Ας καταθέσω κι εγώ προς άπαντες συναδέλφους την εμπειρία μου με παντρεμένη κορασίδα και μανούλα ετών 32(!!!) εκ Πατρών...
Ενώ στην αρχή το έπαιζε κιουρια όταν βρεθήκαμε από κοντά την πρώτη φορα, την άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο να φωνάζει "είμαι καργιοοοοοοοολα", " είμαι πουταααααααανα" και έχυνε ασταμάτητα με σπασμούς...την δεύτερη φορά πλέον απελευθερώθηκε και τα πήρε όλα από παντού λέγοντας μου μάλιστα πόσο γουστάρει που θα γυρίσει πίσω στον μαλακα τον άντρα της χυμένη και ξεφτυλισμενη...
Τόσο ξεφτυλισμενη που μου είχε ζητήσει να την κατουρήσω την επόμενη φορά που θα βρισκόμασταν...!!!
Κάτι που δυστυχώς δεν έγινε γιατί στο μεσοδιάστημα μου άρχισε τις αγάπες και τους έρωτες και κόντεψα να πάθω ψυχολογικό τραλαλά...γέμισε νυχιες ο παιδικός μου κόσμος...!!!
Πάντως οι ατάκες της ήταν οσκαρικές
"Χυστα όλα μέσα στη γαμημενη τη μήτρα μου ρε πουστη...χύνω η βρωμοπουτανα σου...πάρε με γλυκά από τον κωλο (μέχρι να μπει γιατί μετά έσπρωχνε μόνη της)...στα μούτρα τα θέλω τα χυσια σου, κάνουν καλό στο δέρμα...
Όταν δε τα έπαιρνε στο στόμα, αφού τα κατάπινε, έβγαζε έναν αναστεναγμό ευχαρίστησης λέγοντας μου πόσο θρεπτικά είναι...!!!
Είχε πει πολλά, ξεχνάω και κάποια...