Νέα

Άξια Ανδρεαδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thodoris66
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stavrosp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
116
Πόντοι
0
Δεν γνωρίζω αν απαντάει επιλεκτικά, προσωπικά δεν έχω λάβει κάποια απάντηση, δεν γνωρίζω αν θέλει γνωστό γνωστού.

Αν θέλει κάποιος με ΠΜ να μου στείλει το τηλ θα το εκτιμούσα. Αν όχι, δεν πειράζει. Αν την βρω θα ενημερώσω.

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
525
Πόντοι
86
Η Άξια είναι τίμια στη μάχη. Γαμιεται πολύ καλά.
Ειναι πλέον 40αρα, οπότε εχει τις σωματικές ατέλειές της.
Η τιμή βάσης είναι τα 200 και απο εκεί και πέρα ανάλογα τη φάση που ειναι, όπου σε πιάσει.
Τηλλεφωνο δίνει η ίδια μέσω ινστα, όταν και όποτε το θυμηθεί

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
100
Πόντοι
0
150 έχει ...την είχα συναντήσει πριν κάνα 2μηνο περίπου στο χώρο της ακαδημία Πλάτωνος...

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
100
Πόντοι
0
Κοίτα είναι αυτό που λένε...οπότε θυμάται θα σου απαντήσει και άκυρες ωρες...δηλαδή μπορεί να σου απαντήσει 5 τα ξημερώματα όταν εσύ της έχεις στείλει από το πρωί...σου στέλνει τον αριθμό της και κανονίσετε...της είπα έχεις χώρο ή θες χοτελ μου λέει σλα στον χώρο μου κάπου Ακαδημία Πλάτωνος...150 1 ώρα όχι πρακτικό ελεύθερο τσαμπουκά χυσι.ο στο στόμα...τίμια μπορώ να πω δεν έκλεβε αλλά μιλάει πολύ και λέει πολλές ασυναρτησίες αποτελέσματα από την κοκα που έπαιρνε τόσα χρόνια...εμφάνιση μουναρα πάρα τα 40 και χρόνια της...λίγο σπασμένη στο πρόσωπο αλλά κρατιέται καλά...

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
731
Πόντοι
81
Είναι σαν κάποιους που έχουν απωθημένο να οδηγήσουν μια Porsche και βρίσκουν ένα ερείπιο 924 του 1978 δίνουν 10.000€ και λένε "έχω Porsche"!!!

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
100
Πόντοι
0
Είναι σαν κάποιους που έχουν απωθημένο να οδηγήσουν μια Porsche και βρίσκουν ένα ερείπιο 924 του 1978 δίνουν 10.000€ και λένε "έχω Porsche"!!!
Ρε αρχηγέ και την Τζούλια έχω απωθημένο αλλά μόνο για μια πιστόλια 350 ευρώ τα θεωρώ πάρα πάρα πολλά...άσε που την είδα τυχαία έξω από το bill και έμοιαζε σαν σοβιετικής θεια

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
100
Πόντοι
0
Με τα λεφτά 150 και 200 γαμαε πιο μουναρα ακόμα ( ανάλογα τα γούστα που έχεις βέβαια) αλλά την αξία την είχα απωθημένο από εφηβος

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
439
Πόντοι
21
Ρε αρχηγέ και την Τζούλια έχω απωθημένο αλλά μόνο για μια πιστόλια 350 ευρώ τα θεωρώ πάρα πάρα πολλά...άσε που την είδα τυχαία έξω από το bill και έμοιαζε σαν σοβιετικής θεια
Aπο αυτα που διαβαζω υποτιθεται οτι η Άξια κρατιεται πολυ καλυτερα απο την τωρινη Τζουλια. Βασικα, δεν εχει καμια σχεση...σωστα; Δε την γαμανε απλως επειδη εχει ονομα.

Pineda93

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
100
Πόντοι
0
Aπο αυτα που διαβαζω υποτιθεται οτι η Άξια κρατιεται πολυ καλυτερα απο την τωρινη Τζουλια. Βασικα, δεν εχει καμια σχεση...σωστα; Δε την γαμανε απλως επειδη εχει ονομα.
Η μέρα με την νύχτα από θέμα εμφανοσης

• Like
Αντιδράσεις: hiseus

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
Εγώ όταν της είπα πάντως να πάω από το σπίτι της μ είπε όχι γιατί μένει με τη μαμά της και ότι μόνο σε ξενοδοχείο πάει…άντε βγάλε άκρη…πάντως καλό γαμησι κάνει…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom