Νέα

Αυτοαμυνα: εργαλεια, τεχνικες και τακτικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Δες το video παλικάρι μου, και κόψε τις φαντασιώσεις. Τουλάχιστον, αυτές που δεν περιλαμβάνουν παρτούζα με τη Monica Belucci και τη Milla Jovovic...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.100
Πόντοι
6.515
ωραια η πιστωτικη μαχαιρι, το θεμα ειναι οτι αργει να ξεδιπλωσει σ' εχει φαει λαχανο ο γεωργιανος  :undecided:

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Πρώτα πρέπει να εκτιμήσεις από ποιον κινδυνεύεις. Από αυτόν που έχεις μπροστά σου, ή από τον αστυνόμο και τον εισαγγελέα που θα συναντήσεις στη συνέχεια.

Αν αποφασίσεις ότι καλύτερα να σε πηγαίνουν δύο παρά τέσσερις, πρέπει να θέσεις κάποια κριτήρια αξιολόγησης των "όπλων" και των "τεχνικών" άμυνας/επίθεσης.

Προτείνω τα κριτήρια του time required/time available (χρόνος που απαιτείται/χρόνος διαθέσιμος) και power required/power available (απαιτούμενη δύναμη/διαθέσιμη δύναμη).

Έτσι λοιπόν μπορείς άμεσα να απορρίψεις τις μαλακίες των "πολεμικών τεχνών", διότι, όπως αναφέρθηκε, πρέπει να κάνεις 3-4 κινησεις στη μια κίνηση του αντιπάλου σου. Ο διαθέσιμος χρόνος σε μια "εμπλοκή" είναι ο χρόνος μια σφαλιάρας. Οτιδήποτε απαιτεί περισσότερο χρονο μπορεί να απορριφθεί.

Παρομοίως, με το κριτήριο της απαιτούμενης δύναμης, μπορούν να απορριφθούν και τα περισσότερα "αυτοσχέδια όπλα" τα οποία δε σου εξασφαλίζουν ότι θα εξουδετερώσουν άμεσα την απειλή, αλλά μόνο ότι θα την εξαγριώσουν περαιτέρω. Ακόμη και το λαιμό να του κόψεις δε θα πέσει κάτω. Πολλοί με κομμένο λαιμό έτρεξαν 3 οικοδομικά τετράγωνα μέχρι να πέσουν. Μπορεί κάλιστα να σε σκοτώσει και αυτός.

Πολλά είπα, αλλά έχω εκνευριστεί με όλα αυτά τα φλωρο-βιντεάκια που βλέπεις στο διαδίκτυο και που είναι επικίνδυνο να παρασύρουν κανέναν.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Σε μια εποχη που στην πρωην πατριδα μας εχουν ισα δικαιωματα ενα σωρο φυλες "καβατζωμενων" ειναι επιτακτικο για οσους περπαταμε στους δρομους να γνωριζουμε πως να αμυνθουμε οταν οι δραστες μας βαλουν στο στοχαστρο τους.

Εχω ακουσει ;) οτι κυκλοφορει πιστωτικη καρτα-μπρελοκ που γινεται μαχαιρι. Με ενα τιναγμα του χεριου [size=10pt]ο εξασκημενος χρηστης ανοιγει την ανθρωπινη καρωτιδα σαν βρυση.[/size]

Τύπε το τερμάτισες λιγάκι εδώ που τα λέμε έτσι??? Τρολλάρεις έτσι πές αλήθεια τώρα !!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ο τυπος που κρατα το μαχαιρι, ιδιος ο Τσιπρας ειναι!
Χαχαχαχαχα χαχαχαχαχα ακριβώς ίδιος τότε που ήταν νεος πιο αυθεντικός  ίσως ήταν η εποχή της Γένοβας πραγματικά πολύ εύστοχη παρατήρηση

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.744
Πόντοι
6.255
krav maga μακραν το καλυτερο

Επισκέπτης
Πρώτα πρέπει να εκτιμήσεις από ποιον κινδυνεύεις. Από αυτόν που έχεις μπροστά σου, ή από τον αστυνόμο και τον εισαγγελέα που θα συναντήσεις στη συνέχεια.

