You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ολοι ειναι καλυτεροι τωρα.σταματα τις υστεριες !!!!!!!!!παρτο χαμπαρι η αξυρισια αν του παει ειναι καυλα!Επαναφέρω το θέμα...γιατί η κατάσταση δεν υποφέρεται...
Κοιτάχτε τι βλακείες γράφουν....ειδικά για τον barlow....
Επισκέπτης
ολοι ειναι καλυτεροι τωρα.σταματα τις υστεριες !!!!!!!!!παρτο χαμπαρι η αξυρισια αν του παει ειναι καυλα!
Ειδικά άμα ο άλλος είναι ξανθός είναι που ΔΕΝ του πάει καθόλου μα ΚΑΘΟΛΟΥ..... ;)
Επισκέπτης
Και που'σαι λουκ.....κάποτε κάμποσες γκόμενες,έκοβαν φλέβες για άνδρες σαν τον Peter Andre όπως ήταν τότε....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε διαφωνω.δεν ειπα ποτε οτι οι κακογουστες κ οι σκατοφλωροι ειναι ειδος προς εξαφανιση.Και που'σαι λουκ.....κάποτε κάμποσες γκόμενες,έκοβαν φλέβες για άνδρες σαν τον Peter Andre όπως ήταν τότε....
Επισκέπτης
δε διαφωνω.δεν ειπα ποτε οτι οι κακογουστες κ οι σκατοφλωροι ειναι ειδος προς εξαφανιση.
Όχι και σκατόφλωροι,.......
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
νερντ!Όχι και σκατόφλωροι,.......
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
με συμπληρωνεις....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και ξυρισμενος και με μαλλι σαν αυτον που λεει ο κιθαραςμε συμπληρωνεις....
απτα πισωδρομα αγορια
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε πειραζει.γ σενα ο ερωτας μου ειναι γκαβος.και ξυρισμενος και με μαλλι σαν αυτον που λεει ο κιθαρας
απτα πισωδρομα αγορια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ε τι εγω θα ειμαι?παλι εγω ειμαι το μπαζο στην ιστορια;;;; :'(
με τετοια ομορφαδα που εχω?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
[size=30pt]ελεος.....[/size]ολοι ειναι καλυτεροι τωρα.σταματα τις υστεριες !!!!!!!!!παρτο χαμπαρι η αξυρισια αν του παει ειναι καυλα!
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Η αξυρισιά δεν είναι παγκόσμια τάση μόδας, είναι τάση μόδας στην Ελλάδα.. Αυτό άνετα το διαπιστώνει κανείς πχ αν δεις οποιονδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου του εξωτερικού η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών στις κερκίδες είναι πάντοτε ξυρισμένοι, το ίδιο ισχύει και στις ταινίες όπου σπάνια συναντάς κάποιον αξύριστο και όταν λέω αξύριστος δεν εννοώ 1-2-3 ημερών γένι, αλλά γένι βδομάδας και βάλε. Στην Ελλάδα κυρίως είναι τάση σε ηλικίες 19-30 και πιο έντονο στις μεγαλουπόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη (Στις επαρχιακές πόλεις πάλι δεν συναντάς πάρα πολλούς αξύριστους εκτός των φοιτητών). Προσωπικά το αξύριστο look μ'αρέσει μέχρι μέγεθος 2-3 ημερών, απλά οι περισσότεροι π αφήνουν μεγάλα γένια είναι μάλλον για να κρύψουν ατέλειες.. Πάντως για λόγους αρρενωπότητας είναι μαλακία διότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου κάνουν την αρρενωπότητα και όχι τα μούσια, άλλωστε τα μούσια πολλές φορές είναι και ο φερετζές του πούστη...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
[size=30pt]ελεος.....[/size]
χχχμμμ...καλα μ'επεισες.ε τι εγω θα ειμαι?
με τετοια ομορφαδα που εχω?