mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
γνωριζει κανεις καμια κοπελα ανεξαρτητου ηλικειας που να το εχει το αθλημα στην περιοχη της Θεσσαλονικης? θα προτιμουσα ανεξαρτητες και εκτως studio...
ποτε γυρνας Θεσσαλονικη?Εγω αλλα αυτή τη στιγμη είμαι Αθηνα .
Αν εννοείς το Godiva, δεν έχω ιδέα πλέον αν λειτουργεί, όμως σίγουρα όλα αυτά δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον σε "ανοιχτές" αγγελίες. Ίσως σε πιο κλειστούς κύκλους, ή σε άλλες σελίδες όπως το FetLife να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.Καλησπέρα συναγωνιστές, είμαι μέλος Από το 2006 στο site, αρκετά χρόνια όμως είχα να μπω και μπήκα σήμερα.
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος συναγωνιστής ξέρει κάποιες κοπέλες ή κάποια μαγαζιά studio η ελεύθερες επαγγελματίες που να ασκούν την τέχνη του bdsm..Θεσσαλονίκη ή στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, γιατί όσο κι αν έχω ψάξει το μόνο που βρίσκω είναι κάποιες οι οποίες μέσα σε όλα δηλώνουν και bdsm αλλά είναι καμία σχέση με την πραγματικότητα.... δεν έχουν ιδέα που παν τα τέσσερα.
όποιος φίλος έχει κάποια πληροφορία θα μου ήταν πολύ χρήσιμη.
Mε ενδιαφέρει περισσότερο να βρω σκλάβες/υποταχτικές/bottom για S/M D/S session
Επίσης υπήρχε ένα στούντιο στη Θεσσαλονίκη το οποίο θα είχε κοπέλες, αλλά θα νοίκιαζε και το χώρο του με τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση για μία bdsm συνεύρεση, το οποίο όμως έχω χάσει επαφή και δεν ξέρω αν λειτουργεί ? όποιος γνωρίζει κάτι ας το γράψει.
Ευχαριστώ πολύ & καλά βόλια σε όλους μας.........
στη σελίδα του Godiva που μπήκα σήμερα δείχνει ότι λειτουργεί και έχει δύο κοπέλες, αναφέρει κάπου για χώρο (ειδικού) δωματίου.Αν εννοείς το Godiva, δεν έχω ιδέα πλέον αν λειτουργεί, όμως σίγουρα όλα αυτά δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον σε "ανοιχτές" αγγελίες. Ίσως σε πιο κλειστούς κύκλους, ή σε άλλες σελίδες όπως το FetLife να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.
To Godiva λειτουργει και οι κοπελες κανουν κανονικα αυταρχικοστη σελίδα του Godiva που μπήκα σήμερα δείχνει ότι λειτουργεί και έχει δύο κοπέλες, αναφέρει κάπου για χώρο (ειδικού) δωματίου.
Όσο για το άλλο που έλεγα SD studio στην Νικηφόρου Ουρανού το οποίο είχε προγράμματα bdsm αλλά μπορούσες να νοικιάσεις από ότι έλεγαν και το χορό για κάποια ώρα, δεν πρέπει όμως να λειτουργεί γιατί δεν απαντάει κανείς.