σε τσαμπουκαδες στη Γερμανια;
Εσυ τυπε εισαι στο site ολη την ημερα τα τελευταια 10 χρονια που θα σε δουνε οι δραστες και θα βαλουνε και στοχο :S :S :S
Αφοπλισμος μαχαιριου με γυμνα χερια
Σε μια εποχη που στην πρωην πατριδα μας εχουν ισα δικαιωματα ενα σωρο φυλες "καβατζωμενων" ειναι επιτακτικο για οσους περπαταμε στους δρομους να γνωριζουμε πως να αμυνθουμε οταν οι δραστες μας βαλουν στο στοχαστρο τους.
Εχω ακουσει ;) οτι κυκλοφορει πιστωτικη καρτα-μπρελοκ που γινεται μαχαιρι. Με ενα τιναγμα του χεριου [size=10pt]ο εξασκημενος χρηστης ανοιγει την ανθρωπινη καρωτιδα σαν βρυση.[/size]
Ερχεται για τα λεφτα μας.Ο τυπος που κρατα το μαχαιρι, ιδιος ο Τσιπρας ειναι!
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα ακριβώς ίδιος τότε που ήταν νεος πιο αυθεντικός ίσως ήταν η εποχή της Γένοβας πραγματικά πολύ εύστοχη παρατήρησηΟ τυπος που κρατα το μαχαιρι, ιδιος ο Τσιπρας ειναι!
Φιλε καλες οι θεωριες αλλα στην πιατσα ολοι οι αλλοδαποι ειναι καβατζωμενοι. Ποιος τους ελεγχει;Πρώτα πρέπει να εκτιμήσεις από ποιον κινδυνεύεις. Από αυτόν που έχεις μπροστά σου, ή από τον αστυνόμο και τον εισαγγελέα που θα συναντήσεις στη συνέχεια.
Αν αποφασίσεις ότι καλύτερα να σε πηγαίνουν δύο παρά τέσσερις, πρέπει να θέσεις κάποια κριτήρια αξιολόγησης των "όπλων" και των "τεχνικών" άμυνας/επίθεσης.
Προτείνω τα κριτήρια του time required/time available (χρόνος που απαιτείται/χρόνος διαθέσιμος) και power required/power available (απαιτούμενη δύναμη/διαθέσιμη δύναμη).
Έτσι λοιπόν μπορείς άμεσα να απορρίψεις τις μαλακίες των "πολεμικών τεχνών", διότι, όπως αναφέρθηκε, πρέπει να κάνεις 3-4 κινησεις στη μια κίνηση του αντιπάλου σου. Ο διαθέσιμος χρόνος σε μια "εμπλοκή" είναι ο χρόνος μια σφαλιάρας. Οτιδήποτε απαιτεί περισσότερο χρονο μπορεί να απορριφθεί.
Παρομοίως, με το κριτήριο της απαιτούμενης δύναμης, μπορούν να απορριφθούν και τα περισσότερα "αυτοσχέδια όπλα" τα οποία δε σου εξασφαλίζουν ότι θα εξουδετερώσουν άμεσα την απειλή, αλλά μόνο ότι θα την εξαγριώσουν περαιτέρω. Ακόμη και το λαιμό να του κόψεις δε θα πέσει κάτω. Πολλοί με κομμένο λαιμό έτρεξαν 3 οικοδομικά τετράγωνα μέχρι να πέσουν. Μπορεί κάλιστα να σε σκοτώσει και αυτός.
Πολλά είπα, αλλά έχω εκνευριστεί με όλα αυτά τα φλωρο-βιντεάκια που βλέπεις στο διαδίκτυο και που είναι επικίνδυνο να παρασύρουν κανέναν.
Ναι καλό το αυθεντικό άντε να βρεις Εβραίο να σου δείξει πως προχωράς δυστυχώς έγινε εμπόριο ένα αντίστοιχο πολύ δυνατό είναι το Ρωσσικο Systema στην Ελλάδα ακόμα δεν παίζει απ'οσο γνωρίζω τώρα αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας δώσει τα φώτα τουkrav maga μακραν το καλυτερο
Αμυνα με τεχνικες πονου - σημειων πιεσης εναντια σε λαβη απο πισω.
Χτες εσκυψα να δεσω τα κορδονια μου στην Ιασωνος και αμεσως ηρθε ενας απο πισω μου γυρευοντας να κλεψει ή να επιτεθει.
Πρώτα πρέπει να εκτιμήσεις από ποιον κινδυνεύεις. Από αυτόν που έχεις μπροστά σου, ή από τον αστυνόμο και τον εισαγγελέα που θα συναντήσεις στη συνέχεια.
Αν αποφασίσεις ότι καλύτερα να σε πηγαίνουν δύο παρά τέσσερις, πρέπει να θέσεις κάποια κριτήρια αξιολόγησης των "όπλων" και των "τεχνικών" άμυνας/επίθεσης.
Προτείνω τα κριτήρια του time required/time available (χρόνος που απαιτείται/χρόνος διαθέσιμος) και power required/power available (απαιτούμενη δύναμη/διαθέσιμη δύναμη).
Έτσι λοιπόν μπορείς άμεσα να απορρίψεις τις μαλακίες των "πολεμικών τεχνών", διότι, όπως αναφέρθηκε, πρέπει να κάνεις 3-4 κινησεις στη μια κίνηση του αντιπάλου σου. Ο διαθέσιμος χρόνος σε μια "εμπλοκή" είναι ο χρόνος μια σφαλιάρας. Οτιδήποτε απαιτεί περισσότερο χρονο μπορεί να απορριφθεί.
Παρομοίως, με το κριτήριο της απαιτούμενης δύναμης, μπορούν να απορριφθούν και τα περισσότερα "αυτοσχέδια όπλα" τα οποία δε σου εξασφαλίζουν ότι θα εξουδετερώσουν άμεσα την απειλή, αλλά μόνο ότι θα την εξαγριώσουν περαιτέρω. Ακόμη και το λαιμό να του κόψεις δε θα πέσει κάτω. Πολλοί με κομμένο λαιμό έτρεξαν 3 οικοδομικά τετράγωνα μέχρι να πέσουν. Μπορεί κάλιστα να σε σκοτώσει και αυτός.
Πολλά είπα, αλλά έχω εκνευριστεί με όλα αυτά τα φλωρο-βιντεάκια που βλέπεις στο διαδίκτυο και που είναι επικίνδυνο να παρασύρουν κανέναν.
Φιλε καλες οι θεωριες αλλα στην πιατσα ολοι οι αλλοδαποι ειναι καβατζωμενοι. Ποιος τους ελεγχει;
Χτες εσκυψα να δεσω τα κορδονια μου στην Ιασωνος και αμεσως ηρθε ενας απο πισω μου γυρευοντας να κλεψει ή να επιτεθει.
Να φορας παπουτσια χωρις κορδονια τυπε :S :S :S
Τύπε τα παντοφλέ είναι η καλύτερη λύση!!! Κι άνετα και δεν κινδυνεύεις κιόλας!!!