Νέα

Αξυρισιά........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 917
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
α ναι σωστά, εσύ είσαι 10αρης, δε σου χει έρθει ακόμα περίοδος

Ενώ εσύ,είσαι 9αρης (γεννημένος στις 09/11/01 ,τη μέρα που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι ΑΚΡΙΒΩΣ) και επειδή είσαι γενημένος σε αυτό το σημείο ,έχεις μια σπάνια πάθηση που ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ μόνο, μεγαλώνεις ανα δεκαετία....αλλά δεν έχεις πρόωρη γήρανση,δηλαδή να πεθάνεις νέος.....αλλά θα ζήσεις κανονικά όπως όλοι οι άνθρωποι,αλλά εμφανισιακά θα μοιάζεις επί 10...π.χ. στα 50 σου,θα μοιάζεις 500... ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ενώ εσύ,είσαι 9αρης (γεννημένος στις 09/11/01 ,τη μέρα που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι ΑΚΡΙΒΩΣ) και επειδή είσαι γενημένος σε αυτό το σημείο ,έχεις μια σπάνια πάθηση που ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ μόνο, μεγαλώνεις ανα δεκαετία....αλλά δεν έχεις πρόωρη γήρανση,δηλαδή να πεθάνεις νέος.....αλλά θα ζήσεις κανονικά όπως όλοι οι άνθρωποι,αλλά εμφανισιακά θα μοιάζεις επί 10...π.χ. στα 50 σου,θα μοιάζεις 500... ;)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ψιτ σουγαμωτομαγαζάκι...σου έχω γαμήσει το μαγαζάκι κιανονικότατα λέμε...και ξες με ποιον τρόπο :grin:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια δεν ξερω τι λετε εγω προσπαθησα να αφησω το λουκ το αξυριστο αλλα μετα απο 7 μερες γινομαι σαν παπας και με τρωνε αφανταστα τα γενια μου ασε που καθε 3 και λιγο ξυνομαι λες και εχω ψωρα οποτε τα παρατησα και καθε 3 μερες ξυριζομαιαπλα αφησα λιγο φαβοριτα παντως ολοι σχεδον αφηνουν μουσακι και καλα αξυριστοι και χυμα εγω δεν μπορω με τρωνε οποτε τα ξυριζω

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ρε παιδια δεν ξερω τι λετε εγω προσπαθησα να αφησω το λουκ το αξυριστο αλλα μετα απο 7 μερες γινομαι σαν παπας και με τρωνε αφανταστα τα γενια μου ασε που καθε 3 και λιγο ξυνομαι λες και εχω ψωρα οποτε τα παρατησα και καθε 3 μερες ξυριζομαιαπλα αφησα λιγο φαβοριτα παντως ολοι σχεδον αφηνουν μουσακι και καλα αξυριστοι και χυμα εγω δεν μπορω με τρωνε οποτε τα ξυριζω
1.ξυριστικη μηχανη.
2.φαβοριτα?????????????

Επισκέπτης
δοκιμασα και με ξυριστικη και παλι με τρωνε
ναι φαβοριτα μεχρι το τελος του αυτιου γιιατι δεν παει :think: :think: :think:

Στυλ Βοσκόπουλου; :think:

Κοίτα....επειδή σε άλλο θρεντ,είδα που έλεγες ότι είσαι παχύς....οπότε καταλαβαίνεις πόσο άσχημος δείχνεις με τη φαβορίτα....οπότε καλύτερα να τις ξυρίσεις ;)

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε φιλε αφου δεν κολαει θα την ξυρισω απλα σκεφτομαι οτι θα παραφενονται τα μαγουλα οποτε με την φαβοριτα κρυβονται λιγο

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα ρε φιλε αφου δεν κολαει θα την ξυρισω απλα σκεφτομαι οτι θα παραφενονται τα μαγουλα οποτε με την φαβοριτα κρυβονται λιγο
δε σε εχω δει...αλλα δεν παιζει αυτο που λες.το αντιθετο καταφερνεις.τραβας το βλεμμα εκει ακριβως που δεν θες.

Επισκέπτης

Ναι κρύβονται....αλλά δείχνεις άσχημο η χοντρή φαβορίτα....ακόμα και σε αδύνατο :S

Οπότε καλό είναι να χάσεις γύρω στα 10 κιλά....και να ξυρίσεις τη φαβορίτα

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Ναι κρύβονται....αλλά δείχνεις άσχημο η χοντρή φαβορίτα....ακόμα και σε αδύνατο :S

Οπότε καλό είναι να χάσεις γύρω στα 10 κιλά....και να ξυρίσεις τη φαβορίτα

για όλα έχεις λύσεις λουγκρητία!!! :2funny: :2funny: :2funny:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια την φαβοριτα την ξυριζω αν δεν κολαει οσο για το βαρος ενταξυ 1,80 υψος εχω και βαρος 105 κιλα δεν θελω να αδυνατισω ειμαι καλοφαγας

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
καλα ρε παιδια την φαβοριτα την ξυριζω αν δεν κολαει οσο για το βαρος ενταξυ 1,80 υψος εχω και βαρος 105 κιλα δεν θελω να αδυνατισω ειμαι καλοφαγας

ρε εσύ είσαι χοντρός! :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
για όλα έχεις λύσεις λουγκρητία!!! :2funny: :2funny: :2funny:
:uglystupid:

αμα δε θες γουστο σου κ καπελο σου φιλε.
και αμα γουσταρεις πανω σου φαβοριτα κρατα την.
στα @@ σου.

τα κιλα γ την υγεια σου μονο.γ τπτ αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom