Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
επισης θελω εναν λογο που τον χωρισες αν ηταν δικη σου αποφαση!!!![]()
αστο στελνω πμ
επισης θελω εναν λογο που τον χωρισες αν ηταν δικη σου αποφαση!!!![]()
Έλα μοιάζουνε λιγάκι...την τυχη μου!!!!ερρικος πετιλον!!!ασχετος με κλουνει
συμφωνω!!!!Για 42αρης είσαι πολύ κουλ![]()
Tnx...Για 42αρης είσαι πολύ κουλ![]()
δε θελω να μαθω αγαπη...ηθελα να καταληξω στο οτι δε χωριζουμε τετοια κομματια!!!!αστο στελνω πμ
Φυσικότατο...Για 42αρης είσαι πολύ κουλ![]()
αχ σκασε!Έλα μοιάζουνε λιγάκι...
Τί επαγγέλεται ετούτος ο Ερρικος Πετιλον ,μοντέλο,ατάλαντος ηθοποιός,νταβατζής(ψευτομάνατζερ);;;![]()
Καλά μην μου λες θα googlάρω!!!αχ σκασε!
ο σερβεταλης γ μενα ειναι ηθοποιαρα!!!
κ σε φατσα γουσταρω τρελα...
το ιδιο κ ο λεμπεσοπουλος.απιστευτη γοητεια.
Oxi re kefalonia....arxidia pesame sthn krisi..καινουργιο μαγαζι δουλεψαμε ενα χρονο..και μετα με την κριση γαμηθηκαμε....συμφωνω!!!!
σινερμαν????το μαγαζι σαλονικα το χεις?!
αντε...πιτσιρικο...Καλά μην μου λες θα googlάρω!!!![]()
συγκατοικο,,αδερφο,κολλητο....ολα...Θα ήθελες όμως να έχεις τον Λάζαρο για συγκάτοικο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολοι ετσι ειναι φιλε...και χειροτερα...Oxi re kefalonia....arxidia pesame sthn krisi..καινουργιο μαγαζι δουλεψαμε ενα χρονο..και μετα με την κριση γαμηθηκαμε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άρθρα για ναρκωτικά κ συμμετοχή σε τσόντα του Sirinaki βρίσκω...εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι επαγγέλεται!!!αντε...πιτσιρικο...
εισοδηματιας.Αρθρά για ναρκωτικά κ συμμετοχή σε τσόντα του Sirinaki βρίσκω...εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι επαγγέλεται!!!![]()
Φυσικότατο...
Ο άντρας δεν γερνάει ωριμάζει,η γυναίκα γερνάει!!!![]()
Επιχειρήσεις πράσινης ανάπτυξης εεεε;;;εισοδηματιας.![]()
![]()
![]()
ciao κότα καλές γιορτές!!!παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!καλες γιορτες να εχετε με μπολικη υγεια αγαπη και χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οταν βρω νετ θα ξαναμπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λοβ γιου!!!!
σε 5'φευγω αλλα ειπα να ευχηθω!!!![]()
βασικα μοντελο,που κ που ηθοποιος ,μεγαλη σχεση της σοφια λορεν ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ....Επιχειρήσεις πράσινης ανάπτυξης εεεε;;;
ciao κότα καλές γιορτές!!!![]()