You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άξια Ανδρεαδάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα thodoris66
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 309K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.964
- Πόντοι
- 456
Το θέμα είναι να τη βρούμε, γιατί δεν απαντάει ούτε Insta ούτε FB
Δεν γνωρίζω αν απαντάει επιλεκτικά, προσωπικά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση, δεν γνωρίζω αν θέλει γνωστό γνωστού.
Αν θέλει κάποιος με ΠΜ να μου στείλει το τηλ θα το εκτιμούσα. Αν όχι, δεν πειράζει. Αν την βρω θα ενημερώσω.
Αν θέλει κάποιος με ΠΜ να μου στείλει το τηλ θα το εκτιμούσα. Αν όχι, δεν πειράζει. Αν την βρω θα ενημερώσω.
200…Τι τιμουλα εχει η συγκεκριμενη; Ετσι, πανω κατω.
Η Άξια είναι τίμια στη μάχη. Γαμιεται πολύ καλά.
Ειναι πλέον 40αρα, οπότε εχει τις σωματικές ατέλειές της.
Η τιμή βάσης είναι τα 200 και απο εκεί και πέρα ανάλογα τη φάση που ειναι, όπου σε πιάσει.
Τηλλεφωνο δίνει η ίδια μέσω ινστα, όταν και όποτε το θυμηθεί
Ειναι πλέον 40αρα, οπότε εχει τις σωματικές ατέλειές της.
Η τιμή βάσης είναι τα 200 και απο εκεί και πέρα ανάλογα τη φάση που ειναι, όπου σε πιάσει.
Τηλλεφωνο δίνει η ίδια μέσω ινστα, όταν και όποτε το θυμηθεί
Ενδιαφέρουσα πληροφορία.150 έχει ...την είχα συναντήσει πριν κάνα 2μηνο περίπου στο χώρο της ακαδημία Πλάτωνος...
Για δώσε περισσότερες λεπτομέρειες
Κοίτα είναι αυτό που λένε...οπότε θυμάται θα σου απαντήσει και άκυρες ωρες...δηλαδή μπορεί να σου απαντήσει 5 τα ξημερώματα όταν εσύ της έχεις στείλει από το πρωί...σου στέλνει τον αριθμό της και κανονίσετε...της είπα έχεις χώρο ή θες χοτελ μου λέει σλα στον χώρο μου κάπου Ακαδημία Πλάτωνος...150 1 ώρα όχι πρακτικό ελεύθερο τσαμπουκά χυσι.ο στο στόμα...τίμια μπορώ να πω δεν έκλεβε αλλά μιλάει πολύ και λέει πολλές ασυναρτησίες αποτελέσματα από την κοκα που έπαιρνε τόσα χρόνια...εμφάνιση μουναρα πάρα τα 40 και χρόνια της...λίγο σπασμένη στο πρόσωπο αλλά κρατιέται καλά...
Ρε αρχηγέ και την Τζούλια έχω απωθημένο αλλά μόνο για μια πιστόλια 350 ευρώ τα θεωρώ πάρα πάρα πολλά...άσε που την είδα τυχαία έξω από το bill και έμοιαζε σαν σοβιετικής θειαΕίναι σαν κάποιους που έχουν απωθημένο να οδηγήσουν μια Porsche και βρίσκουν ένα ερείπιο 924 του 1978 δίνουν 10.000€ και λένε "έχω Porsche"!!!
Aπο αυτα που διαβαζω υποτιθεται οτι η Άξια κρατιεται πολυ καλυτερα απο την τωρινη Τζουλια. Βασικα, δεν εχει καμια σχεση...σωστα; Δε την γαμανε απλως επειδη εχει ονομα.Ρε αρχηγέ και την Τζούλια έχω απωθημένο αλλά μόνο για μια πιστόλια 350 ευρώ τα θεωρώ πάρα πάρα πολλά...άσε που την είδα τυχαία έξω από το bill και έμοιαζε σαν σοβιετικής θεια
Η μέρα με την νύχτα από θέμα εμφανοσηςAπο αυτα που διαβαζω υποτιθεται οτι η Άξια κρατιεται πολυ καλυτερα απο την τωρινη Τζουλια. Βασικα, δεν εχει καμια σχεση...σωστα; Δε την γαμανε απλως επειδη εχει ονομα.
badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
Εγώ όταν της είπα πάντως να πάω από το σπίτι της μ είπε όχι γιατί μένει με τη μαμά της και ότι μόνο σε ξενοδοχείο πάει…άντε βγάλε άκρη…πάντως καλό γαμησι κάνει…
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις