Νέα

Αυτά είναι τα ύποπτα και διεφθαρμένα ματς σε Α' και Β' κατηγορία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GIORGOSK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Τα ύποπτα ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου βγήκαν στον αέρα! Με πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ έγιναν γνωστά τα «περίεργα» παιχνίδια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται δύο ματς της Σούπερ Λίγκας, τρία του Κυπέλλου Ελλάδας και 22 της Β’ Εθνικής.
Οι λίστες των «ύποπτων» παιχνιδιών δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι τα δίνει ο ίδιος για να βγάλει από τη δύσκολη θέση την υφυπουργό Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου, αλλά και να βοηθήσει τους δημοσιογράφους να αποφύγουν τις συνέπειες του «τυποκτόνου Νόμου», ήτοι την υποβολή μηνύσεων για την αποκάλυψη της λίστας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που ο βουλευτής ετοιμαζόταν να ανέβει στο βήμα, μπήκε στην αίθουσα του Κουνοβουλίου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κάθισε δίπλα του και συζήτησε μαζί του τόσο το περιεχόμενο της λίστας, όσο και την πρόθεσή του να δώσει στη δημοσιότητα κάποια από αυτά.

Ο Γ. Καρατζαφέρης, όμως, του ζήτησε να προχωρήσει στην αποκάλυψη όλων των παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στη λίστα της ΟΥΕΦΑ και να τη δώσει στη δημοσιότητα χωρίς να φοβηθεί το παραμικρό.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η υφυπουργός Πολιτισμού, ακολουθώντας την απόφαση της Κυβέρνησης, δεν είχε πρόθεση να δώσει τα παιχνίδια στη δημοσιότητα, ενώ είχε για αρκετή ώρα κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Όπως είπε, μάλιστα, στην τοποθέτησή της, η συγκεκριμένη απόφαση είναι πράξη ευθύνης, αφού η Κυβέρνηση σέβεται τα προσωπικά δεδομένα, τη μυστικότητα της προανάκρισης, καθώς και το τεκμήριο αθωότητας.

Η δημοσιοποίηση, άλλωστε, της λίστα από τον Θανάση Πλεύρη προκάλεσε εκνευρισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με την κυρία Γκερέκου να λέει στον βουλευτή του ΛΑΟΣ ότι είναι δική του ευθύνη και εκείνον να την αποδέχεται.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη, έγινε στο πλαίσιο επερώτησης που είχε καταθέσει ο Θανάσης Πλεύρης στον αρμόδιο υπουργό για τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στις λίστες της ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά τα 27 παιχνίδια:

SUPERLEAGUE

Πανθρακικός-ΠΑΣ 1-2 (10/1/2010 - ελαφρώς ύποπτο)

Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 (14/3/2010 - ελαφρώς ύποπτο)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 (30/8/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 (28/10/2009 - ύποπτο)

Καλλιθέα-Πανθρακικός (28/10/2009 - σοβαρά ύποπτο)

Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Διαγόρας - Εθνικός 2-2 (1/2/2009 - διεφθαρμένο)

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1 (2/2/2009 - ύποπτο)

Διαγόρας-Καλλιθέα 0-0 (7/3/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας 4-1 (14/2/2009 - άκρως διεφθαρμένο)

Ιωνικός - Ατρόμητος 0-1 (23/3/2009 - ύποπτο)

Καβάλα - Ηλυσιακός 2-0 (29/3/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ηλυσιακός - Εθνικός 3-2 (6/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Κέρκυρα-Καστοριά 1-2 (12/4/2009 - διεφθαρμένο)

Ιωνικός-Διαγόρας 1-0 (12/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (13/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ηλυσιακός - Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009 - διεφθαρμένο)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0 (4/5/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1 (4/5/2009 - δειφθαρμένο)

Εθνικός Αστέρας-Πιερικός 1-2 (15/11/2009 - σοβαρά ύποπτο)

Εθνικός-Καλαμάτα 1-0 (16/11/2009 - διεφθαρμένο)

Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός 2-0 (15/1/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας 3-1 (17/1/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 1-1 (24/1/2010 - διεφθαρμένο)

Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (6/2/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Δόξα Δράμας - Καλαμάτα 3-1 (27/2/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Διαγόρας-Εθνικός 0-2 (7/3/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Εθνικός Αστέρας - Ηλιούπολη 0-1 (14/3/2010 ελαφρώς ύποπτο)

OP
OP
GIORGOSK

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ούτε μια ``μεγάλη'' ομάδα δεν είναι μέσα, πάλι οι μικροί θα την πληρώσουν - όχι ότι δεν τα έκαναν- ζήτω το Ελληνικό Ποδόσφαιρο...

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Σταματηστε να βλεπετε μπαλα, να τα κλεισουν τα μαγαζακια τους, μπας και μετα δειτε ποδοσφαιρο...

OP
OP
GIORGOSK

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
εγώ πάντως για ματσ που έχω δει και ξέρω και ήταν στημένα από διαιτητή, ή μεταξύ τους οι ομάδας ή με παίκτες πουλητάρια, αν κάτσω και τα μετρήσω γεμίζω τηλ. κατάλογο...

TSOUXTRAKOS

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγώ πάντως για ματσ που έχω δει και ξέρω και ήταν στημένα από διαιτητή, ή μεταξύ τους οι ομάδας ή με παίκτες πουλητάρια, αν κάτσω και τα μετρήσω γεμίζω τηλ. κατάλογο...

Ειδες που το ο Πλευρης  κάνει δουλειά 

Στη σέντρα όλα τα λαμόγια

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Τα ύποπτα ματς του ελληνικού ποδοσφαίρου βγήκαν στον αέρα! Με πρωτοβουλία του ΛΑΟΣ έγιναν γνωστά τα «περίεργα» παιχνίδια, στα οποία συμπεριλαμβάνονται δύο ματς της Σούπερ Λίγκας, τρία του Κυπέλλου Ελλάδας και 22 της Β’ Εθνικής.
Οι λίστες των «ύποπτων» παιχνιδιών δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι τα δίνει ο ίδιος για να βγάλει από τη δύσκολη θέση την υφυπουργό Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου, αλλά και να βοηθήσει τους δημοσιογράφους να αποφύγουν τις συνέπειες του «τυποκτόνου Νόμου», ήτοι την υποβολή μηνύσεων για την αποκάλυψη της λίστας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την ώρα που ο βουλευτής ετοιμαζόταν να ανέβει στο βήμα, μπήκε στην αίθουσα του Κουνοβουλίου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος κάθισε δίπλα του και συζήτησε μαζί του τόσο το περιεχόμενο της λίστας, όσο και την πρόθεσή του να δώσει στη δημοσιότητα κάποια από αυτά.

Ο Γ. Καρατζαφέρης, όμως, του ζήτησε να προχωρήσει στην αποκάλυψη όλων των παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στη λίστα της ΟΥΕΦΑ και να τη δώσει στη δημοσιότητα χωρίς να φοβηθεί το παραμικρό.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η υφυπουργός Πολιτισμού, ακολουθώντας την απόφαση της Κυβέρνησης, δεν είχε πρόθεση να δώσει τα παιχνίδια στη δημοσιότητα, ενώ είχε για αρκετή ώρα κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή.

Όπως είπε, μάλιστα, στην τοποθέτησή της, η συγκεκριμένη απόφαση είναι πράξη ευθύνης, αφού η Κυβέρνηση σέβεται τα προσωπικά δεδομένα, τη μυστικότητα της προανάκρισης, καθώς και το τεκμήριο αθωότητας.

Η δημοσιοποίηση, άλλωστε, της λίστα από τον Θανάση Πλεύρη προκάλεσε εκνευρισμό στο κυβερνητικό στρατόπεδο, με την κυρία Γκερέκου να λέει στον βουλευτή του ΛΑΟΣ ότι είναι δική του ευθύνη και εκείνον να την αποδέχεται.

