Νέα

Αυτο διαγραφη Μελων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swiss_Army
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχα μπραβο ρε παλικαρια...ειστε ωραιοι..μου φτιαξατε το κεφι...

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω προσωπικα δεν καταλαβα ποτε την εξυπναδα πισω απο το ανθρωπακι με την πινακιδα που εγραφε το IP & server του χρηστη... τι ηταν κατι σαν να λεει, ξερω ποιος εισαι και τι εκανες?  Καθολου εξυπνω εκ μερος του δημιουργους του σιτε γιατι υπαρχουν και οι σιγανοπαπαδες που τους αρεσει η ανωνιμια χωρις να χρειαζεται να πηγαινε με γυαλια σε ιντερνετ καφε.  

Εξυπνακιαδες που λενε θα σε βρουνε και θα σε γαμησουν κτλ.,  Εμενα μου το λεγανε κατι βλακες αμερικανακια και τους ελεγε 'ελατε, εαν εχεις 2000 ευρω να ερθεις να μου κλασεις τα αρχιδια τοτε χαλαλι, να σου πω και που να ερθεις':  ακομα τους περιμενω. Τετοιες κουβεντες ειναι μαλακιες και οποιος τα λεει δεν ειναι εδω για μπουρδελο ενημερωση & χαβαλε αλλα να  :jerking: με keyboard.  Εαν εχει 1 ευρω για τον καθε μαλακα που με απειλουσε θα ειχα αγορασε την Microsoft μεχρι τωρα.

Πολλη στα σοβαρα παιρνουντε πραγματα εδω μεσα και μαλλον αυτοι δεν γαμανε αρκετα συχνα γι'αυτο υπαρχει και τοοοοση ενταση. Καντε μια γρηγορη  :jerking: εκτονωση και παντα να σκεφτομαστε το μουνι και οχι ποιος ειναι ο γαμιας.  Επισης σε ελευθερη χωρα ζουμε, εαν δεν σε αρεσει εδω μεσα πηγαινε σε αλλο site η δημιουργησε ενα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
2 λούγκρες δηλαδή μαζί κ χανούμισσες παρακαλώ.Ποιος ''παίρνει'' ποιον ;Εσύ την αρχιλούγκρα τον αltec ή ''αυτή'' εσένα;

Πάνω στα μηχανάκια σας την βρίσκετε παλιοπουσταράδες; :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
2 λούγκρες δηλαδή μαζί κ χανούμισσες παρακαλώ.Ποιος ''παίρνει'' ποιον ;Εσύ την αρχιλούγκρα τον αltec ή ''αυτή'' εσένα;

Πάνω στα μηχανάκια σας την βρίσκετε παλιοπουσταράδες; :dancing:
η αυτοκριτικη που κανεις dark ειναι αξιοοσεβαστη...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε μιν τσακονεστε μεταξι σας!!!!καυλιαριδες ολου του κοσμου ενοθειτε!!!ποαμε να ταισουμε τα ατακτα πορνιδια με το μαγικο μας ζομο!!!!ο στοχος μασ και το εργο μας ειναι κοινο τσαχπινογαργαλιαριδες μου!τα πονιρα πορνιδια μασ περιμενουν!!!
ακονιστε τα εργαλεια σασ σινιδοποροι τις αχαλινοτις ιδονις!!!
ι καυλα μασ ενονει!!!!

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ρε μιν τσακονεστε μεταξι σας!!!!καυλιαριδες ολου του κοσμου ενοθειτε!!!ποαμε να ταισουμε τα ατακτα πορνιδια με το μαγικο μας ζομο!!!!ο στοχος μασ και το εργο μας ειναι κοινο τσαχπινογαργαλιαριδες μου!τα πονιρα πορνιδια μασ περιμενουν!!!
ακονιστε τα εργαλεια σασ σινιδοποροι τις αχαλινοτις ιδονις!!!
ι καυλα μασ ενονει!!!!
Πούτσουνα ρε Πιτσιλιστή να δώσεις το καλό παράδειγμα???!!!

ΥΓ.Ρε μήπως είναι ο 2ος λογαριασμός του stunt?!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αφου ρε πιτσι ο dark ειναι απο ζαχαρη και λιωνει μολις ψιχαλιζει και δεν ανεβενει σε μηχανη....ΟΥ ΡΕ.....αυτοκινιτακια...

Επισκέπτης
που εισαι τσαχπινοπουτανιαρι μου??τρανε  ποιητη τις ιδονις ..μεσα σε ενα παραμιθενιο μαγικο κοσμο...γεματο ιδονι και καυλα!!ποτε θα τιμορισουμε παρεα τα ατακτα πορνιδια?χεχε!!!
πουτανακια στα κρεβατια σας!!!!!!!ερχονται οι μοναχικοι καβαλαριδες του bourdela.com!

Επισκέπτης
οι μιχανοβοιοι ειναι καλα παιδια ρε μαγκες!αλλα γουστα ειναι αυτα...σε αλουσ αρεσει το αυτοκινιτο σε ολουσ ι μιχανι!δεν ειναι λογος αυτο για τσακομουσ!!!αντε ιρεμιστε και θα σας βγαλο ολουσ τσαρκα με το μεγιστοτεραστιο τιμορο gangsta!!!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
η αυτοκριτικη που κανεις dark ειναι αξιοοσεβαστη...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ελα να σε  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: και μη μου ξαναστέλνεις απειλητικά μυνήματα  :helpplea: :helpplea: :helpplea: γιατί θα κατέβω απο τη Μάνη με το σόϊ και θα γίνει :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
οι μιχανοβοιοι ειναι καλα παιδια ρε μαγκες!αλλα γουστα ειναι αυτα...σε αλουσ αρεσει το αυτοκινιτο σε ολουσ ι μιχανι!δεν ειναι λογος αυτο για τσακομουσ!!!αντε ιρεμιστε και θα σας βγαλο ολουσ τσαρκα με το μεγιστοτεραστιο τιμορο gangsta!!!!

Ενα ξεφλόκιασμα είναι ό,τι πρέπει τρισμέγιστε ψεκαστή και πιτσιλιστή!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Mόλις έλαβα ένα απειλητικό μύνημα-προειδοποίηση όπου το κάθαρμα έχει και φωτογραφία του.....Να προχωρήσω σε καταγγελία?

Φοβάμαι πως τα πράγματα σοβάρεψαν........................

Συνημμένα

• TERROR.jpg
    TERROR.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 63

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε πιτσι πλακιτσα κανουν τα παλικαρια μας μην το παιρνεις σοβαρα δεν πλακωνονται...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Mόλις έλαβα ένα απειλητικό μύνημα-προειδοποίηση όπου το κάθαρμα έχει και φωτογραφία του.....Να προχωρήσω σε καταγγελία?

χαχααχαχα.Απιστευτη φωτο..τρομερη!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αμάν!!! Μάγκες, την π@@@@@σαμε... :think: :think: :think:

Επισκέπτης
φοβερι φοτο!!!!τρελο γελιο ο τιπας!!!!μπουχαχαχαχαχαχα!!!!!

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπουρδελο-εκδομη με οδηγο τον τυπο στη φωτο!!!! δωσεεεεεεε

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom