καλα εκανες τυπε ησουν πιο μαγκας
για αυτο
Π.Σ ετσι θα λεω απο δω και περα... και θα γλιτωνω θα με αφηνετε ησυχο![]()
Ακομα εδω εισαι ? αντε μαλακια και υπνο
![Mrs Booty :booty: :booty:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_booty.gif)
καλα εκανες τυπε ησουν πιο μαγκας
για αυτο
Π.Σ ετσι θα λεω απο δω και περα... και θα γλιτωνω θα με αφηνετε ησυχο![]()
εν τω μεταξυ σχολιαζουν το γουστο μας αντρες που θα γαμουσαν την μυλωνα την ταλατα την λασκαρη την νικολετα κ ελινα και αλλους εμετους;!![]()
![]()
![]()
Κάτσε ρε φίλε....δηλαδή εσύ όπως λες,ήσουν επισκέπτης,διάβασες το θρεντ και έκανες νικ "lougrasximitia",για να την πεις στη λουκ,είσαι καλύτερος νομίζεις;;;
Θέλω να πιστεύω ότι είσαι κλώνος....αλλιώς είσαι εντελώς για τον πούτσο
Έπειτα....είπε τη Λάσκαρη σκέτο,δεν είπε την ΕΥΑ Λάσκαρη οπότε μπορεί να εννοούσε τη Ζωή Λάσκαρη
Έπειτα σχετικά με τις διαφορές της Εύας και της Λουκ....
λες
Άσπρο - Μαύρο
Νύχτα - Μέρα
Ενώ το Μαύρο αντιστοιχεί στη νύχτα και το Άσπρο στη μέρα.....τα έβαλες ανάποδα
Έπειτα τη Νύχτα την έβαλες πρώτη,σαν να εννοείς ότι τη θεωρείς καλύτερη από τη μέρα....θες να μας πείσεις,ότι είσαι τύπος της νύχτας και αλάνι;
Αυτά![]()
Εσυ εχεις να δεις μουνι απο οταν γεννηθηκες.
Εσυ εχεις να δεις μουνι απο οταν γεννηθηκες.
Δεν εξοντώνονται τόσο εύκολα ρε man αυτές οι κατσαρίδες.Απ'όσες αναφέρεις ΜONO την *** ΕΎΑ * ΛΑΣΚAΡH *** την Απόλυτη SUPER-SEXY Ελληνίδα γνωρίζω ! ! !
Τις υπόλοιπες Δεν τις ξέρω, ούτε έχω ακούσει ποτε γί' αυτές.
Πάντως η ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα μεταξύ της ΛΑΣΚAΡHΣ της Κουκλάρας και τα σιχαμένα μούτρα σου
(και το γεροντοκορικο , αγαμητο , αηδιαστικό σώμα σου) είναι σαν :
Χρυσαφι - Σκατά
Ferrari - Lada
Aσπρο - Μαύρο
Switzerland - Uganda
Νύχτα - Μέρα
Καύλα - Εμετός
ΤΑ ΠAΝΤΑ - ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ
Aντρες που σφάζονται - Aντρες που σε κλάνουνε
Παρόλα αυτά είμαι Σίγουρος ότι κι εσύ η ίδια την βρίσκεις την Εύα Λασκάρη ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ και φυσικά SUPER-SEXY !!!!!
Απλά επειδή εκείνη είναι το ακριβώς ΑΝΤΊΘΕΤΟ από εσένα, Tην ΖΗΛΕΎΕΙΣ επειδή το 99% των αντρών θα έδινε τα ΠAΝΤΑ
για να πάει μαζί της (το 1% είναι πούστης) ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚA (γί'αυτό λύσσας)
Eνώ μαζί σου ΔΕΝ έρχεται απολύτως ΚΑΝΈΝΑΣ ακόμα και αν τον πλήρωνες![]()
![]()
![]()
![]()
(είσαι μια άσχημη αγαμητη σιχαμένη δυστυχισμένη internetovia Κομπλεξική ---ΖΗΛΙAΡΑ----- και το ξέρεις παρα πολύ καλά μέσα σου)
Aυτά για τώρα και για πάντα από έναν επισκέπτη που πέρασε και τυχαία, είδε το thread και το post σου και άνοιξε λογαριασμό μιας χρήσης για να εξοντώσει ένα τρισάθλιo σίχαμα που δεν αξίζει να αναπνέει και που ΖΗΛΕΎΕΙ ότι ωραίο υπάρχει στον κόσμο.
Βράσε στο ζουμί σου
Χαλια Κόρη...
Μαύρη Κόρη...
Είσαι Μια... Γ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Κ Ό Ρ Η
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απ'όσες αναφέρεις ΜONO την *** ΕΎΑ * ΛΑΣΚAΡH *** την Απόλυτη SUPER-SEXY Ελληνίδα γνωρίζω ! ! !
Τις υπόλοιπες Δεν τις ξέρω, ούτε έχω ακούσει ποτε γί' αυτές.
Πάντως η ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα μεταξύ της ΛΑΣΚAΡHΣ της Κουκλάρας και τα σιχαμένα μούτρα σου
(και το γεροντοκορικο , αγαμητο , αηδιαστικό σώμα σου) είναι σαν :
Χρυσαφι - Σκατά
Ferrari - Lada
Aσπρο - Μαύρο
Switzerland - Uganda
Νύχτα - Μέρα
Καύλα - Εμετός
ΤΑ ΠAΝΤΑ - ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ
Aντρες που σφάζονται - Aντρες που σε κλάνουνε
Παρόλα αυτά είμαι Σίγουρος ότι κι εσύ η ίδια την βρίσκεις την Εύα Λασκάρη ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ και φυσικά SUPER-SEXY !!!!!
Απλά επειδή εκείνη είναι το ακριβώς ΑΝΤΊΘΕΤΟ από εσένα, Tην ΖΗΛΕΎΕΙΣ επειδή το 99% των αντρών θα έδινε τα ΠAΝΤΑ
για να πάει μαζί της (το 1% είναι πούστης) ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚA (γί'αυτό λύσσας)
Eνώ μαζί σου ΔΕΝ έρχεται απολύτως ΚΑΝΈΝΑΣ ακόμα και αν τον πλήρωνες![]()
![]()
![]()
![]()
(είσαι μια άσχημη αγαμητη σιχαμένη δυστυχισμένη internetovia Κομπλεξική ---ΖΗΛΙAΡΑ----- και το ξέρεις παρα πολύ καλά μέσα σου)
Aυτά για τώρα και για πάντα από έναν επισκέπτη που πέρασε και τυχαία, είδε το thread και το post σου και άνοιξε λογαριασμό μιας χρήσης για να εξοντώσει ένα τρισάθλιo σίχαμα που δεν αξίζει να αναπνέει και που ΖΗΛΕΎΕΙ ότι ωραίο υπάρχει στον κόσμο.
Βράσε στο ζουμί σου
Χαλια Κόρη...
Μαύρη Κόρη...
Είσαι Μια... Γ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Κ Ό Ρ Η
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαΚάτσε ρε φίλε....δηλαδή εσύ όπως λες,ήσουν επισκέπτης,διάβασες το θρεντ και έκανες νικ "lougrasximitia",για να την πεις στη λουκ,είσαι καλύτερος νομίζεις;;;
Θέλω να πιστεύω ότι είσαι κλώνος....αλλιώς είσαι εντελώς για τον πούτσο
Έπειτα....είπε τη Λάσκαρη σκέτο,δεν είπε την ΕΥΑ Λάσκαρη οπότε μπορεί να εννοούσε τη Ζωή Λάσκαρη
Έπειτα σχετικά με τις διαφορές της Εύας και της Λουκ....
λες
Άσπρο - Μαύρο
Νύχτα - Μέρα
Ενώ το Μαύρο αντιστοιχεί στη νύχτα και το Άσπρο στη μέρα.....τα έβαλες ανάποδα
Έπειτα τη Νύχτα την έβαλες πρώτη,σαν να εννοείς ότι τη θεωρείς καλύτερη από τη μέρα....θες να μας πείσεις,ότι είσαι τύπος της νύχτας και αλάνι;
Αυτά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
λουκ σταματα δεν αντεχω αλλο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τα γελια πηγαιναν σε σενα (η πρωτη σειρα)δεν είμαι η λουκ ρε :S
τα γελια πηγαιναν σε σενα (η πρωτη σειρα)
και μετα μιλησα στη λουκ
εσυ ξερω ποιος εισαι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok...tell diomidis to take care of his horsesok my friend, sorry I misunderstood![]()
Tι να το κάνει το μουνί αυτό το λάθος της φύσης ρε man ?
Μια φορα πέρασε μέσω αυτού από ατύχημα που προηγήθηκε πριν από 7 μήνες* και από εκεί και πέρα μεγάλωσε (όσο μπορούσε)
με φλωρικα κόλπα και πούστικα παιχνίδια...
Το μαλακηστηρακι για να μισεί τα γενια σημαίνει ότι στο GAY προσωπάκι του Δεν φύτρωσαν ποτε
*εφταμηνίτικο είναι το έκτρωμα
btw αξυρισιά rules
Όξω τα φλωράκια με το δέρμα μωρού![]()