Αν αποφασίσεις ότι καλύτερα να σε πηγαίνουν δύο παρά τέσσερις, πρέπει να θέσεις κάποια κριτήρια αξιολόγησης των "όπλων" και των "τεχνικών" άμυνας/επίθεσης.

Προτείνω τα κριτήρια του time required/time available (χρόνος που απαιτείται/χρόνος διαθέσιμος) και power required/power available (απαιτούμενη δύναμη/διαθέσιμη δύναμη).

Έτσι λοιπόν μπορείς άμεσα να απορρίψεις τις μαλακίες των "πολεμικών τεχνών", διότι, όπως αναφέρθηκε, πρέπει να κάνεις 3-4 κινησεις στη μια κίνηση του αντιπάλου σου. Ο διαθέσιμος χρόνος σε μια "εμπλοκή" είναι ο χρόνος μια σφαλιάρας. Οτιδήποτε απαιτεί περισσότερο χρονο μπορεί να απορριφθεί.

Παρομοίως, με το κριτήριο της απαιτούμενης δύναμης, μπορούν να απορριφθούν και τα περισσότερα "αυτοσχέδια όπλα" τα οποία δε σου εξασφαλίζουν ότι θα εξουδετερώσουν άμεσα την απειλή, αλλά μόνο ότι θα την εξαγριώσουν περαιτέρω. Ακόμη και το λαιμό να του κόψεις δε θα πέσει κάτω. Πολλοί με κομμένο λαιμό έτρεξαν 3 οικοδομικά τετράγωνα μέχρι να πέσουν. Μπορεί κάλιστα να σε σκοτώσει και αυτός.

Πολλά είπα, αλλά έχω εκνευριστεί με όλα αυτά τα φλωρο-βιντεάκια που βλέπεις στο διαδίκτυο και που είναι επικίνδυνο να παρασύρουν κανέναν.
Φιλε καλες οι θεωριες αλλα στην πιατσα ολοι οι αλλοδαποι ειναι καβατζωμενοι. Ποιος τους ελεγχει;

Χτες εσκυψα να δεσω τα κορδονια μου στην Ιασωνος και αμεσως ηρθε ενας απο πισω μου γυρευοντας να κλεψει ή να επιτεθει.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
krav maga μακραν το καλυτερο
Ναι καλό το αυθεντικό άντε να βρεις Εβραίο να σου δείξει πως προχωράς δυστυχώς έγινε εμπόριο ένα αντίστοιχο πολύ δυνατό είναι το Ρωσσικο Systema στην Ελλάδα ακόμα δεν παίζει απ'οσο γνωρίζω τώρα αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας δώσει τα φώτα του

Επισκέπτης
Αμυνα με τεχνικες πονου - σημειων πιεσης εναντια σε λαβη απο πισω.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Αμυνα με τεχνικες πονου - σημειων πιεσης εναντια σε λαβη απο πισω.

Τύπε σε έχει πιάσει ποτε με Bear Hug τύπος που κάνει χρόνια πάλη ή αθλήματα επαφής???

Σίγουρα δεν βγαίνεις με παλαμάκια που δείχνει ο συγκεκριμένος στο βίντεο!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.297
Πόντοι
5.006
Χτες εσκυψα να δεσω τα κορδονια μου στην Ιασωνος και αμεσως ηρθε ενας απο πισω μου γυρευοντας να κλεψει ή να επιτεθει.

Το να ηθελε να σε γαμησει, ουτε σε ενοιαξε βλεπω...ενδιαφερον... :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

5dfadb062d5dfb0f6ae686acd3ae55ea.jpg

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Φιλε καλες οι θεωριες αλλα στην πιατσα ολοι οι αλλοδαποι ειναι καβατζωμενοι. Ποιος τους ελεγχει;

Να φορας παπουτσια χωρις κορδονια τυπε  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom