το 15 γνωριζω απο badoo κορασιο εκ ρωσσιας,32χρονο,εμενε γλυφαδα για 4 μερες σε σεμιναριο,γιατρος απο αγ.πετρουπολη,οπου πηγα για μια βδομαδα..το μουνι που κυκλοφορουσε σολο απιστευτο,θα σας τα πω αλλη φορα,κατεβαινω γλυφαδα σημαιοστολισμενος,την περιμενα εξω απο το ξενοδοχειο,σκαει μυτη ενας μουνος,καλοντυμενος,σικατος,κυριλε ντυσιμο οχι ξεκολε,κουβεντα ποτακι..περασε η ωρα,την αλλη μερα ραντεβου για να παμε ακροπολη,την πηγα ακροπολη,αυτη τα αρχαια εγω τον κωλο της χαζευα,μαμ της λεω μετα?θαλασσινα,ντααααα μου λεει,βουρ ασπροπυργο παραλια..αφου φαγαμε την ρωτησα αν γουσταρει τζακουζι,σιγα μην ελεγε οχι, σκαραμαγκα σφαιρα ο δικος σου,μπαινουμε αρχιζουμε το χαμουρεμα,φοραγε καλτσες μηρου,σκετη καυλα..αρχιζει πιπα μαεστρικη,..προφυλακτικα ο μλκας δεν ειχα μαζι,σηκωνομαι να παω να παρω με τον πουτσο σαν στυλιαρι,που πας μου λεει,condom απανταω...εχω εγω ,α ωραια λεω...τσιμπουκι εκανε ανευ,μολις την τον εβαλα αρχιζει το μουγκανημα,σαν να θελει να χεσει,σαν τον ηχο της αγελαδας που φωναζει,τιποτε αλλο...λεω μεσα μου τωρα θα χεστει..εκει αυτη οση ωρα γαμηθηκαμε το ιδιο ρεπερτοριο,δεν αλλαξε τραγουδι...με τσιμπουκωσε τα καταπιε ολα,αλλα γαμησι με προφυλακτικο...παντως γελαδοηχο η χεζοηχο πρωτη και τελευταια φορα συναντησα...