Να θυμίσουμε, τέλος, ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη, έγινε στο πλαίσιο επερώτησης που είχε καταθέσει ο Θανάσης Πλεύρης στον αρμόδιο υπουργό για τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στις λίστες της ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά τα 27 παιχνίδια:

SUPERLEAGUE

Πανθρακικός-ΠΑΣ 1-2 (10/1/2010 - ελαφρώς ύποπτο)

Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 (14/3/2010 - ελαφρώς ύποπτο)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναργειακός-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 (30/8/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Αγροτικός Αστέρας-Καβάλα 0-3 (28/10/2009 - ύποπτο)

Καλλιθέα-Πανθρακικός (28/10/2009 - σοβαρά ύποπτο)

Β’ ΕΘΝΙΚΗ

Διαγόρας - Εθνικός 2-2 (1/2/2009 - διεφθαρμένο)

Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος 1-1 (2/2/2009 - ύποπτο)

Διαγόρας-Καλλιθέα 0-0 (7/3/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας 4-1 (14/2/2009 - άκρως διεφθαρμένο)

Ιωνικός - Ατρόμητος 0-1 (23/3/2009 - ύποπτο)

Καβάλα - Ηλυσιακός 2-0 (29/3/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ηλυσιακός - Εθνικός 3-2 (6/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Κέρκυρα-Καστοριά 1-2 (12/4/2009 - διεφθαρμένο)

Ιωνικός-Διαγόρας 1-0 (12/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Καβάλα - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (13/4/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ηλυσιακός - Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009 - διεφθαρμένο)

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0 (4/5/2009 - ελαφρώς ύποπτο)

Ολυμπιακός Βόλου-Ηλυσιακός 0-1 (4/5/2009 - δειφθαρμένο)

Εθνικός Αστέρας-Πιερικός 1-2 (15/11/2009 - σοβαρά ύποπτο)

Εθνικός-Καλαμάτα 1-0 (16/11/2009 - διεφθαρμένο)

Ολυμπιακός Βόλου-Εθνικός 2-0 (15/1/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Διαγόρας-Εθνικός Αστέρας 3-1 (17/1/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Ηλιούπολη-Δόξα Δράμας 1-1 (24/1/2010 - διεφθαρμένο)

Ηλιούπολη-Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (6/2/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Δόξα Δράμας - Καλαμάτα 3-1 (27/2/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Διαγόρας-Εθνικός 0-2 (7/3/2010 - σοβαρά ύποπτο)

Εθνικός Αστέρας - Ηλιούπολη 0-1 (14/3/2010 ελαφρώς ύποπτο)
Γιατι ειναι υποπτα  αυτα τα ματς πλην του αγωνα Κερκυρα-Καστορια 0-1 ολα τα υπολοιπα ειναι απολυτως φυσιολογικα!! :think: :think: :think: :think:

OP
OP
GIORGOSK

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Να σας πω και εγω το Πανιωνιος-Καβαλα που το ξεραμε ολοι απο τις κερκιδες οτι ηταν τουλαχιστον Χ.
Απλως δεν ξεραμε αν θα επαιρνε η Καβαλα 1 η 3 βαθμους.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Επισης ολα τα παιχνιδια του ΠΟΚ και του ΠΑΟΚ εντος εδρας.
Η Ουεφα αν δει κανενα βιντεο θα καταλαβει πως παιρνουν ολοκληρο πρωταθλημα αυτες οι ομαδες.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Η Ουεφα να κοιταξει ακομα το πεναλτυ που δοθηκε στο Νινακη στην Νεα Σμυρνη.
Επισης το κανονικο ακυρωμενο γκολ του Πανιωνιου στο παιχνιδι με τον Ολυμπιακο και το πεναλτυ που δεν δοθηκε.
Αυτο ηταν ματς ακρως διεφθαρμενο!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Το ματς Πανθρακικος -Πανιωνιος βρηκαν υποπτο.
Μεγαλη ανακαλυψη.
Παντως πισω απο πολλα ματς ακουγεται η Καβαλα και ο αθωος Ψωμιαδης!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
crazy.jpg

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τι να λεμε για Β Εθνικη ρε παιδια, ασσοι του 1,05 σ ολα τα μπαραζ παραμονης εχει ξαναγινει; Και αντε πες οτι η "διαφορα" των ομαδων ειναι τετοια (!), σα να παιζει η Μπαρτσελονα με τον Θρασυβουλα ενα πραγμα, οταν ομως πανε στην εδρα του αντιπαλου για τον Β' γυρο να δινει παλι ο ασσος 1,05;! Ξεφτιλα για να μη πω τιποτα χειροτερο!

