Νέα

Αυτο διαγραφη Μελων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swiss_Army
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τι χοντρές ανακατατάξεις ρε φίλε, τι είμαστε κυβέρνηση ή ανώτατα στελέχη πολυεθνικής που θέλουμε την θέση του CEO ?

Ιντερνετική παρέα είμαστε που λέμε 2 μαλακίες και περνάμε την ώρα μας.

Τώρα αν υπάρχουν κάποιοι που αυτή τη παρέα την βλέπουν τόσο ανταγωνιστικά και με το ίδιο πάθος με το οποίο προσπαθούν να ανέβουν στην ιεραρχία της εξουσίας και προωθούν την καριέρα τους στην προσωπική τους ζωή, προσπαθούν να γίνουν moderators και τιμημένοι και executives και πεντάστεροι στρατηγοί στο bourdela.com τότε λογικό είναι κάποιοι να απογοητεύονται και να φέυγουν...

Έλεος πια τόσο δράμα...

Τα ίδια λέμε ρε αδελφέ με άλλα λόγια...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: altec21 στις: Σήμερα στις 12:26 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή 

--------------------------------------------------------------------------------
ΘΑ ΞΥΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡ Α.ΘΑ ΣΤΑ ΚΑΨΩ ΤΑ ΚΩΛΟΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ ΡΕ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ Κ ΧΩΝΕΣΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ.

Νατο το πελατακι.... :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν σου βαστάει tendy boy να μας πεις ποιος το έστειλε αυτό κ όχι να το ποστάρεις έτσι;
ok; :hammer: :blowup: :uzi: :ak:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Εγω ρουφιανος δεν γινομαι κατω απο τετοιες συνθηκες...
Θα τον ανακαλυψω τον πουστη και θα του κανω δωρο διαρκειας στο gate 7 και θα τον βγαλω φωτογραφια με μπλουζα του ολυμπιακου  :dancing: :dancing: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Ποια προτιμας?? ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ η ΚΑΣΤΙΓΙΟ?? :headbang1: :headbang1: :headbang1:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Αυτό που κατάλαβα είναι πως κάποιοι ίσως είναι πολυ΄ευαίσθητοι και μασάνε με τέτοια μυνήματα. Εχω λάβει κι εγώ 2-3 τέτοια, τους απάντησα με χριστοπαναγίες και το πόσο καλή είναι η μανούλα τους (μην ξεχνάμε, η μανούλα του φίλου μας είναι 2 φορές μάνα μας).

Ασχολούμαι με το ίντερνετ 11 χρόνια, επι εποχή bbs, αν ήταν να έδινα σημασία στον κάθε ψυχάκια θα είχα διαγραφεί κι απο το internet!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Για αυτο χαβαλεδιαζουμε και εμεις με αυτο το θεμα... :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εγω δεν χαβαλεδιάζω τυπάκο.Οκ;θα σε πετυχω σε καμμιά αναβασούλα με το τζιπ μου κ θα σου πω πουστράκο. :blowup:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Μικρε βαζελακο...πρεπει πρωτα να με φτασεις με το καμιονι σου :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε που δεν εχεις περασει ποτε τα διοδια στα Κιουρκα... :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειναι μην μπουνε αυτοι οι αληταραδες οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ σε θρεντ......το κανουνε........γαματα..

ΟΥ ΡΕ...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Εσυ τωρα τι γουστάρεις;

Που ειναι οι μπλε-κοκκινοι-λααχανί-σκατουλι mods να δουν τον φαιδρό;
Η΄ τον κόβετε ή αυτοδιαγράφομαι.

ʼντε εδώ μέσα.Ολοι ιδιοι κ όμοιοι.Ειμαι κ παλιός ρε κ θα σας πω κωλομηχανόβιοι τεντυμπόυδες

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.032
Πόντοι
12.056
Και εσυ ενας αλητης-punk και τσατσος των Βαρδινογιαννηδων και τσιρακι των ΜΜΕ και συνδρομητης τις ΑΥΡΙΑΝΗΣ  :dancing: :dancing: :dancing:

Για να μην μαρτυρησω οτι εχεις νονο τον ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Στον Παθφάιντερ πάντως έτσι ξεκίνησε το θέμα και κατέληξε άσχημα, σε βιαιοπραγίες κατά προσώπων, δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, μηνύσεις κατά φυσικών προσώπων, απολύσεις κ.ο.κ.
Δυστυχώς αν γράφεις από σταθερό PC, η ΙP και ο κάτοχος είναι εύκολο να βρεθούν μέσω δόλιων μέσων. Για έχετε το νού σας.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Στον Παθφάιντερ πάντως έτσι ξεκίνησε το θέμα και κατέληξε άσχημα, σε βιαιοπραγίες κατά προσώπων, δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων, μηνύσεις κατά φυσικών προσώπων, απολύσεις κ.ο.κ.
Δυστυχώς αν γράφεις από σταθερό PC, η ΙP και ο κάτοχος είναι εύκολο να βρεθούν μέσω δόλιων μέσων. Για έχετε το νού σας.

Αν έχουν συμβει τέτοια πράγματα...δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αν έχουν συμβει τέτοια πράγματα...δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά....

Περίεργος τόπος το Διαδίκτυο, δεν έχει τόση ανωνυμία όση νομίζουμε.
Δεν είναι βέβαια και ανάγκη να τρομάζει κάποιος. Αν έχεις τον νου σου και είσαι λίγο αποστασιοποιημένος γενικά, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτό που βλέπω και ενοχλούμαι λίγο είναι ότι τείνει να γίνει νομοτέλια, σε κάθε φόρουμ κάπως γνωστό και μεγάλο, να γίνεται ολίγον τι της ανωμαλίας σε κάποια φάση.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εσυ τωρα τι γουστάρεις;

Που ειναι οι μπλε-κοκκινοι-λααχανί-σκατουλι mods να δουν τον φαιδρό;
Η΄ τον κόβετε ή αυτοδιαγράφομαι.

ʼντε εδώ μέσα.Ολοι ιδιοι κ όμοιοι.Ειμαι κ παλιός ρε κ θα σας πω κωλομηχανόβιοι τεντυμπόυδες

αμα είσα άντρας ρε έλα να τα πούμε έξω :uglystupid: :uglystupid: παλιολούγκρα :booty: :booty:

Εννοια σου και θα σε κανονίσω κι εσένα και τους φίλους σου, θα σας  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Εγώ απειλές :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: δεν σηκώνω :hammer: :hammer: :hammer:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αμα είσα άντρας ρε έλα να τα πούμε έξω :uglystupid: :uglystupid: παλιολούγκρα :booty: :booty:

Εννοια σου και θα σε κανονίσω κι εσένα και τους φίλους σου, θα σας  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Εγώ απειλές :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :ak: :ak: :ak: δεν σηκώνω :hammer: :hammer: :hammer:
προσεξε γιατι και εγω ειμαι και μηχανοβιος και φιλος του...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom