hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Την ευλογια σας πατερ.... 0χε χε , η νεολάια θελει να μαθαίνει τα πάντα...
Την ευλογια σας πατερ.... 0χε χε , η νεολάια θελει να μαθαίνει τα πάντα...
ρε παπακαρολε τυης θεωρητικης κατευθυνσης εισαι;1,90 εισαι;
Ποια εισαι δηλαδη???Η Λάτση???μαθε πρωτα ποια ΕΙΜΑΙ Κ μετα ξαναμιλα ασχετε που ξεφυτρωσες μην πω σαν τι απο το πουθενα!
απλα θα μπαινει με ενα νικ και θα παλιωσει γρηγορα.ενω τωρα με το ζορι φτανει τα 100 μηνυματα...εμενα μου αρεσει οταν μπαινει σε σοβαρα θεματα που εχουν ολοι καυλωσει να μιλαν πολιτικα πχ και να κανουν σερτσ στον γουγλη και κοπιπειστ και γαμαει την κουβεντα με μια ατακα περσονα τι κανεις μαν;εκει πραγματικα πεφτω κατω απο τα γελια...ο αβραμης ειναι ο μικρος αναρχικος ανατρεπτικος του σαιτ που επαναφερει ολους στις πραγματικες τους διαστασεις μεσα απο την ειρωνια του,αυτος που μας προσγειωνει ολους οταν ξεφευγουμε με την μαλακια που θα πεταξει....το μονο αχτι που τον εχω ειναι που μου γαμησε μια ψηφοφορια στην θεσσαλονικη για την καλυτερη τανα...οσο για την συνεχη του παρουσια εδω εμας χεσμενους μας εχει παιδια...η μονη αιτια ειναι ο ανεκπληρωτος ερωτας για την μπαιτ...οτι δηλαδη τραβαει τον καθε ανδρα το μουνι....
ευλογημένος τέκνον μου!Την ευλογια σας πατερ.... 0
ΨΕΜΑΤΑ!αυτος εκανε χειρονομιες με δαχτυλα!
εσυ με ειπες βλαμμενο πρωτα...κανω λαθος;
Κοφτε το γιατι θα φωναξω τον κυριο.....
την δευτερα με τον κηδεμονα σου και στον μοντ.....και να γραψεις 100 φορες δεν θα ξαναβρισω την μαριαννα και θα ειμαι καλο παιδακι στο σαιτ...εσυ με ειπες βλαμμενο πρωτα...κανω λαθος;
Ειναι ευχης εργον να εχουμε αναμεσα μας εναν ανθρωπο του θεου να μας νουθετει και να μας δειχνει το δρομο.....Σε περιπτωση που εχετε να μας υποδειξετε καποιο καλο σιτι τουρ θα λαμβανατε την απεριοριστη ευγνωμοσυνη μας...Την ευλογια σας γεροντα....ευλογημένος τέκνον μου!
ο πατερ σιτιτουρας;Ειναι ευχης εργον να εχουμε αναμεσα μας εναν ανθρωπο του θεου να μας νουθετει και να μας δειχνει ο δρομο.....Σε περιπτωση που εχετε να μας υποδειξετε καποιο καλο σιτι τουρ θα λαμβανατε την απεριοριστη ευγνωμοσυνη μας...Την ευλογια σας γεροντα....
Αφου του αρεσουν οι ΚΩΛΑΡΕΣ αδελφε τζι-ελ....(ας ελπισουμε να μην ειναι τριχωτες σαν αυτες που ακουσαμε προ διετιας σε κατι απομαγνιτοφωνημενα στον καρατζαφερη)...ο πατερ σιτιτουρας;
οχι θα το γραψεις χειρογραφα.....καλα θα κανω κοπυ παιηστ
μπλιαχΑφου του αρεσουν οι ΚΩΛΑΡΕΣ αδελφε τζι-ελ....(ας ελπισουμε να μην ειναι τριχωτες σαν αυτες που ακουσαμε προ διετιας σε κατι απομαγνιτοφωνημενα στον καρατζαφερη)...