FrischgeduschT
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2020
- Like
- 136
- Πόντοι
- 1
Παρ'οτι σύμφωνα με τις περισσότερες απόψεις διαφαίνεται ότι δεν αξίζει, εγω πιστεύω οτι σε πάντα υπάρχει χώρος για κατι διαφορετικό . Απλώς εσυ, εγω, δεν ξέρουμε πιο ειναι αυτό.
Θα το μάθουμε, όταν δούμε την επιτυχία, την επιτυχημένη ιδέα, στην εστίαση, στο εμποριο, στον πρωτογενή τομέα κλπ..
Έπειτα τι σημαίνει εστίαση;
Εστίαση είναι το λιγδιάρικο σουβλατζίδικο στην γωνία, εστίαση είναι και ο ψαγμένος "Παράξενος " που διαλέγει και κοβει το κρέας μόνος του και δίνει μονο σουβλάκι και τρώει ολη η Λαρισα ..
Χώρος και κέρδος υπάρχει πάντα για το σωστό concept , που εμπεριέχει πολύ περισσότερα απο την ιδέα.
Υπάρχουν όμως κάποια βασικά.
Μακριά απο τραπέζια. Μακριά απο πάγια. Η ταμειακή μηχανή πρέπει να παίζει 'μουσική'.
Κλείνω με το πιο δύσκολο, για μένα.
Έλεγα στον γιό μου παλιά, το δυσκολότερο πάντα εν Ελλάδι η χρηματοδότηση.
Τώρα το δυσκολότερο είναι να βρείς προσωπικό ικανό.. τρομερή έλλειψη. Scarcity το λένε και ειναι απο τις λίγες λέξεις που χρησιμοποιώ στα αγγλικά.
Τρομερή ανεργία και δεν βρίσκεις κόσμο άξιο να δουλέψει στο μαγαζι σου.
Το τι κινητικότητα υπαλλήλων μου εξιστορούν γνωστοί μου στα μαγαζιά τους δεν περιγράφεται..
Θα το μάθουμε, όταν δούμε την επιτυχία, την επιτυχημένη ιδέα, στην εστίαση, στο εμποριο, στον πρωτογενή τομέα κλπ..
Έπειτα τι σημαίνει εστίαση;
Εστίαση είναι το λιγδιάρικο σουβλατζίδικο στην γωνία, εστίαση είναι και ο ψαγμένος "Παράξενος " που διαλέγει και κοβει το κρέας μόνος του και δίνει μονο σουβλάκι και τρώει ολη η Λαρισα ..
Χώρος και κέρδος υπάρχει πάντα για το σωστό concept , που εμπεριέχει πολύ περισσότερα απο την ιδέα.
Υπάρχουν όμως κάποια βασικά.
Μακριά απο τραπέζια. Μακριά απο πάγια. Η ταμειακή μηχανή πρέπει να παίζει 'μουσική'.
Κλείνω με το πιο δύσκολο, για μένα.
Έλεγα στον γιό μου παλιά, το δυσκολότερο πάντα εν Ελλάδι η χρηματοδότηση.
Τώρα το δυσκολότερο είναι να βρείς προσωπικό ικανό.. τρομερή έλλειψη. Scarcity το λένε και ειναι απο τις λίγες λέξεις που χρησιμοποιώ στα αγγλικά.
Τρομερή ανεργία και δεν βρίσκεις κόσμο άξιο να δουλέψει στο μαγαζι σου.
Το τι κινητικότητα υπαλλήλων μου εξιστορούν γνωστοί μου στα μαγαζιά τους δεν περιγράφεται..