loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
βασικα μοντελο,που κ που ηθοποιος ,μεγαλη σχεση της σοφια λορεν ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....
βασικα μοντελο,που κ που ηθοποιος ,μεγαλη σχεση της σοφια λορεν ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....
Πολυτάλαντος όπως πολλοί στην Ελλάδα άλλωστε!!!βασικα μοντελο,που κ που ηθοποιος ,μεγαλη σχεση της σοφια λορεν ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....
ουρσουλα αντρες σορρυ!!!λορεν λαθος ειναι.
Άντε φύγε,μην σε κρατάμε!!!ουρσουλα αντρες σορρυ!!!λορεν λαθος ειναι.
ναι το αλλαξα!!
Όσο περνάει ο καιρός οι γυναίκες ομορφαίνουν......με τους άνδρες όμως τι σκατά γίνετε;;;
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει της μόδας αυτό το πανηλίθιο στυλ,με το κοντό μαλλί και την αξυρισιά λες και είσαι γύφτος που πουλάει σώβρακα στη λαϊκή
Έλεος δηλαδή....βλέπεις νέα παιδιά 20-22 ετών να βγαίνουν έτσι.....και φαίνονται σαν να έιναι 30 και βάλε...δηλαδή ήμαρτον....αν αυτό είναι μόδα εμένα να με χέσεις
Πριν 10 χρόνια ήταν πιο γαμάτη η μόδα με το όρθιο μαλλί-πρόκες,με ανταύγιες....και φυσικά ούτε ίχνος τρίχας στο πρόσωπο!!!!
Όπως επίσης γαμάτο ήταν και το μαλλί αλά Nick Carter των Backstreet Boys ;)
Και φυσικά εννοείται χωρίς τρίχα......δηλαδή ΕΛΕΟΣ με αυτό το στυλ..... καλύτερα να αφήσει μουστάκι,παρά αυτή την αηδία....
ποιοι μενουμε και φευγετε ?
ποιοι μενουμε και φευγετε ?
Και εγω ρε τυπε ....εδωΈμεινα εγώ και θα μείνω για πολύ ακόμα...
7 το απόγευμα σηκώθηκα όπως καταλαβαίνεις
http://[URL unfurl="true"]www.karagiozismuseum.gr/figoures/images/morfonios.jpg[/img[/URL]]
πρόσεχε μη σε περιλάβει ο
[img]http://[URL unfurl="true"]www.karagkiozis.com/char_mparmpa.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Ο Τσόλιας Πσόλιας λες; :tooth:
Και εγω ρε τυπε ....εδω
ρε τυπε εγω στην ηλικια σου γαμουσα γαιδουρα στην ανηφορα.... που υπνος...εγω σηκωθηκα 10 τυποι και χθες ειχα κοιμηθει
στις 4
Οποτε σε λιγο παω να την πεσω.
Με υγεια ...σε ολους.Αφιστε της τρίχες.... χριστούγενα ειναι..
Χρονια πολλα...............
ρε τυπε εγω στην ηλικια σου γαμουσα γαιδουρα στην ανηφορα.... που υπνος...