Νέα

Αυτο διαγραφη Μελων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swiss_Army
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
oυτε εγω θα διαβαζω το φορουμ πλέον.σας χαιρετώ παιδια.για προσωπικούς λογους αποχωρώ απο το σιτε.μπορεί καποια στιγμή να ξαναμπώ με αλλο νικ η και με το ιδιο(παρόμοιο) δεν ξερω...τα λεμε  και να είστε παντα καλα..

Ρε μαλάκα γιατί την κοπάνησες ? Ρε πούστη μου και εγώ ξήλωσα το ένα αστέρι παραπάνω που είχα και " τελείωσα " αλλά αυτό δεν είναι λόγος να φύγεις από το φόρουμ, εδώ είμαστε για χαβαλέ και να περνάει η ώρα να πούμε καμία μαλακία και άσε τους άλλους να τραγουδάνε . Από εκεί και πέρα δικιά σου είναι η απόφαση .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Άναλ σταματα ρε συ,σε παρακαλω.......
Δεν υπαρχει λογος να φυγεις απο το σαιτ.Ειμαστε εδω για το χαβαλε και να περναμε καλα
Τωρα τις μαλακιες που συνεβησαν......Προσπαθησε να τις προσπερασεις,τι να πω

Είναι σωστό να προσπερνάμε ...τις μαλακίες  ;)

Όμως

δεν είναι πάντα εύκολο !!!

Σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαντικό ρόλο παίζουν οι φίλοι

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε μαλάκα γιατί την κοπάνησες ? Ρε πούστη μου και εγώ ξήλωσα το ένα αστέρι παραπάνω που είχα και " τελείωσα " αλλά αυτό δεν είναι λόγος να φύγεις από το φόρουμ, εδώ είμαστε για χαβαλέ και να περνάει η ώρα να πούμε καμία μαλακία και άσε τους άλλους να τραγουδάνε . Από εκεί και πέρα δικιά σου είναι η απόφαση .

Φίλε amc_anthony13 είσαι πολύ σωστός στην αξιολόγηση που κάνεις ως προς τον λόγο συμμετοχής των μελών και την σημασία/αξιολόγηση της απόφασης τους

Εγώ, τουλάχιστον συμφωνώ !!!

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Φίλε amc_anthony13 είσαι πολύ σωστός στην αξιολόγηση που κάνεις ως προς τον λόγο συμμετοχής των μελών και την σημασία/αξιολόγηση της απόφασης τους

Εγώ, τουλάχιστον συμφωνώ !!!

Ξέρεις φίλε Farkeli πολλές φορές μου πέρασε από το μυαλό να αποχωρήσω από τα forums αλλά δεν το έκανα και ξέρεις το γιατί ? Γιατί τους έγραψα όλους στα @@ μου ότι και αν λέγανε και αν γράφανε και να ξέρεις ότι όλοι καλή είμαστε στα λόγια στης πράξεις είναι το πρόβλημα γιατί κοτεύουμε πίσω από ένα γαμημένο πληκτρολόγιο, και στην τελική ας πάνε όλα στο διάολο .

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σε αυτές τις περιπτώσεις

Θα έλεγα (ή μάλλον θα πρότεινα) να κάναμε τις μπουρδελότσαρκες μας και αν κοτεύαμε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας

η παρέα μας (τουλάχιστον) περνάει (...και πέρασε)

καλά !!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απωχωρω κ εγω,
και σε περιπτωση που δεν τα ξαναπουμε,
εχετε τα σεβη μου!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
καλα τι εγινε ρε μαγκες και την κοπανατε ολοι.
επειδη ανοιγουν τα σχολεια φευγετε? η βρικατε κανενα αλλο μαγαζι και πατε ολοι εκει?
εγω ρε ποιον θα βριζωμε τωρα?
δεν ειναι σωστα αυτα τα πραγματα που κανετε.
παρτε παραδειγμα απο εμενα ρε,στο 70 εφθασα και ειμαι ακομα εδω.
ουτε στο δημοσιο να εμπαινα δεν θα εκανα ετσι. :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Τι εγινε ρε παιδιααααααααα??

Το θρεντ των αποχωρήσεων είναι κάπου χαμένο στο φόρουμ
Να φύγετε, να πάτε εκεί

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παιδιααααααααα??

Το θρεντ των αποχωρήσεων είναι κάπου χαμένο στο φόρουμ
Να φύγετε, να πάτε εκεί
Αχ! "και γω λέω να πηγαίνω, όσο γίνεται μακριά σου"....

Βρες το ρε boomb!!!!! Πάριος!!!

πλάκα πλάκα, ο πρώτος που πρέπει να εξαφανιστεί από δω μέσα (να μην πω από προσώπου γης δηλ) είμαι εγώ! μ΄ όλα αυτά που έγραψα, είναι πλέον  επικίνδυνο!!!!!!!!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.963
Πόντοι
6.925
Εγώ δεν φεύγω  :zombie:

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Αυτή τη μαλακία με τις αποχωρήσεις ποτε μου δεν την κατάλαβα. Τι στον πούτσο μπορεί να σε κάνει να αποχωρήσεις από ένα φόρουμ που μπαίνεις για να σπάσεις πλάκα και να περάσεις την ώρα σου? Και στην τελική όποιος θέλει να φύγει ας το κάνει και ας βγάλει το σκασμό. Τι κι αν φεύγεις? Στ΄ αρχίδια μας. Ακόμα πιο πολύ ξερνάω όταν διαβάζω και μηνύματα του στυλ «όχι ρε μεγάλε», «μείνε μην φεύγεις» και άλλα ξεράσματα. Θες να φύγεις? Τον πούλο, κάντινα και μη λες τίποτα. Το site ρε ζώα έχει χαρακτήρα σατιρικό και όποιος προσπαθεί να αντικαταστήσει πράγματα που του λείπουν στη ζωή μέσα από αυτό καλύτερα να πάει σε κάποιον καλό ψυχολόγο. 

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom