Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
Στο hilton νομιζω
Αν η φωτο με τα λουλουδια δεν ειναι τιγκα φωτοσοπ, ναι στο 250αρι
Ρε φίλε δεν βλέπεις πόσο σπασμένη είναι στο πρόσωπο πχ;
Στο hilton νομιζω
Αν η φωτο με τα λουλουδια δεν ειναι τιγκα φωτοσοπ, ναι στο 250αρι
Πιθανότατα και τα 2Και εγω στο Hilton την είχα πετύχει τέτοια εποχή πριν 3 η 4 χρόνια.
Υπάρχει περίπτωση να τις κανει εκει τις βιζιτες;; Η απλως παει για να χτυπήσει πελάτες;;;
Και εγω στο Hilton την είχα πετύχει τέτοια εποχή πριν 3 η 4 χρόνια.
Υπάρχει περίπτωση να τις κανει εκει τις βιζιτες;; Η απλως παει για να χτυπήσει πελάτες;;;
την ειχα παρει οταν πρωτοξεκινησε στο γραφειο
την ωρα που την ειχα στα 4 και την επαιρνα με ρωταγε τι ζωδιο ειμαι και τι δουλεια κανω
ρε τυπε, ήμαρτον.Εσυιατοριο μπαρ στην ταράτσα του χιλτον.
πρωτα- πρωτα ευχαριστω για τις απαντησεις.ρε συ φιλε,γιατι ημαρτον?και γιατι να το ξερω αυτο εκει αφου δεν με εχει βγαλει ο δρομος μου?και γιατι μηπως ειναι κακο να μην γνωριζουμε κατι?το κακο και το λαθος ειναι να νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα.εγω ενα ξερω.οτι τιποτα δεν ξερω.και οτι γηρασκω αει διδασκομενος.καταλαβες ΤΥΠΕ.τωρα επηδει κουβεντα να γινεται και εδω και σε αλλα νηματα,που λεει ελληνιδες διασημες,δεν μπορουμε να βρουμε μια ακρη να γαμισουμε,οσοι θελουμε τετοιο προιον,ποιος ξερει και θελει να μου δωσει τροπο επικοινωνιας και τηλεφωνο για καποια απο δαυτες,να μου γραψει π.μ.θα στειλω και εγω σε κανα δυο που βλεπω να ξερουν.τι στο χιλτον.μαγαζι ειναι ρε?τι ειδος,αιθουσα ειναι?τι στο διαολο?να χωθω μπορω?οποιος ξερει να πει.
[/quoteΡουφ γκαρντεν μπαρ στο Χιλτον,εχει ξαι εστιατοριο,ισως το καλυτερο μπαρ της Αθηνας,μπες φορτωμενος ομως γιατι το φτηνοτερο ποτο εχει κανα δεκαευρο.Μαζευει αναλογων κυβικων βιζιτες αλλα και μπολικες μπατιροελεεινιδες που βασανιζουν ενα ποτο κανα τριωρο ψαχνωντας να ψαρεψουν κανα πλουσιο γαμπρο!
τι στο χιλτον.μαγαζι ειναι ρε?τι ειδος,αιθουσα ειναι?τι στο διαολο?να χωθω μπορω?οποιος ξερει να πει.
την ειχα παρει οταν πρωτοξεκινησε στο γραφειο
την ωρα που την ειχα στα 4 και την επαιρνα με ρωταγε τι ζωδιο ειμαι και τι δουλεια κανω
Χαλαρωσε τυπε :S
Σε πιο γραφείο είναι ρε φίλε να την πάρουμε;την ειχα παρει οταν πρωτοξεκινησε στο γραφειο
τωρα,σεεμενα οχι τετοια.χαλαρος ειμαι παντα.αλλοι δεν ειναι χαλαροι και γραφουν οτι ναναι,σε αυτα εδω τα θρεντ των ελληνιδων διασημων ,λεει.Χαλαρωσε τυπε :S
κακο ειναι ρε μουτρο?και οχι μονο σε τουτη εδω.σε οποιο ειναι καλο μουνι και μου αρεσει.θελει να χωθει τυπε
και εμενα. και μου ελεγε εαν παρει ο γκομενος της να του πω πως ειναι σε φωτογραφιση αχχααχχχαχαχααχα.την ειχα παρει οταν πρωτοξεκινησε στο γραφειο
σου στελνω ινμποξ αλλα δεν σου ερχεταιΣε πιο γραφείο είναι ρε φίλε να την πάρουμε;
θελει να χωθει τυπε
Κάτι έχασε από κιλά φέτος τον Αύγουστο του 2019 ... :-
Συγνώμη για το ξενέρωμα, μα στην πρώτη φώτο της, το άσπρο εσώρουχο της που είναι πεταμένο στην άκρη πάνω στην τσάντα της, δεν είναι λερωμένο καφετί, ολάκερο...???Κάτι έχασε από κιλά φέτος τον Αύγουστο του 2019 ... :-
Τοσο κωλογαμησι που χει φαει δεν ειναι φυσικο να χεζεται?Συγνώμη για το ξενέρωμα, μα στην πρώτη φώτο της, το άσπρο εσώρουχο της που είναι πεταμένο στην άκρη πάνω στην τσάντα της, δεν είναι λερωμένο καφετί, ολάκερο...???