OP
OP
GIORGOSK

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ξετυλίγεται το κουβάρι της "παράγκας" – “Μαύρα” εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο
-Το ΣΔΟΕ έρχεται να αποκαλύψει αυτά που όλοι υποπτεύονταν αλλά κανείς δεν ομολογούσε
- Υπόνοιες για πυραμίδα που λειτουργούσε για να στήνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες
- Στελέχη της ΕΠΟ, ποδοσφαιριστές, παράγοντες μεταξύ των καταθετών σε λογαριασμό γνωστού μάνατζερ

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
αστεια λιστα......ευγε στους ''μαγκες''  που τα βαζουν με το ''κατεστημενο''..

καμια αναφορα σε παιχνιδια μεγαλων ελληνικων ομαδων...απλα αστειο το ολο θεμα...
γελοιοτητες στο επακρο.....

OP
OP
GIORGOSK

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
Ξετυλίγεται το κουβάρι της "παράγκας" – “Μαύρα” εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο
-Το ΣΔΟΕ έρχεται να αποκαλύψει αυτά που όλοι υποπτεύονταν αλλά κανείς δεν ομολογούσε
- Υπόνοιες για πυραμίδα που λειτουργούσε για να στήνονται ποδοσφαιρικοί αγώνες
- Στελέχη της ΕΠΟ, ποδοσφαιριστές, παράγοντες μεταξύ των καταθετών σε λογαριασμό γνωστού μάνατζερ

για να δείτε τα αρωστάκια είστε εσείς οι οπαδοί που πέρα από την ομάδα σας δεν βλέπετε τίποτα.
Ούτε ένα σχόλιο για αυτό το ποστ, σαν να μην τρέχει τίποτα, τις παρωπίδες μπροστά στα μάτια και ``ζήτω ο θρύλος ο Βαζελος ο ΑΕΚ και ο Μπάοκ''...
Αν ήταν κανένα οπαδικό σχόλιο θα γεμίζατε 10 σελίδες με βρισιές...
Αλλά όχι μόνο εδω μέσα, ακούω και τα αθλητικά ραδιόφωνα και εκεί τα ίδια... και οι παραγωγοί κάνουν κοκοκο...

ΞΥΠΝΑΤΕ...

cliffburton7

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε όλα τα εντός έδρας του Διαγόρα που αναφέρονται ήμουν μέσα. Η αποδοκιμασία και το σφύριγμα πήγαινε σύννεφο... Ευτυχώς είχα διαρκείας και δεν έκλαψα τα λεφτά μου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
GIORGOSK

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
"Έγινε απόπειρα δωροδοκίας"

Ο Αλέξανδρος Κούγιας τοποθετήθηκε για την πολύκροτη υπόθεση που ταράζει τα νερά του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες ημέρες, ρίχνοντας φως σε σκοτεινές και άγνωστες, μέχρι πρότινος, λεπτομέρειες.
Ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξανδρος Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην οποία τοποθετήθηκε για την υπόθεση των περιβόητων κασετών που παρέδωσε στην Εισαγγελία, προχωρώντας σε τρομερές αποκαλύψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βαριές κατηγορίες, απόπειρα δωροδοκίας του Δαλούκα, αλλά και προσπάθεια... επαφής με τον διαιτητή της αναμέτρησης Μάκαμπι-Ολυμπιακός.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Αλέξανδρου Κούγια:

"Θέλω να σας εξηγήσω γιατί επέλεξα τη σημερινή ημέρα και το συγκεκριμένο τρόπο. Η σημερινή ημέρα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε ο γιος μου. Επέλεξα το σημείο αυτό λόγω της ιδιότητάς μου ως προέδρου της ομάδας της περιφέρειας και η οποία λόγω της ψυχρής επιλογής μιας εγκληματικής οργάνωσης, συνεχίζει - ενώ είναι το υγιέστερο ποδοσφαιρικό δημιούργημα, δε χρωστάει, έχει καταπληκτικό υλικό - να βολοδέρνει σε αυτό το βόθρο της Γ' Εθνικής μόνο και μόνο επειδή προωθούνται ομάδες στη Β' που θα αποτελέσουν τετράγωνα στο στοίχημα αλλά και για να μην μπω στη Superleague", προλόγισε ο κ. Κούγιας

"Τρομερό κύκλωμα"

"Τα στοιχεία που θα σας παραθέσω είναι δύο σελίδες. Είναι πιστή απομαγνητοφώνηση των 2 CD που έφτασαν στο γραφείο μου πριν 15 μέρες και που παρέδωσα το πρωί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, κ. Ράικου που ανταποκρίθηκε αμέσως. Στη συνέχεια έδωσα κατάθεση 2 ωρών στον κύριο Κορρέ.

