torcap1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2018
- Like
- 89
- Πόντοι
- 1
400 δε ζηταει αυτη; Πολλά ειναι για το βλαχακι...
και εγω ετσι πιστευω
στα 200 αντε 250 ισως τα εσκαγα
400 ξεφευγει πολυ δεν τα εδωσα
400 δε ζηταει αυτη; Πολλά ειναι για το βλαχακι...
Ρε πουστη μου υπάρχει κάμμια που δε βγήκε στο κλαρί? Χαχα
Πάσα πληροφορία για την καλλονή Άξια συναγωνιστές (υπέρ)ευπρόσδεκτη! Αποτελεί απωθημένο χρόνων οπότε κάντε ένα... δώρο γιορτής σε πμ
Προχωρα τοτε. 250 ζηταει.Γνωρίζω την εμφανισιακή αλλαγή φίλε μου μα επιμένω.
Όποιος θέλει πρόσφατες φωτογραφίες της, υπάρχει και το προφίλ της στο facebook και είναι ανοιχτό.
Kαι οι 2 το ίδιο καμένο μυαλό έχουνΦαίνεται να έχει χάσει κάποια κιλά, πιστεύω οτι αξίζει να την πάρει κάποιος.
Την προτιμώ 100 φορές απο την σκελετωμένη Τζούλια.
Xαλασε ΠΟΛΥ συγκριτικα με την κορυφη που ηταν στα νιατα της!
Τωρα για το ονομα της, 250 ειναι νορμαλ.
Αμα γαμιεται και καλα και δεν ειναι κερινο ομοιωμα τα δινεις τα λεφτα!
Την εχει παρει κανας συναγωνιστης και ξερει?
μεσα σε όλα είσαι. Ρε μπας και είσαι κλώνος μου και δεν το ξέρω;; όντως έτσι όπως τα λες ειναιδεν ειναι για αγριο pse γαμησι
κυριως gfe ειναι αλλα καλο
δεν την λες παλτο δηλαδη για κανενα λογο
μεσα σε όλα είσαι. Ρε μπας και είσαι κλώνος μου και δεν το ξέρω;; όντως έτσι όπως τα λες ειναι
ετσι ειναι φιλε ναπολεων
οταν ασχολεισαι με κατι και αφιερωνεις χρονο
γινεσαι expert
για ελα να σου πω π.μ. ναπολεων
Ρε κουτορνίθια της κακιας ωρας αυτο με την μυστικοπάθεια και εν πολύς άγνοια σας ειναι πραγματικα εξωπραγματικά εκνευριστικο... αν καποιος ξερει πραγματικά πιο γραφείο την διαθέτει ή αν όντος δουλευει ως συνοδός... να δώσι και της απαραίτητες πληροφορίες... και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή, γενικά μιλάω, αυτο με το να θέλει να πει κατι ο ομιλιτής και απλά εν τελει να αφήνει υπονοούμενα ή να μιλά με μισόλογα δειχνεί πως περα απο ξερόλας και μη γνώστης για το τι μιλάει ειναι εν τέλει και βλάξ με κεφαλαία γράμματα...
Κοιτα τα πμ σουΡε κουτορνίθια της κακιας ωρας αυτο με την μυστικοπάθεια και εν πολύς άγνοια σας ειναι πραγματικα εξωπραγματικά εκνευριστικο... αν καποιος ξερει πραγματικά πιο γραφείο την διαθέτει ή αν όντος δουλευει ως συνοδός... να δώσι και της απαραίτητες πληροφορίες... και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτή, γενικά μιλάω, αυτο με το να θέλει να πει κατι ο ομιλιτής και απλά εν τελει να αφήνει υπονοούμενα ή να μιλά με μισόλογα δειχνεί πως περα απο ξερόλας και μη γνώστης για το τι μιλάει ειναι εν τέλει και βλάξ με κεφαλαία γράμματα...