You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτο διαγραφη Μελων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα swiss_Army
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγω προσωπικα δεν καταλαβα ποτε την εξυπναδα πισω απο το ανθρωπακι με την πινακιδα που εγραφε το IP & server του χρηστη... τι ηταν κατι σαν να λεει, ξερω ποιος εισαι και τι εκανες? Καθολου εξυπνω εκ μερος του δημιουργους του σιτε γιατι υπαρχουν και οι σιγανοπαπαδες που τους αρεσει η ανωνιμια χωρις να χρειαζεται να πηγαινε με γυαλια σε ιντερνετ καφε.
Εξυπνακιαδες που λενε θα σε βρουνε και θα σε γαμησουν κτλ., Εμενα μου το λεγανε κατι βλακες αμερικανακια και τους ελεγε 'ελατε, εαν εχεις 2000 ευρω να ερθεις να μου κλασεις τα αρχιδια τοτε χαλαλι, να σου πω και που να ερθεις': ακομα τους περιμενω. Τετοιες κουβεντες ειναι μαλακιες και οποιος τα λεει δεν ειναι εδω για μπουρδελο ενημερωση & χαβαλε αλλα να με keyboard. Εαν εχει 1 ευρω για τον καθε μαλακα που με απειλουσε θα ειχα αγορασε την Microsoft μεχρι τωρα.
Πολλη στα σοβαρα παιρνουντε πραγματα εδω μεσα και μαλλον αυτοι δεν γαμανε αρκετα συχνα γι'αυτο υπαρχει και τοοοοση ενταση. Καντε μια γρηγορη εκτονωση και παντα να σκεφτομαστε το μουνι και οχι ποιος ειναι ο γαμιας. Επισης σε ελευθερη χωρα ζουμε, εαν δεν σε αρεσει εδω μεσα πηγαινε σε αλλο site η δημιουργησε ενα.
Εξυπνακιαδες που λενε θα σε βρουνε και θα σε γαμησουν κτλ., Εμενα μου το λεγανε κατι βλακες αμερικανακια και τους ελεγε 'ελατε, εαν εχεις 2000 ευρω να ερθεις να μου κλασεις τα αρχιδια τοτε χαλαλι, να σου πω και που να ερθεις': ακομα τους περιμενω. Τετοιες κουβεντες ειναι μαλακιες και οποιος τα λεει δεν ειναι εδω για μπουρδελο ενημερωση & χαβαλε αλλα να με keyboard. Εαν εχει 1 ευρω για τον καθε μαλακα που με απειλουσε θα ειχα αγορασε την Microsoft μεχρι τωρα.
Πολλη στα σοβαρα παιρνουντε πραγματα εδω μεσα και μαλλον αυτοι δεν γαμανε αρκετα συχνα γι'αυτο υπαρχει και τοοοοση ενταση. Καντε μια γρηγορη εκτονωση και παντα να σκεφτομαστε το μουνι και οχι ποιος ειναι ο γαμιας. Επισης σε ελευθερη χωρα ζουμε, εαν δεν σε αρεσει εδω μεσα πηγαινε σε αλλο site η δημιουργησε ενα.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
2 λούγκρες δηλαδή μαζί κ χανούμισσες παρακαλώ.Ποιος ''παίρνει'' ποιον ;Εσύ την αρχιλούγκρα τον αltec ή ''αυτή'' εσένα;
Πάνω στα μηχανάκια σας την βρίσκετε παλιοπουσταράδες;
η αυτοκριτικη που κανεις dark ειναι αξιοοσεβαστη......2 λούγκρες δηλαδή μαζί κ χανούμισσες παρακαλώ.Ποιος ''παίρνει'' ποιον ;Εσύ την αρχιλούγκρα τον αltec ή ''αυτή'' εσένα;
Επισκέπτης
ρε μιν τσακονεστε μεταξι σας!!!!καυλιαριδες ολου του κοσμου ενοθειτε!!!ποαμε να ταισουμε τα ατακτα πορνιδια με το μαγικο μας ζομο!!!!ο στοχος μασ και το εργο μας ειναι κοινο τσαχπινογαργαλιαριδες μου!τα πονιρα πορνιδια μασ περιμενουν!!!
