Νέα

Αξυρισιά........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 917
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
καλα ρε παιδια την φαβοριτα την ξυριζω αν δεν κολαει οσο για το βαρος ενταξυ 1,80 υψος εχω και βαρος 105 κιλα δεν θελω να αδυνατισω ειμαι καλοφαγας

ρε κωλόχοντρε, έχουμε κρίση. Κάνε καμιά δίαιτα!

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
καλα ρε παιδια την φαβοριτα την ξυριζω αν δεν κολαει οσο για το βαρος ενταξυ 1,80 υψος εχω και βαρος 105 κιλα δεν θελω να αδυνατισω ειμαι καλοφαγας

στ' αρχιδια σου μαγκα, αν νιωθεις ανετος κρατα τα κιλα σου και ασε την πουστρα να σου λεει τισ μαλακιες της. και η φαβοριτα μια χαρα ειναι. παρε ενα τριμερ μην ξυριζεσαι απλα να τα κουρευεις. τα γενια απο ενα σημειο και μετα και μεταξυ 0,5 cm και 1,5  cm dδεν σε τρωνε.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στ' αρχιδια σου μαγκα, αν νιωθεις ανετος κρατα τα κιλα σου και ασε την πουστρα να σου λεει τισ μαλακιες της. και η φαβοριτα μια χαρα ειναι. παρε ενα τριμερ μην ξυριζεσαι απλα να τα κουρευεις. τα γενια απο ενα σημειο και μετα και μεταξυ 0,5 cm και 1,5  cm dδεν σε τρωνε.

ναι ρε φιλε την κουρευω την φαβοριτα δεν ειμαι σαν τον κοκκοτα ενοειτε ρε φιλε αλλα επειδη μεγαλωνουν γρηγορα τα γενια μου μετα απο μια βδομαδα γινονται περιππου 1,5 cm και εχω σγουρη τριχα και μαλακο δερμα και με τρωει απιστεφτα οποτε δεν βαριεσε σαπουνακι και ξυραφακι ασε που ενω ειμαι 27 χρονων με κανει και μοιαζω σαν 35αρης

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467

Επισκέπτης
ναι ρε φιλε την κουρευω την φαβοριτα δεν ειμαι σαν τον κοκκοτα ενοειτε ρε φιλε αλλα επειδη μεγαλωνουν γρηγορα τα γενια μου μετα απο μια βδομαδα γινονται περιππου 1,5 cm και εχω σγουρη τριχα και μαλακο δερμα και με τρωει απιστεφτα οποτε δεν βαριεσε σαπουνακι και ξυραφακι ασε που ενω ειμαι 27 χρονων με κανει και μοιαζω σαν 35αρης

Εδώ λες ότι είσαι το 1978 γενημμένος.... :tooth:

Επισκέπτης
κατσε κατω απο την μπαρα κι ετσι ναι ρε φιλε καλη φαση αν γουσταρεις αλλα προσεξε μην με ριξεις αποτομα και γκρεμοτσακιστω  :dancing: :dancing: :dancing:

Βασικά έχω 2 βίτσια....μου αρέσει να με κουβαλάνε γυναίκες ελαφρύτερες μου....αλλά και να κουβαλάω άνδρες βαρυτερούς μου :)

Επισκέπτης
Eχω μια μετακομιση να κανω, να κουβαλας καναπεδες γουσταρεις? Γιατι εγω με τιποτα, αν ειναι να βαλεις ενα χερακι...

Γενικά ότι είναι βαρύ :sunglasses:

ουτε μερικα χρονια να κρυψω δεν μπορω μα καλα που το βρηκες ρε παιχτη

Είμαι παλιά πουτάνα εγώ :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βασικά έχω 2 βίτσια....μου αρέσει να με κουβαλάνε γυναίκες ελαφρύτερες μου....αλλά και να κουβαλάω άνδρες βαρυτερούς μου :)
το πρωτο βιτσιο δεν το εχεις καταφερει ακομη.και με τα μυαλα που κουβαλας,ουτε προκειται.Ωριμασε ρε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom