nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.209
- Πόντοι
- 1.106
Ούτε καν απαγόρευση δεν είναι... είναι σύσταση... Θα με μαλώνει ο μπάτσος?Τι νοημα εχει αυτη η απαγορευση ποιος θα κυκλοφορησει αυτες τις ωρες?
Ούτε καν απαγόρευση δεν είναι... είναι σύσταση... Θα με μαλώνει ο μπάτσος?Τι νοημα εχει αυτη η απαγορευση ποιος θα κυκλοφορησει αυτες τις ωρες?
Άσχετο αυτό που γράφεις το slide το διαβασες;Μα το άρθρο αναφέρει πως οι συστάσεις θα αφορούν άτομα πολυπληθών ομάδων που θα κάνουν μαζώξεις σε εξωτερικούς χώρους κι ΟΧΙ σε μεμονωμένες περιπτώσεις!
Γιατι έχει πέσει λογοκρισία..Η Alice Ayers γιατί δεν έχει θέμα στο bourdela?????????
Η Alice Ayers δεν έχει θέμα εδώ, πολύ απλά διότι έχει τηλέφωνα από κορόιδα της Μυκόνου και σκλάβους ποδολάγνους που τους ζητάει 50-70 ευρώ για να της γλύφουν τα πόδια και αυτή να παίζει με το κινητό της, μεγαλύτερη ξεφτίλα της Άνω Τούμπας......
Ναι ξέρω..η Χρύσα Chrysa Esther...χορεύτρια....
Ακομα και οι αμοιβαδες που δεν εχουν καν εγκεφαλο ποιο εξυπνες απο αυτους ειναι παντος η γκομενα οφειλω να πω οτι ειναι πολλη καλο μουνιΦαντάσου ότι αυτή έχει πιστούς ακόλουθους που πληρώνουν όπως είπες για να γλείφουν πόδια και να παίζει με το κινητό...τελικά είμαστε πολύ βόδια
Μουφα κανει η ειδηση ... Στις ειδησεις δεν το εχουν πειΑυστηρή σύσταση για περιορισμό μετακίνησης σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους 00.00 έως 06.00
Ποιος μπουρδελιαρης τη σκέφτηκε αυτή τη μαλάκια μπορεί να μου πει κάποιος;;;
Ακομα και οι αμοιβαδες που δεν εχουν καν εγκεφαλο ποιο εξυπνες απο αυτους ειναι παντος η γκομενα οφειλω να πω οτι ειναι πολλη καλο μουνι
Αυτες που βιζιταρουν τωρα?Η Alice Αyers ναι είναι πολύ δυνατό μουνί, η Chrysa Esther δεν λεει και πολλά
Αυτες που βιζιταρουν τωρα?
Εντάξει ρε, πέταξε άλλη μια μαλάκια ο κουλης... Μια που το είπε μια που το ξέχασε.
Να πω την αμαρτία μου και εγώ θα δεχόμουν για μια φορά να της γλείψω τα πόδια και να παίζει με το κινιτό της....όπως και να το κάνουμε η alice είναι πολύ δυνατό μουνέτο....αλλά για μία φορά έτσι? μη μας περάσουν και για τίποτα ανεγκέφαλουςΦαντάσου ότι αυτή έχει πιστούς ακόλουθους που πληρώνουν όπως είπες για να γλείφουν πόδια και να παίζει με το κινητό...τελικά είμαστε πολύ βόδια