Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πάντως δε φοβάσαι να τσαλακώσεις την εικόνα σου!!ρε οτι εισαι αρρωστος το καταλαβες η ακομα?
Να βρίζεις το alter ego σου...
Πάντως δε φοβάσαι να τσαλακώσεις την εικόνα σου!!ρε οτι εισαι αρρωστος το καταλαβες η ακομα?
ρε οτι εισαι αρρωστος το καταλαβες η ακομα?
ενταξει εγω σοβαρα τωρα νομιζα οτι απλα ψιλοκατεστραμενος εισαι και γελιο ειχεςεεε βαριεμαι μωρε...
και μετα λετε για τον αβραμη
εσυ ρε αλεφαντε,και αλλαξε ονομα καλυτερα γιατι τον ντροπιαζεις,
που καθεσαι και σε κοροιδευει ο αβραμης τι εισαι δηλαδη?
αν θες να πιστεψουμε οτι εσυ,δεν εισαι εγω βγαλε ταυτοτητα σου στο φορυμ...
αλλα ξεχασα στη δικια μ ταυτοτητα,δε γραφει διονυσιος,οποτε ας το καλυτερα
Πάντως δε φοβάσαι να τσαλακώσεις την εικόνα σου!!
Να βρίζεις το alter ego σου...
δεν ειναι!ο διονυσης δεν ειναι ο αβραμης!
Τι ειναι ο νεος.Καλυτερος ή χειροτερος?ο διονυσης δεν ειναι ο αβραμης!
Αν βρίζεις ανύπαρκτους ανθρώπους δεν είναι κάτι σοβαρό.ειπα να φτιαξω εναν μαλακα,οπως ο διονυσης,για να εχω να βριζω.
το θεμα ειναι αν δεν το καταλαβες οτι κατι τετοιοι κεφαλες σαν εσενα
Σε καλό σου αβράμη σήμερα!!!
ο διονυσης δεν ειναι ο αβραμης!
Σε καλό σου αβράμη σήμερα!!!
ναι ε? τα...άστρα λένε άλλα
για να τελειωνουμε οποιος νομιζει οτι ειμαι ο αβραμης καλο θα τανε να σταματησει να τον κραζει γιατι το ιδιο αι κιου εχετεναι ε? τα...άστρα λένε άλλα
τον κρατανε εδω τον αβραμη και σπαει ορχεις και συ παντως ιδιο μυαλο με δαυτον εχεις
τον κρατανε εδω τον αβραμη και σπαει ορχεις και συ παντως ιδιο μυαλο με δαυτον εχεις
για να τελειωνουμε οποιος νομιζει οτι ειμαι ο αβραμης καλο θα τανε να σταματησει να τον κραζει γιατι το ιδιο αι κιου εχετε
ευχαριστω
ποιος σε ενοχλησε ρε πρωτος?Οι δηλωμένοι κλώνοι του Αβράμη δε με έχουν ενοχλήσει μέχρι σήμερα.
Αντίθετα με εσένα, είσαι δεν είσαι κλώνος.
Φτιάξε καινούργιο λογαριασμό, με άλλη εικόνα και κράτα χαμηλό προφίλ μέχρι να μαζέψεις πάνω από 100 post.
Αλλιώς θα σε θεωρούν όλοι ύποπτο, τόσο καινούργιος να μπινελικώνεσαι με τους πάντες.
Δεν έχει νόημα να βρίζομαι με κάποιον που είτε είναι προκλητικός απ'την 1η στιγμή είτε είναι κλώνος.ποιος σε ενοχλησε ρε πρωτος?
εσυ αμεσως ειπες οτι ειμαι κλωνος και επεμενες
οσο γιαυτα που μου γραφεις τωρα σκεψου τι λες απλα χαζος εισαι και ετσι ε?