badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 647
- Πόντοι
- 86
Τη γαμησια και εγώ...πολυ καλη στο γαμησι δεν λέει οχι πουθενα...σφαλιάρες φιλια χεσιμο στα μούτρα πολυ δυνατή γαμησάρα η άξια....βυζαρες ωραίες και πολυ καυλιαρα
Τη γαμησια και εγώ...πολυ καλη στο γαμησι δεν λέει οχι πουθενα...σφαλιάρες φιλια χεσιμο στα μούτρα πολυ δυνατή γαμησάρα η άξια....βυζαρες ωραίες και πολυ καυλιαρα
Αχαχαχχαχα....λάθος έγραψα ρε συ,,,χυσιμο ήθελα να γράψω...Την παραξεφτίλισες τύπε!!!
Επικοινωνία μέσω insta?Εχει χασει αρκετα κιλα, δεν ειναι ο τοφαλος που ηταν παλιοτερα.
Η τιμή της ειναι χρηματιστηριακη, αναλογα τη ζητηση που εχει και αναλογα τα εξοδα που εχει. Παντως ειναι τιμια στο κρεβατι
Ναι, και μετα σου δινει η ιδια τηλεφωνο για επικοινωνιαΕπικοινωνία μέσω insta?
Την αδικείς λίγο τυπε. Ούτε θειτσα είναι και είναι και καλό παιδίΑσχοληθείτε με τα φρέσκα μούνακια που μπαίνουνε στο χώρο και αφήστε τη θείτσα που έχει σαλτάρει πλέον από τις καταχρήσεις και ενδεχόμενος τα τρελοχαπα !!!
Μια χαρά περνάς με την συγκεκριμένη... Ούτε τουπε ούτε τίποτα... Κοπανιμα μέχρι τελικής πτώσεως.... Δεν θα γίνουμε και κολλητή.... Να περάσω καλά θέλωΤην αδικείς λίγο τυπε. Ούτε θειτσα είναι και είναι και καλό παιδί
Εσύ πόσα έδωσες;;;Κωλο δεν δίνει όχι….για το δωράκι όπου την πετύχεις είναι…αξίζει για ένα γαμησι
Όπως έγραψα , της έχω στείλει κάπου πέντε μερες και περιμένω. Ανέβασε και ένα στορυ ότι έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να διαβάσει μηνύματα.Σου απαντάει στο ινστα ;