LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Δε νομίζω να έχουμε 15αρηδες εδώ μέσα,για να έχουμε σημάδια από ακμή
α ναι σωστά, εσύ είσαι 10αρης, δε σου χει έρθει ακόμα περίοδος
Δε νομίζω να έχουμε 15αρηδες εδώ μέσα,για να έχουμε σημάδια από ακμή
φου και φου. Έλα πες με γκέυ, συνηθισμένο το βουνό
Ενώ εσύ,είσαι 9αρης (γεννημένος στις 09/11/01 ,τη μέρα που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι ΑΚΡΙΒΩΣ) και επειδή είσαι γενημένος σε αυτό το σημείο ,έχεις μια σπάνια πάθηση που ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ μόνο, μεγαλώνεις ανα δεκαετία....αλλά δεν έχεις πρόωρη γήρανση,δηλαδή να πεθάνεις νέος.....αλλά θα ζήσεις κανονικά όπως όλοι οι άνθρωποι,αλλά εμφανισιακά θα μοιάζεις επί 10...π.χ. στα 50 σου,θα μοιάζεις 500... ;)
Ενώ εσύ,είσαι 9αρης (γεννημένος στις 09/11/01 ,τη μέρα που έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι ΑΚΡΙΒΩΣ) και επειδή είσαι γενημένος σε αυτό το σημείο ,έχεις μια σπάνια πάθηση που ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ μόνο, μεγαλώνεις ανα δεκαετία....αλλά δεν έχεις πρόωρη γήρανση,δηλαδή να πεθάνεις νέος.....αλλά θα ζήσεις κανονικά όπως όλοι οι άνθρωποι,αλλά εμφανισιακά θα μοιάζεις επί 10...π.χ. στα 50 σου,θα μοιάζεις 500... ;)
μας επεισες!!!Aυτά για τώρα και για πάντα από έναν επισκέπτη που πέρασε και τυχαία, είδε το thread και το post σου
Ψιτ σουγαμωτομαγαζάκι...σου έχω γαμήσει το μαγαζάκι κιανονικότατα λέμε...και ξες με ποιον τρόπο
1.ξυριστικη μηχανη.ρε παιδια δεν ξερω τι λετε εγω προσπαθησα να αφησω το λουκ το αξυριστο αλλα μετα απο 7 μερες γινομαι σαν παπας και με τρωνε αφανταστα τα γενια μου ασε που καθε 3 και λιγο ξυνομαι λες και εχω ψωρα οποτε τα παρατησα και καθε 3 μερες ξυριζομαιαπλα αφησα λιγο φαβοριτα παντως ολοι σχεδον αφηνουν μουσακι και καλα αξυριστοι και χυμα εγω δεν μπορω με τρωνε οποτε τα ξυριζω
1.ξυριστικη μηχανη.
2.φαβοριτα?????????????
δοκιμασα και με ξυριστικη και παλι με τρωνε
ναι φαβοριτα μεχρι το τελος του αυτιου γιιατι δεν παει
δε σε εχω δει...αλλα δεν παιζει αυτο που λες.το αντιθετο καταφερνεις.τραβας το βλεμμα εκει ακριβως που δεν θες.καλα ρε φιλε αφου δεν κολαει θα την ξυρισω απλα σκεφτομαι οτι θα παραφενονται τα μαγουλα οποτε με την φαβοριτα κρυβονται λιγο
καλα ρε φιλε αφου δεν κολαει θα την ξυρισω απλα σκεφτομαι οτι θα παραφενονται τα μαγουλα οποτε με την φαβοριτα κρυβονται λιγο
Ναι κρύβονται....αλλά δείχνεις άσχημο η χοντρή φαβορίτα....ακόμα και σε αδύνατο :S
Οπότε καλό είναι να χάσεις γύρω στα 10 κιλά....και να ξυρίσεις τη φαβορίτα
καλα ρε παιδια την φαβοριτα την ξυριζω αν δεν κολαει οσο για το βαρος ενταξυ 1,80 υψος εχω και βαρος 105 κιλα δεν θελω να αδυνατισω ειμαι καλοφαγας
για όλα έχεις λύσεις λουγκρητία!!!
αμα δε θες γουστο σου κ καπελο σου φιλε.καλα ρε παιδια την φαβοριτα την ξυριζω αν δεν κολαει οσο για το βαρος ενταξυ 1,80 υψος εχω και βαρος 105 κιλα δεν θελω να αδυνατισω ειμαι καλοφαγας