ακονιστε τα εργαλεια σασ σινιδοποροι τις αχαλινοτις ιδονις!!!
ι καυλα μασ ενονει!!!!
ι καυλα μασ ενονει!!!!
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Πούτσουνα ρε Πιτσιλιστή να δώσεις το καλό παράδειγμα???!!!ρε μιν τσακονεστε μεταξι σας!!!!καυλιαριδες ολου του κοσμου ενοθειτε!!!ποαμε να ταισουμε τα ατακτα πορνιδια με το μαγικο μας ζομο!!!!ο στοχος μασ και το εργο μας ειναι κοινο τσαχπινογαργαλιαριδες μου!τα πονιρα πορνιδια μασ περιμενουν!!!
ι καυλα μασ ενονει!!!!
ΥΓ.Ρε μήπως είναι ο 2ος λογαριασμός του stunt?!
Επισκέπτης
που εισαι τσαχπινοπουτανιαρι μου??τρανε ποιητη τις ιδονις ..μεσα σε ενα παραμιθενιο μαγικο κοσμο...γεματο ιδονι και καυλα!!ποτε θα τιμορισουμε παρεα τα ατακτα πορνιδια?χεχε!!!
πουτανακια στα κρεβατια σας!!!!!!!ερχονται οι μοναχικοι καβαλαριδες του bourdela.com!
πουτανακια στα κρεβατια σας!!!!!!!ερχονται οι μοναχικοι καβαλαριδες του bourdela.com!
Επισκέπτης
οι μιχανοβοιοι ειναι καλα παιδια ρε μαγκες!αλλα γουστα ειναι αυτα...σε αλουσ αρεσει το αυτοκινιτο σε ολουσ ι μιχανι!δεν ειναι λογος αυτο για τσακομουσ!!!αντε ιρεμιστε και θα σας βγαλο ολουσ τσαρκα με το μεγιστοτεραστιο τιμορο gangsta!!!!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
η αυτοκριτικη που κανεις dark ειναι αξιοοσεβαστη......
Ελα να σε και μη μου ξαναστέλνεις απειλητικά μυνήματα γιατί θα κατέβω απο τη Μάνη με το σόϊ και θα γίνει
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
οι μιχανοβοιοι ειναι καλα παιδια ρε μαγκες!αλλα γουστα ειναι αυτα...σε αλουσ αρεσει το αυτοκινιτο σε ολουσ ι μιχανι!δεν ειναι λογος αυτο για τσακομουσ!!!αντε ιρεμιστε και θα σας βγαλο ολουσ τσαρκα με το μεγιστοτεραστιο τιμορο gangsta!!!!
Ενα ξεφλόκιασμα είναι ό,τι πρέπει τρισμέγιστε ψεκαστή και πιτσιλιστή!
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
χαχααχαχα.Απιστευτη φωτο..τρομερη!!!Mόλις έλαβα ένα απειλητικό μύνημα-προειδοποίηση όπου το κάθαρμα έχει και φωτογραφία του.....Να προχωρήσω σε καταγγελία?
Φοβάμαι πως τα πράγματα σοβάρεψαν........................
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Mόλις έλαβα ένα απειλητικό μύνημα-προειδοποίηση όπου το κάθαρμα έχει και φωτογραφία του.....Να προχωρήσω σε καταγγελία?
Φοβάμαι πως τα πράγματα σοβάρεψαν........................
Αμάν!!! Μάγκες, την π@@@@@σαμε...
Επισκέπτης
φοβερι φοτο!!!!τρελο γελιο ο τιπας!!!!μπουχαχαχαχαχαχα!!!!!
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Συνημμένα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
φοβερι φοτο!!!!τρελο γελιο ο τιπας!!!!μπουχαχαχαχαχαχα!!!!!
Να σε πιάσει ο τυπάς, πιτσιλιστή, να δω πως θα γλιτώσεις...μπρρρρρ
Επισκέπτης
χαχαχα!!!!!τρελος χιστις ο τιπας στι φοτο!!!!!μπουχααχχααχχαΝα σε πιάσει ο τυπάς, πιτσιλιστή, να δω πως θα γλιτώσεις...μπρρρρρ
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 17K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 231