Νέα

Αξυρισιά........ΕΛΕΟΣ!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 917
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lougrasximitia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εν τω μεταξυ σχολιαζουν το γουστο μας αντρες που θα γαμουσαν την μυλωνα την ταλατα την λασκαρη την νικολετα κ ελινα και αλλους εμετους;! :2funny: :2funny: :2funny:

Απ'όσες αναφέρεις ΜONO την *** ΕΎΑ * ΛΑΣΚAΡH *** την Απόλυτη SUPER-SEXY Ελληνίδα γνωρίζω ! ! !

Τις υπόλοιπες Δεν τις ξέρω, ούτε έχω ακούσει ποτε γί' αυτές.

Πάντως η ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα μεταξύ της ΛΑΣΚAΡHΣ της Κουκλάρας και τα σιχαμένα μούτρα σου
(και το γεροντοκορικο , αγαμητο , αηδιαστικό σώμα σου) είναι σαν :

Χρυσαφι - Σκατά

Ferrari - Lada

Aσπρο - Μαύρο

Switzerland - Uganda

Νύχτα - Μέρα

Καύλα - Εμετός

ΤΑ ΠAΝΤΑ - ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ

Aντρες που σφάζονται - Aντρες που σε κλάνουνε  :2funny:

Παρόλα αυτά είμαι Σίγουρος ότι κι εσύ η ίδια την βρίσκεις την Εύα Λασκάρη ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ και φυσικά SUPER-SEXY !!!!!
Απλά επειδή εκείνη είναι το ακριβώς ΑΝΤΊΘΕΤΟ από εσένα, Tην ΖΗΛΕΎΕΙΣ επειδή το 99% των αντρών θα έδινε τα ΠAΝΤΑ
για να πάει μαζί της (το 1% είναι πούστης) ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚA (γί'αυτό λύσσας)
Eνώ μαζί σου ΔΕΝ έρχεται απολύτως ΚΑΝΈΝΑΣ ακόμα και αν τον πλήρωνες   :uglystupid: :jerking: :uglystupid: :jerking: :uglystupid:
(είσαι μια άσχημη αγαμητη σιχαμένη δυστυχισμένη internetovia Κομπλεξική ---ΖΗΛΙAΡΑ----- και το ξέρεις παρα πολύ καλά μέσα σου)

Aυτά για τώρα και για πάντα  από έναν επισκέπτη που πέρασε και τυχαία, είδε το thread και το post σου και άνοιξε λογαριασμό μιας χρήσης για να εξοντώσει ένα τρισάθλιo σίχαμα που δεν αξίζει να αναπνέει και που ΖΗΛΕΎΕΙ ότι ωραίο υπάρχει στον κόσμο.
Βράσε στο ζουμί σου  :birdman:

Χαλια Κόρη...

Μαύρη Κόρη...

Είσαι Μια...  Γ Ε Ρ Ο Ν Τ Ο Κ Ό Ρ Η

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κάτσε ρε φίλε....δηλαδή εσύ όπως λες,ήσουν επισκέπτης,διάβασες το θρεντ και έκανες νικ "lougrasximitia",για να την πεις στη λουκ,είσαι καλύτερος νομίζεις;;; :uglystupid:

Θέλω να πιστεύω ότι είσαι κλώνος....αλλιώς είσαι εντελώς για τον πούτσο

Έπειτα....είπε τη Λάσκαρη σκέτο,δεν είπε την ΕΥΑ Λάσκαρη οπότε μπορεί να εννοούσε τη Ζωή Λάσκαρη :birdman:

Έπειτα σχετικά με τις διαφορές της Εύας και της Λουκ....

λες

Άσπρο - Μαύρο

Νύχτα - Μέρα

Ενώ το Μαύρο αντιστοιχεί στη νύχτα και το Άσπρο στη μέρα.....τα έβαλες ανάποδα :uglystupid:

Έπειτα τη Νύχτα την έβαλες πρώτη,σαν να εννοείς ότι τη θεωρείς καλύτερη από τη μέρα....θες να μας πείσεις,ότι είσαι τύπος της νύχτας και αλάνι; :birdman:

Αυτά :birdman:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κάτσε ρε φίλε....δηλαδή εσύ όπως λες,ήσουν επισκέπτης,διάβασες το θρεντ και έκανες νικ "lougrasximitia",για να την πεις στη λουκ,είσαι καλύτερος νομίζεις;;; :uglystupid:

Έπειτα....είπε τη Λάσκαρη σκέτο,δεν είπε την ΕΥΑ Λάσκαρη οπότε μπορεί να εννοούσε τη Ζωή Λάσκαρη :birdman:

λες

Άσπρο - Μαύρο

Νύχτα - Μέρα

Ενώ το Μαύρο αντιστοιχεί στη νύχτα και το Άσπρο στη μέρα.....τα έβαλες ανάποδα :uglystupid:

Έπειτα τη Νύχτα την έβαλες πρώτη,σαν να εννοείς ότι τη θεωρείς καλύτερη από τη μέρα....θες να μας πείσεις,ότι είσαι τύπος της νύχτας και αλάνι; :birdman:

Εσυ εχεις να δεις μουνι απο οταν γεννηθηκες.

Vlakaman2

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ εχεις να δεις μουνι απο οταν γεννηθηκες.

Tι να το κάνει το μουνί αυτό το λάθος της φύσης ρε man ?  
Μια φορα πέρασε μέσω αυτού από ατύχημα που προηγήθηκε πριν από 7 μήνες* και από εκεί και πέρα μεγάλωσε (όσο μπορούσε)
με φλωρικα κόλπα και πούστικα παιχνίδια...
Το μαλακηστηρακι για να μισεί τα γενια σημαίνει ότι στο GAY προσωπάκι του Δεν φύτρωσαν ποτε  :helpplea:

*εφταμηνίτικο είναι το έκτρωμα

Vlakaman2

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Απ'όσες αναφέρεις ΜONO την *** ΕΎΑ * ΛΑΣΚAΡH *** την Απόλυτη SUPER-SEXY Ελληνίδα γνωρίζω ! ! !

Πάντως η ΥΠΕΡΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα μεταξύ της ΛΑΣΚAΡHΣ της Κουκλάρας και τα σιχαμένα μούτρα σου

Χρυσαφι - Σκατά

Ferrari - Lada

Aσπρο - Μαύρο

Switzerland - Uganda

Νύχτα - Μέρα

Καύλα - Εμετός

ΤΑ ΠAΝΤΑ - ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ

Παρόλα αυτά είμαι Σίγουρος ότι κι εσύ η ίδια την βρίσκεις την Εύα Λασκάρη ΠΑΝΈΜΟΡΦΗ και φυσικά SUPER-SEXY !!!!!
Απλά επειδή εκείνη είναι το ακριβώς ΑΝΤΊΘΕΤΟ από εσένα, Tην ΖΗΛΕΎΕΙΣ επειδή το 99% των αντρών θα έδινε τα ΠAΝΤΑ
για να πάει μαζί της (το 1% είναι πούστης) ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚA (γί'αυτό λύσσας)
Eνώ μαζί σου ΔΕΝ έρχεται απολύτως ΚΑΝΈΝΑΣ ακόμα και αν τον πλήρωνες   :uglystupid: :jerking: :uglystupid: :jerking: :uglystupid:
(είσαι μια άσχημη αγαμητη σιχαμένη δυστυχισμένη internetovia Κομπλεξική ---ΖΗΛΙAΡΑ----- και το ξέρεις παρα πολύ καλά μέσα σου)

Aυτά για τώρα και για πάντα  από έναν επισκέπτη που πέρασε και τυχαία, είδε το thread και το post σου και άνοιξε λογαριασμό μιας χρήσης για να εξοντώσει ένα τρισάθλιo σίχαμα που δεν αξίζει να αναπνέει και που ΖΗΛΕΎΕΙ ότι ωραίο υπάρχει στον κόσμο.

Χαλια Κόρη...

Μαύρη Κόρη...

Δεν εξοντώνονται τόσο εύκολα ρε  man αυτές οι κατσαρίδες.

Χαλάρωσε ! Τέτοιες καταστάσεις έχω δει παρα πολλές φορες.
Έχω ακούσει από κάποια σαν την Ελένη Λουκά να  αποκαλεί την Sklenarikova  "Απαίσια"
Τα μπάζα είναι και συμπλεγματικά και Ζηλιάρικα - STANDARD !
Εσύ το μονο που μπορείς να κανεις εδώ είναι να την πληγώσεις για εκατομμυριοστή φορα λέγοντας της
την αλήθεια που την πονάει και την τσούζει.
Αλλα και πάλι τι σε νοιάζει ?
Aσε να την  πληγώνει ο καθρέφτης και όλοι οι οι άλλοι στην έξω "ζωή" της

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

Χρυσαφι - Σκατά

Ferrari - Lada

Aσπρο - Μαύρο

Switzerland - Uganda

Νύχτα - Μέρα

Καύλα - Εμετός

ΤΑ ΠAΝΤΑ - ΤΟ ΤΊΠΟΤΑ

Χαλια Κόρη...

Μαύρη Κόρη...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

λες

Άσπρο - Μαύρο

Νύχτα - Μέρα

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Tι να το κάνει το μουνί αυτό το λάθος της φύσης ρε man ?  
Μια φορα πέρασε μέσω αυτού από ατύχημα που προηγήθηκε πριν από 7 μήνες* και από εκεί και πέρα μεγάλωσε (όσο μπορούσε)
με φλωρικα κόλπα και πούστικα παιχνίδια...
Το μαλακηστηρακι για να μισεί τα γενια σημαίνει ότι στο GAY προσωπάκι του Δεν φύτρωσαν ποτε  :helpplea:

*εφταμηνίτικο είναι το έκτρωμα

vlakaman2 = Kman

lougrasximitia =  loukritia!

Τόσο σάπιος είσαι βρε κωλόγερε....... :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342