Θέλω να σας μιλήσω για ένα τρομερό κύκλωμα που καθορίζει ποιοι διαιτητές θα παίξουν σε όλα τα πρωταθλήματα και ποιες ομάδες θα ανέβουν από την Γ' στην Β' και από την Β στην Α Εθνική.

Έκανα καταγγελίες γιατί στα τελευταία παιχνίδια της Παναχαϊκής οριζόντουσαν διαιτητές που μας κατακρεουργούσαν και πέρυσι χάσαμε την άνοδο για ένα βαθμό.

Όποιο και να είναι το κύκλωμα πιστεύω ότι θα πάψει να υπάρχει από σήμερα εκτός εάν δεν υπάρχει κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα. Θα πάψουν να υπάρχουν Μπέοι και Τσακογιάννηδες, αλλά και κάποιοι υπάλληλοι στην ΕΠΟ που έχουν μοναδικό τους μέλημα πώς θα στήνουν τα ματς ακόμη και στα περιφερειακά πρωταθλήματα. Για όλα αυτά έχω καταθέσει".

Σύντομη περίληψη του απομαγνητοφωνημένου υλικού

Εν συνεχεία ο κ. Κούγιας προχώρησε σε σύντομη περίληψη του απομαγνητοφωνημένου υλικού των κασετών.

"Ο κ. Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα δωροδοκίας στον κ. Δαλούκα πριν από τον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός. Πριν από τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε να πλησιάσει τον διαιτητή του αγώνα.

Μετά το αποτέλεσμα του αγώνα και τη συμπεριφορά του Ιταλού διαιτητή, ο κ. Μπέος διηγείται ότι συνάντησε τον Δαλούκα και τί του είπε. Το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά το τι προηγήθηκε του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο του αγώνα.

Ξέχασα να πω ότι πριν από το παιχνίδι αυτό (σ.σ. την προηγούμενη ημέρα), μπροστά στη γυναίκα του Δαλούκα, τον απείλησε ότι αν σφυρίξει όπως είχαν πει, θα έρθουν Ρώσοι Ρουμάνοι και Βούλγαροι.

Στο αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά το τι είπε μετά το ματς και το κορυφαίο αφορά στο κύκλωμα του στοιχήματος, ότι είναι ανεξέλεγκτο, λέγοντας ότι ο κόσμος δεν ξέρει πως θα αντιδράσει".

"Είχα να δω τον Πατέρα 10 χρόνια"

Για τη φημολογία ότι ο Πατέρας έδωσε τις κασέτες είπε:

"Είχα να δω τον κ. Πατέρα 10 χρόνια. Είμαι περήφανος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος. Όμως ήταν τύχη για μένα να μου ανατεθεί η υπεράσπιση του κ. Δαλούκα.

Θέλω να σας πω ότι αμέσως μόλις μου έστειλαν τις κασέτες το μυαλό μου πήγε στον κ. Πατέρα. Νόμιζα ότι με επέλεξε. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, τις παρέλαβαν 3 συνεργάτες μου, διέκοψα δικαστήριο, επικοινώνησα και πήγα στον Πατέρα. Αιφνιδιάστηκε..

Του είπα ότι έχω στα χέρια μου CD και του είπα ότι πιστεύω ότι μου τα έστειλε αυτός. Τις ακούσαμε μαζί. Του είπα ότι ως πρώην πρόεδρος της Superleague και του Παναθηναϊκού να κάνει μία συνέντευξη Τύπου. Δε μου έδωσε σαφή απάντηση αλλά η συμπεριφορά του με απογοήτευσε. Δεν έκανε τίποτα.

Πήγα στον κ. Πιλάβιο. Του είπα ότι γνωρίζω ότι υπάρχει και μία άλλη κασέτα που υπάρχει μία συνομιλία για το ίδιο θέμα. Αλλά και εκεί δεν έγινε τίποτα.

Είναι ήττα να μην το κάνει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟ ή της ΕΠΟ και να το κάνει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής".

Ακολουθεί το απομαγνητοφωνημένο υλικό

Η πρώτη κασέτα

Το είπε, το παραδέχεται ο Δαλούκας. Μίλησε με αυτόν και τα είχε συμφωνήσει αυτά. Όχι του είπα. Έχεις βγει εκτεθειμένος. Εγώ εκείνη την εποχή είμαι στην Ιταλία με την ομάδα μου.

Άκου να δεις, έχω μερικούς ανθρώπους, μήπως βρούμε άκρη. Τελικά μου είπε ότι είναι νέος διαιτητής, θέλει να κάνει καριέρα. Του είπα, Βαγγέλη; Ξέχασέ το, ψάξτο μόνος! Την Τετάρτη το βράδυ με παίρνει τηλέφωνο τρελαμένος. Μου λέει θα σου πω. Αυτό με τον Δαλούκα. Τρελάθηκα. Του λέω Βαγγέλη από που και ως που. Σκέφτεσαι να μη σε έπαιρνα;

Θέλω να σε δω ... Τι μαλακία έχεις κάνει; Πάω στο Βόλο. Το μ.... δεν πήρε τα λεφτά. Του λέω τελειώσαμε. Δε θέλω καλημέρα. Ξέρω πως χειρίζονται τα πράγματα. Ξέρεις τι θα έλεγα στον Βαγγέλη. Δώστου τα 200.000.

Η δεύτερη κασέτα

"H δεύτερη κασέτα είναι χειρότερη και αποκαλύπτει με τι ανθρώπους έχει μπλέξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακούστε τι λέει ο πιο πετυχημένος παράγοντας και εγώ ο αποτυχημένος δεν μπορώ να ανεβάσω την Παναχαϊκή".

Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Δε θέλω να κάνεις έγκλημα. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

Πάω στον Βόλο. Μπροστά στη γυναίκα του. Φεύγεις για Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό... Δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... Είσαι μουν...

Όταν τον πήρα στην Πολωνία του είπα μη με εκθέσεις γιατί θα έρθουν Ρώσοι Βούλγαροι Ρουμάνοι και δεν μπορώ να τους ελέγξω. Του είπα θα βγει κόσμος και δε θα μπορώ να βγω μπροστά".

Έκκληση στον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως

"Εγώ κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως, να το πάρει προσωπικά το θέμα. Τουλάχιστον 5.000.000 κόσμος. Βρίσκεται σε αδίστακτα χέρια από το 1996, από την πρώτη παράγκα".

Στη συνέχεια είπε: "Πουλάει προστασία. Ο επιτυχημένος, γιατί επιτυχημένος στην Ελλάδα είναι ο κακοποιός. Όπως έγινε με τον Κόκκαλη και την παράγκα, πουλάνε προστασία, τον παγιδεύουν και μετά τον εκβιάζουν. Κανονικά σε 5' από τώρα δεν πρέπει να υπάρχει η ΚΕΔ. Από εδώ και πέρα ο ρόλος μου τελείωσε. Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για αυτό το θέμα. Έχω την άποψη ότι σήμερα ο κόσμος κατάλαβε τα πάντα..."

Τέλος ανέφερε: "Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε ο κ. Δαλούκας. Είχε κάνει αίτημα στην ασφάλεια να τον προστατεύσουν. Σήμερα καταλαβαίνετε τι ήθελε να πει ο Αχιλλέας Μπέος.

Δεν δέχτηκα απειλές. Μέχρι τα ξημερώματα σημαντικοί άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου έκαναν τα πάντα για να μη δώσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Η δικαιοσύνη θα αξιοποιήσει τα στοιχεία. Γίνεται ανάκριση, είναι μυστική κι ελπίζω να αξιοποιηθεί".

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Όπως πάντα,πρωταγωνίστρια η ομάδα του ελληνικού Δημοσίου και ο εκάστοτε πρόεδρός της.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom